Spektarm's Graphics
-
Spektarm's Graphics
Здравейте, фенове на PES! тук ще поствам нещата, които изработвам, щото все пак се числя към БФЛ, а още нищо не съм направил (поради всеизвестни причини относно BFL PES 08 v2). За сега ще сложа едно меню, което направих преди малко. Ето снимка:
http://img170.imageshack.us/img170/6863 ... eenyc8.jpg
(П.П.: тези неща около шрифта съм ги сложил нарочно. )
В скоро време смятам да пусна емблемки на БГ отборите в един доста стилен вариант!
Айде за сега толкова от мен!
http://img170.imageshack.us/img170/6863 ... eenyc8.jpg
(П.П.: тези неща около шрифта съм ги сложил нарочно. )
В скоро време смятам да пусна емблемки на БГ отборите в един доста стилен вариант!
Айде за сега толкова от мен!
-
Re: Spektarm's Graphics
ъ ъ ъ БФЛ ПЕС 2008 версия 2 ще има ли супер ще е ако има 2 версия П.С. Менюто е супер става за версия 2 ако има такава
-
- BFL Team™
До края на седмицата ще се реши окончателно дали да има в.2 !! Много хора казват че няма смисъл от друга страна в.2 за ПЕС 6 все още се тегли и много хора ми пишат и ме питат от каде да го изтеглят и дали го има някаде със сийд !! Аз лично го сийдвам колкото мога Та за в.2 на ПЕС 2008 . Аз лично искам да пуснем един пач в който всичко е ОК ... от скила на играчите до бутонките и да няма нужда от Фикс !__SaNd1__ написа:ъ ъ ъ БФЛ ПЕС 2008 версия 2 ще има ли супер ще е ако има 2 версия П.С. Менюто е супер става за версия 2 ако има такава
П.С. Spektarm сори за спама
-
напълно те подкрепям всички фенове на пес чакаме пача с нетърпение п.с. ще може ли в пача евентуално да присъстват новите членове на А ПФГ - Сливен,Локо Мездра и Миньор ПерникAntrAcsA написа:До края на седмицата ще се реши окончателно дали да има в.2 !! Много хора казват че няма смисъл от друга страна в.2 за ПЕС 6 все още се тегли и много хора ми пишат и ме питат от каде да го изтеглят и дали го има някаде със сийд !! Аз лично го сийдвам колкото мога Та за в.2 на ПЕС 2008 . Аз лично искам да пуснем един пач в който всичко е ОК ... от скила на играчите до бутонките и да няма нужда от Фикс !__SaNd1__ написа:ъ ъ ъ БФЛ ПЕС 2008 версия 2 ще има ли супер ще е ако има 2 версия П.С. Менюто е супер става за версия 2 ако има такава
Да,ще бъде супер__SaNd1__ написа:напълно те подкрепям всички фенове на пес чакаме пача с нетърпение п.с. ще може ли в пача евентуално да присъстват новите членове на А ПФГ - Сливен,Локо Мездра и Миньор ПерникAntrAcsA написа:До края на седмицата ще се реши окончателно дали да има в.2 !! Много хора казват че няма смисъл от друга страна в.2 за ПЕС 6 все още се тегли и много хора ми пишат и ме питат от каде да го изтеглят и дали го има някаде със сийд !! Аз лично го сийдвам колкото мога Та за в.2 на ПЕС 2008 . Аз лично искам да пуснем един пач в който всичко е ОК ... от скила на играчите до бутонките и да няма нужда от Фикс !__SaNd1__ написа:ъ ъ ъ БФЛ ПЕС 2008 версия 2 ще има ли супер ще е ако има 2 версия П.С. Менюто е супер става за версия 2 ако има такава
-
[/quote]
напълно те подкрепям всички фенове на пес чакаме пача с нетърпение п.с. ще може ли в пача евентуално да присъстват новите членове на А ПФГ - Сливен,Локо Мездра и Миньор Перник [/quote]
Да,ще бъде супер [/quote]
И ако може повече лица отколкото в предишната версия ...
напълно те подкрепям всички фенове на пес чакаме пача с нетърпение п.с. ще може ли в пача евентуално да присъстват новите членове на А ПФГ - Сливен,Локо Мездра и Миньор Перник [/quote]
Да,ще бъде супер [/quote]
И ако може повече лица отколкото в предишната версия ...
-
Ако е възможно да спрем дискусиите за БФЛ ПЕС 08 v2 в тази тема. ОК? Не е сигурно дали ще има... ако решим да правим ще ви кажем!
-
ок кога ще е това решение за казването
-
__SaNd1__ написа:ок кога ще е това решение за казването
Като се реши дали ще има, излишните мнения тук ще ги изтрия, щото са офтопик.AntrAcsA написа: До края на седмицата ще се реши окончателно дали да има в.2 !!
-