Вашите очаквания за ФИФА09?
-
- BFL Team™
-
Re: Вашите очаквания за ФИФА09?
Имам желание да го видя. Може да дадете линк.
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
http://www.vbox7.com/play:dd41de9b_GAGATA_ написа:Имам желание да го видя. Може да дадете линк.
-
без коментар ...
-
Ние диабло ли ще играем или фифа ,по добре да я кръстят Фифабло 2009
-
Леле мамале тая игра съвсем я оплескаха тва верно Диабло ли е футболен симулатор ли е.И ние случаено да нямаме 3 ръце.Но като цяло другото изглежда добро,за жалост то от 3 години преди да излезе играта ни затрупват с купища клипчета да показват разни революции ама после тея революции никви ги няма.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
- Обратна връзка:
Всичко е правилно.Това с мишката е свеща идея и според мен доста ще помогне ако свикнеш.С мишката ще се управлява играча и точността на ударите ще зависи от това колко си прецизен а не от някакви стрелки.Ако с мишката си върху вратата и уцелиш силата според скила на играча ще вкараш.Незнам може да е за добро може и за лошо.АЗ лично съм си фен на класическата фифа и ако върнат играча да се сменя с S ше си е перфектно.maniakapetko написа:Леле мамале тая игра съвсем я оплескаха тва верно Диабло ли е футболен симулатор ли е.И ние случаено да нямаме 3 ръце.Но като цяло другото изглежда добро,за жалост то от 3 години преди да излезе играта ни затрупват с купища клипчета да показват разни революции ама после тея революции никви ги няма.
-
Казаха, че с WASD копчетата ще се управлява играча в посока. С Шифт и Спейс ще се превят някви финтове и това е. Другото е с мишкатаrap17ka7a написа:Всичко е правилно.Това с мишката е свеща идея и според мен доста ще помогне ако свикнеш.С мишката ще се управлява играча и точността на ударите ще зависи от това колко си прецизен а не от някакви стрелки.Ако с мишката си върху вратата и уцелиш силата според скила на играча ще вкараш.Незнам може да е за добро може и за лошо.АЗ лично съм си фен на класическата фифа и ако върнат играча да се сменя с S ше си е перфектно.maniakapetko написа:Леле мамале тая игра съвсем я оплескаха тва верно Диабло ли е футболен симулатор ли е.И ние случаено да нямаме 3 ръце.Но като цяло другото изглежда добро,за жалост то от 3 години преди да излезе играта ни затрупват с купища клипчета да показват разни революции ама после тея революции никви ги няма.
това казва този човек че за PC версията няма да е пълен next-gen ама ще има доста промени!!!
-
- Обратна връзка:
**** ти ги промените като всяка година искам повече свобода на топката...Ronaldinho10 написа:това казва този човек че за PC версията няма да е пълен next-gen ама ще има доста промени!!!
-
След като всяка година има демо, защо тази да няма?napster написа:Къде са казали, че ще има демо?LS1914 написа:Кога излиза демо-то ?
-
ДЕМО ЩЕ ИМА АМА СИГУРНО СЛЕД ОКОЛО 2 МЕСЕЦА.
СЛЕД ОКОЛО 2 МЕСЕЦА ОЗНАЧАВА КЪМ 20-ТИ СЕПТ., А ТОГАВА ЩЕ ИЗЛЕЗНЕ САМАТА ИГРА, АКО НЕ И ПО-РАНО !marto135 написа:
ДЕМО ЩЕ ИМА АМА СИГУРНО СЛЕД ОКОЛО 2 МЕСЕЦА.
-
Е дай боже да е по рано
FIFA 09 DEMO почти сигурно ще излезе на 11 септември на PS пазара. И сигурно някъде около тази дата ще излезе и демото за PC.
-
Какво ДЕМО на PlayStation пазара (!?) о.ОEmko написа:FIFA 09 DEMO почти сигурно ще излезе на 11 септември на PS пазара. И сигурно някъде около тази дата ще излезе и демото за PC.
Какво е демо пазар?
има впредвид Playstation Store кат влезеш в нета от playstation 3
-
- Обратна връзка:
Вече 2 години по ред бавят демото така че .... 1-2 седмици закъснение очаквам азEmko написа:FIFA 09 DEMO почти сигурно ще излезе на 11 септември на PS пазара. И сигурно някъде около тази дата ще излезе и демото за PC.