Айде ред на буферите

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Публикувай отговор
bpfcpld

Айде ред на буферите

Мнение от bpfcpld »

...Продължение

Шопски фенове пребиха привърженици на Локо в София
Източник: Gong.bg 18:54 / 16.07.2008
© Plovdiv24.bg
Приятелската среща между отборите на Локомотив София и Локомотив Пловдив, която се играе в столичния квартал „Надежда" бе прекратена, след като в 5-ата минута на двубоя група от около 30 човека нахлу на стадиона и започна саморазправа с малкото привърженици на пловдивчани.
Едно от момчетата наблюдаващи мача бе ударено, по думи на очевидец с тръба. Лекарят на домакините Павел Филипов оказа помощ на пострадалия, като заяви, че той ще има нужда от няколко шева.

Наложи се на пистата да се появи и изпълнителният директор на Локомотив София Иво Тонев, за да успокои страстите. След няколко минути двубоят бе подновен.

Ето какво заяви пострадалият фен на Локо Пд.

Защо те нападнаха?
Не знам. Седях си с един приятел на трибуната и гледах мача. Фен съм на Локо Пловдив и изведнъж дойдоха някакви хора и започнаха да ме бият.

С какво те удариха?
С нещо твърдо. (очевидец се намесва в разговора и добавя, че момчето е било ударено с тръба)

Провокира ли ги с нещо?
Не, не съм си провокирал с нищо.

Разбра ли какви са тези хора?
Говореха ми нещо за Сандански. Иначе не ги познавам.

А ти лично беше ли на въпросния бой в Сандански между феновете на Локо Пд и ЦСКА?
Не аз бях по същото време на мача на Локо Пд с Пирин в Благоевград?

В този момент се появява полицай, а контузеният фен, го пита: Защо няма полиция на мача? Отговорът на длъжностното лице е: Защото това е контрола и никой не иска да харчи пари за охрана за такива мачове.

В същото време лекарят на Локомотив София Доктор Павел Филипов превърза окървавената глава на пловдивския запалянко.

„На главата има 6-7 см порезна рана. Мястото трябва да се зашие в болница. Всеки момент ще дойде линейката, за да го отведе до болницата", заяви лекарят.
Изображение

Според мен тъпите буфери си го заслужиха!!!
Последно промяна от bpfcpld на 16 Юли 2008 19:28, променено общо 1 път.
bpfcpld

Re: Айде ред на буферите

Мнение от bpfcpld »

И статия от топспорт

Фенове на ЦСКА прекъснаха контрола на двата Локомотива

Фенове на ЦСКА прекъснаха в 9-ата минута контролата между Локо (Сф) и Локо (Пд), която се играе на стадиона в "Надежда".

Около 30 души, повечето от които с качулки атакуваха група запалянковци от Плодив. Съдията прекъсна мача.

Хулиганите, които бяха разкрити от привърженици на Локо (Сф), като такива на "червените" търсеха контакт с фенове на "смърфовете", които им нанесоха погром в Сандански на 17 май.

В резултат на атаката фен на Локо (Пд) на официалната трибуна бе нацелен с твърд предмет, след което лекарят на софиянци д-р Филипов установи петсантиметрова рана в областта на главата. Пострадалият веднага бе откаран в "Пирогов".

Шест минути след инцидента на стадиона пристигнаха и полицаи, които само констатираха извършения погром над фена на "смъфовете".

След атаката срещу самотния запалянко привържениците на ЦСКА се втурнаха и зад резервната скамейка на столичани, където забележка за случващото се им правеше популярния запалянко на "черно-белите" Тишо.

Феновете на ЦСКА атакуваха и него, но ръпокашната схватка стигна чак до пистата пред погледа на струпалите се край тъчлинията футболисти на двата тима.

Тишо се отърва със скъсана фланелка и след намесата на спортно-техническите щабове наказателната армия от "Армията"напусна стадиона.

В същото време се забеляза, че феновете на Локо (Пд) известни като "групата от Сандански" наблюдаваха мача друг сектор и не успяха да се намесят в схватката, въпреки че за десетина минути напуснаха стадиона и се опитаха да открият хулиганите привърженици на ЦСКА.

Според запознати ултрасите на "армейците" са били представлявани от люлинската група. Сред тях също има пострадал, защото Тищо е намерил камък, с който е ударил един от тях.
Изображение
nakamura

Мнение от nakamura »

:devil: :devil: ]:) ]:) Получиха си го....ВЕЧ ДА СИ ПОСЛЕДЕН,ВЕЧ ДА СИ ПОСЛЕДЕН СМЪРТ ЗА ЮВЕТЕ,СРАМ ЗА ФИЛИБЕТО...АХ КОЛКО Е ЖАЛКО ДА СИ ЧЕРНО БЯЛ....
ZhivkoBGR
BFL Team™

Мнение от ZhivkoBGR »

НИЩО ОБЩО С ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА!
Поредната смешна история! 20 фена на ЦСКА пребиват момче, което няма нищо общо с главните групи на Локо, след това скачат на други двама фена на Локо, Тишо Фаталния и още едно момче и то кво скачат, от 20 човека 5-6 да са скочили, другите гледаха зад оградата и пак казвам, поредната смешна история. ЦСКА пак се изложиха и пак ядоха повече бой...
--
Я тука кой бърза да се прибира зад оградата
Изображение
Тукя някой е изял юмруче
Изображение
Изображение
Тук забележете как мятат камъни, а друг направо си тръгва с камъка в ръка
Изображение
А тук как бият момчето, което няма нищо общо със случката в Сандански
Изображение
Gonzo

Мнение от Gonzo »

Представям си ако пичовете от Локото бяха 5-6 човека...
bpfcpld

Мнение от bpfcpld »

Gonzo написа:Представям си ако пичовете от Локото бяха 5-6 човека...
Големи пичове... :puke: :puke: :puke:
napster

Мнение от napster »

СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ СА ТЕЗИ "ФЕНОВЕ"!!!
Изображение
bpfcpld

Мнение от bpfcpld »

ААА АНТРАКСА ТИ МА РАЗБИ БРАТ :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
ancho

Мнение от ancho »

bpfcpld написа:
Gonzo написа:Представям си ако пичовете от Локото бяха 5-6 човека...
Големи пичове... :puke: :puke: :puke:
Ами пичове-не пичове,3ма човека срещу 20...Може би ако ги бяха пребили щеше да ти е кеф...И точно както Гонзо каза...Само още 1 кола от Пловдив ако беше там положението щеше да е трагично за другите приятели....
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”