Вашите очаквания за ФИФА09?

Всичко свързано с FIFA Football 2009
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
napster

Re: Вашите очаквания за ФИФА09?

Мнение от napster »

Това е PS3/x360 версията разбира се.
Графиката на PC е значително по-зле, въпреки че се вижда напредък тази година.
Изображение
ochko
BFL Team™

Мнение от ochko »

AntrAcsA написа:
Levski_forever написа:АБЕ СПРЕТЕ БЕ!!! ТОВА Е ТЕМА ЗА ФИФА 09 ,В ФОРУМ ЗА ФИФА -> В ФОРУМА FIFA FOOTBALL 2009 ПИШАТ САМО ФЕНОВЕ ,ИНТЕРЕСУВАЩИ СЕ ОТ ИГРАТА!
ЗА ПЕС 09 СИ ИМА ИМА ДРУГ ФОРУМ - > PES 2009 - ТАМ СИ ОБСЪЖДАЙТЕ ИГРАТА!

Обидите почнаха от другата страна ;) неи просто показахме факти и доводи на които те не могат да отговорят и почват с обиди !!
Рапичка или рапитката.. нз .. ама достатачно материал за БАН е събрал.. единствената причина до сега да не съм го изритал е че има нещо общо с под раздела на БФЛ а имено Ф-Г ама при още една обида няма да се замисля и ще го банна !! Кво се е разпсувал като селянин !! :^)

Съжелявам, но обидите започнаха от теб с тия ''12-13 годишни'',''малоумни фифа фенчета'', говореше за някакви умствени багажи и т.н. А с какви факти и доводи не можем да отговорим? Че ПЕС е трагикомичен, незавършен и отчайващо скучен?
napster

Мнение от napster »

Ronaldinho10 написа:източник All THE BEST *** and ***
Ааа добре! Ето кой е правил снимките! Дай аз да си копирам неща от нета в моето сайтче и да пиша, че аз съм източника! Не можете така да си преписвате чужди заслуги!
Изображение
Ronaldinho10

Мнение от Ronaldinho10 »

napster написа:
Ronaldinho10 написа:източник All THE BEST *** and ***
Ааа добре! Ето кой е правил снимките! Дай аз да си копирам неща от нета в моето сайтче и да пиша, че аз съм източника! Не можете така да си преписвате чужди заслуги!
млк беееееееееее тва е за pc версията да ни си писал нещо пак просто млк тва е (finger)
ochko
BFL Team™

Мнение от ochko »

Първо, ще говориш на български, второ, няма да псуваш, трето, напстер е абсолютно прав - да не сте правили вие снимките?
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

ochko написа:
AntrAcsA написа:
Levski_forever написа:АБЕ СПРЕТЕ БЕ!!! ТОВА Е ТЕМА ЗА ФИФА 09 ,В ФОРУМ ЗА ФИФА -> В ФОРУМА FIFA FOOTBALL 2009 ПИШАТ САМО ФЕНОВЕ ,ИНТЕРЕСУВАЩИ СЕ ОТ ИГРАТА!
ЗА ПЕС 09 СИ ИМА ИМА ДРУГ ФОРУМ - > PES 2009 - ТАМ СИ ОБСЪЖДАЙТЕ ИГРАТА!

Обидите почнаха от другата страна ;) неи просто показахме факти и доводи на които те не могат да отговорят и почват с обиди !!
Рапичка или рапитката.. нз .. ама достатачно материал за БАН е събрал.. единствената причина до сега да не съм го изритал е че има нещо общо с под раздела на БФЛ а имено Ф-Г ама при още една обида няма да се замисля и ще го банна !! Кво се е разпсувал като селянин !! :^)

Съжелявам, но обидите започнаха от теб с тия ''12-13 годишни'',''малоумни фифа фенчета'', говореше за някакви умствени багажи и т.н. А с какви факти и доводи не можем да отговорим? Че ПЕС е трагикомичен, незавършен и отчайващо скучен?
Я провери кои с какво започна тогава говори ;) Не ме интересува кой на колко е , щом има способност да пише глупости и да обижда значи трябва да си понесе последствията , като не може да спори поне да не подхваща тази тема !
А това което изреди по ското прелича на харектеристики за фифа с една разлика .. тя е завършена , което е по лошото защото въпреки това е дървена , скучна , unreal , грозна и ако това не го виждате то имате сериозни проблеми ;) Хиляди примери мога да ти дам за фифаджии , които са преминали към ПЕС и след това не си и помислят да играят ФИФА , докато обратен случай .. знам само един ! Wabit ! Но той си купу Xbox и затова .
creAtive

Мнение от creAtive »

Хиляди примери мога да ти дам за фифаджии , които са преминали към ПЕС и след това не си и помислят да играят ФИФА , докато обратен случай .. знам само един ! Wabit ! Но той си купу Xbox и затова

Мнение от maniakapetko »

Сега Антракс,Напстер да им напуснем темата и повече да не се занимаваме с тея фифа фенчета,да се залъгват колко им е велика играта и толкова.Наистина е тъпо само да се псуваме тук никои няма да победи,само времето ще си губим.Само едно последно нещо-може и да няма Фифа 2010 за PC заради пиратството,но ПЕС 2010 за PC със сигурност ще има щтот пичовете от Конами още схващат основната идея на игрите,че трябва да се правят за удоволствие,а не само да се печелят пари от тях.Ето за за това японците са световна сили в производството на развлечения.(а и на много други нещта)Кефът и купонът са преди парите,докато при шибаните американци лапането на още пари е безгранична идея.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

Ми касаят те играеш им игричката.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
ochko
BFL Team™

Мнение от ochko »

Само за последно...
maniakapetko написа: трябва да се правят за удоволствие,а не само да се печелят пари от тях.Ето за за това японците са световна сили в производството на развлечения.(а и на много други нещта)Кефът и купонът са преди парите,докато при шибаните американци лапането на още пари е безгранична идея.
Е тука паднах от смях, честно...
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

Ами ако не си запознат с исторята на гейминга доста от първите игри са се правили в гаражи и не са имали комерсиялна цел-от геймъри за геймъри.Впоследствие всичсо се комерсиялизира и за това сега гейм индустрията е толкова плоска.И ЕА в началото са били никой и за това първите фифи са били прекрасни игри.И ако казваш,че игрите не трябва да се пряват за кеф на играещия,а само да се печелят пари,то тогава трябва да си пълен дебил.
napster

Мнение от napster »

ochko написа:Само за последно...
maniakapetko написа: трябва да се правят за удоволствие,а не само да се печелят пари от тях.Ето за за това японците са световна сили в производството на развлечения.(а и на много други нещта)Кефът и купонът са преди парите,докато при шибаните американци лапането на още пари е безгранична идея.
Е тука паднах от смях, честно...
А тогава защо всяка година ни дават на нас едно и също? Защо трябва да се задоволяваме с некви шибани портове от PS2? Да не говорим, че ФИФА е далеч от възможностите на конзолата, но това е друг въпрос. Единствената ФИФА от 'новите' (а.к.а. 2004-08) беше 2005 и затова и си я купих. Тя беше интересна, с доста нови неща в сравнение с 2004 и не ти омръзваше. Но след нея ЕА кривнаха и тръгнаха по лош път. Пак новите ФИФИ са ти интересни първите дни, но после усещаш колко еднотипен е геймплея.
Не искам да ме разбирате погрешно - НЕ СЪМ против ФИФА, даже напротив, голям фен съм, но не мога да призная, че за PC е добра, даже напровтив - отврат е. Дано вече тази година да се променят нещата и реално да видим обещаните промени.
Изображение
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

maniakapetko написа:Ами ако не си запознат с исторята на гейминга доста от първите игри са се правили в гаражи и не са имали комерсиялна цел-от геймъри за геймъри.Впоследствие всичсо се комерсиялизира и за това сега гейм индустрията е толкова плоска.И ЕА в началото са били никой и за това първите фифи са били прекрасни игри.И ако казваш,че игрите не трябва да се пряват за кеф на играещия,а само да се печелят пари,то тогава трябва да си пълен дебил.
Слушай кфо за да я направи някой тая игра той иска пари.МНОГО ПАРИ.Пресметни колко хора са в екипа на ЕА за фифата само.От там сметни колко им е годишната заплата.ХИЛЯДИ ДОЛАРИ!!!Да не говорим колко пари се дават за лицензи.Хората така си изкарват прехраната.На него му пука повече дали ше може да иде на ресторант да си позволи екскурзия в Европа отколкото дали ти ще му харесаш играта сещаш ли се.Докато му плащат той ще прави.Като му намалят плащането ще се старае повече.Единствената причина фифата да не върви напред е защото няма адекватна конкуренция.ЕА без да хвърлят почти никакви усилия са на върха.Аре престанете с коментарите и наистина вече се омитайте.

Няма да видиш нищо за ПС версията вече казах защо.Който има ПС си я тегли от нета.Пиратството е в основата на всичко.ЕА виждат че нямат печалба от ПС разработките затова може и да я спрат...
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

Ама чакай бе голям шеф стана нещо,а и сега обсъждаме само фифа от няколко поста.Най-ми е интересно щто толкова нерви хабите ние тук си праим кефа вие си хабите нервите с глупави псувни и опити да докажете нещо невъзможно.
П.С.Напстер дай да не изопачаваме все пак фактите пиратството при ХБокса за мноооого по-малки от при ПС.А иначе да да земат фифата да си сложат защтита като при Alone in the dark.
Последно промяна от maniakapetko на 17 Юли 2008 21:48, променено общо 2 пъти.
napster

Мнение от napster »

Пиратство има при Xbox360, конзолата на която се играе доста повече от колкото ps3.
Вече се убеждавам, че говориш глупости!
Ако толкова им е голям проблемът ще сложат защита като на Alone In The Dark, мисли малко или поне се запознай с фактите преди да изказваш мнение!!!
Да не говорим, че има малък напредък с хакването на PS3, като игрите най-вероятно ще се зареждат от харддиска , подобно на Tekken Dark Resurection и др.
Изображение
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Както казах и по рано - Конаму пуска еднакво добри игри за РС и за останалите платформи !! И ПЕСа се сваля безплатно от нета ама след това хората си го копуват защото им харесва и искат да играят онлайн ! Затова миналата година ПЕС регистрира многократно по големи продажби от ФИФА ! Това е пътя .. качествена игра.. всеки би си купил нещо качествено и на добра цена !
napster написа:Пиратство има при Xbox360, конзолата на която се играе доста повече от колкото ps3.
Вече се убеждавам, че говориш глупости!
Ако толкова им е голям проблемът ще сложат защита като на Alone In The Dark, мисли малко или поне се запознай с фактите преди да изказваш мнение!!!
Да не говорим, че има малък напредък с хакването на PS3, като игрите най-вероятно ще се зареждат от харддиска , подобно на Tekken Dark Resurection и др.
Х-а се флашва доста по лесно и игрите са по достъпни.. От тук следва че е по предпочитана конзола и затова тази година на изложението Е3 Майкрософт се скъсаха да се хвалят колко милиона конзоли имат продадени !! ;) явно имат интерес + това вече доста хора си купуват игрите ...
napster

Мнение от napster »

Само искам да вметна, че може да очаквате до няколко месеца да се хакне и Lite-ON драйва на Xbox-a. Знам един човек, който се занимава само с такива работи и от това си вади хляба, той спомена че до няколко месеца ще може да хаква и този драйв.
А междо другото той вече е хакнат, но с много проблеми:
Ако си ъпдейтнеш конзолата с новият фирм се получава RROD
По-бързо се преебава конзолата
Изобщо няма смисъл, да не говорим че струва 300лв.
По-добре изчакайте няколко месеца.
Изображение
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

Свършихте ли с компетентните си мнения!? :giggle:
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

Ние да ама нз за теб.
_GAGATA_

Мнение от _GAGATA_ »

Темата е: "Вашите очаквания за ФИФА09?". Подсещам Ви.

Аз очаквам малко подобрения по мениджъра и по графиката. Може да се наблегне на дъжда и играта по време на дъжд - на скиловете, на поведението на вратарите и играчите. Като цяло очаквам да играч ФИФА 09 както съм играл всяка ФИФА.
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
Публикувай отговор

Обратно към “FIFA Football 2009”