Мойте творения!
-
Re: Мойте творения!
Не не той ми го прати аз го сложих в датата за да го кача тука
Еми да де аз му го пратих като ме отблокира...и накрая вика майка ти дейба пак крадеш и оттам се почна... той е супер педерас те сички ОТ *** И *** СА ТАКИВА!!!Заклевам се екипа е мой!!!Писна ми от такива недъгави копелета!И Марто плс много не ми разваляй темата ако иска да ми кае нещо имам скаип...
Нарушена точка 2.4 от Правилата!
Нарушена точка 2.4 от Правилата!
- spektarm
Сложих екипа на накамура върху твоя екип И какво установяваме Че канара е крадец И сега трябва накамура да те съди
Волов ти нали беше баннат ве лайнар недъгав шибан манаф и аз ти казвам че ти пратих екипа и ти после реши да ме дразниш аре закълни се че не е така ве
Нарушени точки 2.4 и 2.5 от Правилата!
- spektarm
ХАХАХАХАХ Ти май не само крадеш а и лъжеш И за втори път ти го казвам незнам кой е недъгав ,щото като гледам май ти нищо не можеш да си свършиш сам ,а само вземаш от другите
Нарушена точка 2.5 от Правилата!
Нарушена точка 2.5 от Правилата!
- spektarm
ТИ СИ СУПЕР ПЕДЕРАС.НЯМА ПОВЕЧЕ ДА СА РАЗПРАВЯМ С НЕДЪГАВИ ЛАЙНА КАТО ТЕБЕ И *** И *** ЛАЙНА...
АКО ИСКАТЕ ЛОКВАЙТЕ ТЕМАТА ТО СИЧКИ ВЕЧЕ...ПОМИСЛИХА...НЕ ЗНАМ КВО ДА КАЖА ОТ ТЕЯ ДЕТО КРАДАТ ОТ БФЛ ДНЕСКА ГОВОРЯ С НАКАМУРА И ТОЯ ВИКА
[09:50:40] Fifa player каза: onq pedal bago iska da ni sadi
[09:50:43] Fifa player каза: (rofl)
[09:51:29] Fifa player каза:
[09:52:23] Fifa player каза: mi to onq "knishka s zakoni" vika 4e q e 4el e ako e taka trqbwa da znae 4e nie mojem da gi sadim za obidi na etni4eska osnova
[09:52:42] Fifa player каза: i naneseni materialni i psihi4eski vredi
[09:52:45] Fifa player каза:
[09:52:50] Fifa player каза: koeto si e taka
Нарушени точки 2.4 и 2.5 от Правилата! СПАМ !!!
АКО ИСКАТЕ ЛОКВАЙТЕ ТЕМАТА ТО СИЧКИ ВЕЧЕ...ПОМИСЛИХА...НЕ ЗНАМ КВО ДА КАЖА ОТ ТЕЯ ДЕТО КРАДАТ ОТ БФЛ ДНЕСКА ГОВОРЯ С НАКАМУРА И ТОЯ ВИКА
[09:50:40] Fifa player каза: onq pedal bago iska da ni sadi
[09:50:43] Fifa player каза: (rofl)
[09:51:29] Fifa player каза:
[09:52:23] Fifa player каза: mi to onq "knishka s zakoni" vika 4e q e 4el e ako e taka trqbwa da znae 4e nie mojem da gi sadim za obidi na etni4eska osnova
[09:52:42] Fifa player каза: i naneseni materialni i psihi4eski vredi
[09:52:45] Fifa player каза:
[09:52:50] Fifa player каза: koeto si e taka
Нарушени точки 2.4 и 2.5 от Правилата! СПАМ !!!
- spektarm
Последно промяна от bpfcpld на 18 Юли 2008 12:10, променено общо 1 път.
Личи си и колко си умен като в всеки твой пост има псувня И от де знаеш че съм педерас Щото вчера те е*ах нали
Нарушена точка 2.5 от Правилата! СПАМ !!!
Нарушена точка 2.5 от Правилата! СПАМ !!!
- spektarm
-
- Обратна връзка:
ТИ А НЕ НЯМАМ ДУМИ ВЕЧЕ НОУ КОМЕНТ ... ЗА ВОЛОВ МА...ТИ ... ВЧЕРА АМА ... ... МНОО
Вече е крайно време да си получиш БАН-а !!!
Вече е крайно време да си получиш БАН-а !!!
- spektarm
Кво е станало тука и защо bpfcpld е баннат екипите му ми харесват много
-
Защо ли? Питаш защо? Еми ще ти кажа защо ... Екипите не бяха негови и така свърши приказката ...
Еми значи темата е за ЛОКmarto135 написа:Защо ли? Питаш защо? Еми ще ти кажа защо ... Екипите не бяха негови и така свърши приказката ...
-
- BFL Team™
maina_1912 написа:Еми значи темата е за ЛОКmarto135 написа:Защо ли? Питаш защо? Еми ще ти кажа защо ... Екипите не бяха негови и така свърши приказката ...
Дам и ти за бан
-
AntrAcsA написа:maina_1912 написа:Еми значи темата е за ЛОКmarto135 написа:Защо ли? Питаш защо? Еми ще ти кажа защо ... Екипите не бяха негови и така свърши приказката ...
Дам и ти за бан
-
- Обратна връзка:
iuyhaxahxiyhaixhayuxhaixayhxiyahxahxiyahihiuyhxayxhahxmaina_1912 написа:Кво е станало тука и защо bpfcpld е баннат екипите му ми харесват много
Ми аре щом екипите са твой кажи с кво направи кривите линий и особено екипа на локо сф или имаш скрит талант с бруш туул като гледам в тоя форум май само найк си поства негови екипи...и друго не може да направиш 4тири екипа първите 2 помия следващите от доста високо качество...талант
-
- BFL Team™