Любими сериали
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
Любими сериали
Кои са любимите ви сериали и защо?
Моите са "Ало-Ало" и "That 70's show"
За първия няма какво да кажа, просто уникален филм, а втория е може би най-успешния тийнейджърски сериал за всички времена.
Моите са "Ало-Ало" и "That 70's show"
За първия няма какво да кажа, просто уникален филм, а втория е може би най-успешния тийнейджърски сериал за всички времена.
-
Re: Любими сериали
"Блясък" и "Дъзрост и Красота"
Първия го харесвам защото съм гледал половин епизод,а втория защото не съм го гледал нито един епизод
ПП: Имам и 3-ти .Казва се TBI A Group .Страхотно върви с бира и псувни
Първия го харесвам защото съм гледал половин епизод,а втория защото не съм го гледал нито един епизод
ПП: Имам и 3-ти .Казва се TBI A Group .Страхотно върви с бира и псувни
-
Любимият ми сериал за всички времена е "24"
Може да звучи изтъркано, но другите ми фаворити са "Изгубени" , "Бягство от затвора".
Други, които много ми харесват са "Всички обичат Реймънд" , "Ало-Ало" , "Женени с деца" , CSI - всички, но най-ми харесва Ню Йорк. Преди време следях ALIAS, но отдавна не го гледам.
Може да звучи изтъркано, но другите ми фаворити са "Изгубени" , "Бягство от затвора".
Други, които много ми харесват са "Всички обичат Реймънд" , "Ало-Ало" , "Женени с деца" , CSI - всички, но най-ми харесва Ню Йорк. Преди време следях ALIAS, но отдавна не го гледам.
-
"Бягство от Затвора" , CSI - Всичките ( Маями мисля че ми харесва най-много) , Лас Вегас , Герой ( сега чакам 3ти сезон) Засега тези ми харесват най-много.
-
Ми любим ми е д-р Хаус иначе и мен ме кефят CSI-тата,Изгубени и как наистина без TBI А група толкова е напрегнато през целия му сезон(30 епизода).
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
Ейй забравих и Д-р Хаус
-
FRIENDS - ПРИЯТЕЛИ
Това за мен е наи успелият сериал за вси4ки времена!Няма какво да кажа за него!Актиори хумор слу4ки.....просто.....
Това за мен е наи успелият сериал за вси4ки времена!Няма какво да кажа за него!Актиори хумор слу4ки.....просто.....
Messi If you did play on the sky,we have die to watch how you playing!
Also CSKA FOREVER
Also CSKA FOREVER
-
- Обратна връзка:
Малкъл по-големи простаци от тия 4-та братя и накрая с Джейми няма