Каква простотия направи последно?

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Andres_Messi

Re: Каква простотия направи последно?

Мнение от Andres_Messi »

Хахаах аз да не мисли6 4е сам испикал 2 литра пикня !
Messi If you did play on the sky,we have die to watch how you playing!
Also CSKA FOREVER Изображение
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

Простотии при мен много от всякъм тип.Най-си ми кефят да преправям нещтата от Брейнияк,просто нещтата се получават доста добре и после наще се чудят щто толкова лесно се преебаха 2 микровълнови. ]:)
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
napster

Мнение от napster »

Сайт подобен на NimporteQui.com ще стартира в края на годината... :giggle:
Няма да ви казвам и кой ще участва във футболните сцени :giggle:
Всеки, който мисли че може да помогне да ме търси на скайп.
Изображение
Silvera

Мнение от Silvera »

За последно пуших трева в дискотека на село и дойдоха навитаци и те да си дръпнат :smoke: :smoke: :smoke:
ochko
BFL Team™

Мнение от ochko »

Уаууу, ама ти голямо нещо си направил бе!?!?!!? :D :D :D

За последно спах в един кенеф в една кръчма... Тежка работа...
marto135

Мнение от marto135 »

Поне не миришеше на говна нали :rofl:
ОфК СлИвЕн FoReVeR In My HeArT!

http://soccerline.new-forum.net/forum.htm
ochko
BFL Team™

Мнение от ochko »

На алкохол, брате, на алкохол миришеше.
ZhivkoBGR
BFL Team™

Мнение от ZhivkoBGR »

Снощи в нас... свидетели-Очко... не е за разказване...
_hi6tnika_

Мнение от _hi6tnika_ »

първи сигурно :D :D :D :D
http://evilbeetgossip.com/wp-content/up ... iselle.jpg
Аз мразя Тотнъм. Forever West Ham
KGMafia

Мнение от KGMafia »

Хм ... хвърлях си един използван презерватив през балкона без да внимавам и падна у едни съседи . Добре, че имам аверче там, че съдейства и отидох да го 'доизхвърля'
ZhivkoBGR
BFL Team™

Мнение от ZhivkoBGR »

KGMafia написа:Хм ... хвърлях си един използван презерватив през балкона без да внимавам и падна у едни съседи . Добре, че имам аверче там, че съдейства и отидох да го 'доизхвърля'
Как може да хвърляш въобще презерватив през балкона?!
rap17ka7a
Обратна връзка:

Re: Каква простотия нарпави последно?

Мнение от rap17ka7a »

SpEedBreakEr написа:
LS1914 написа:
SpEedBreakEr написа:Ми на моста до Арена Младост (не напълно готов ;)) целихме коли и камиони с тухли (естествено я "разполовихме"), та ся да кажа че там има дупки "към отвъдното" откъдето пускаме тухли и камъни и така никой не разбира кой го направил :) По средата на моста са и прайм колкот може по-големи щети ;) Качването е мнооо лесно (има мноо здрави железа по които да се набереш, след кат се качиш ест има отдолу работници, но ако не им пречиш на работата не те пипват и не се обаждат на никой (тва си е далавера) Шофьорите не те забелязват и си продължават да карат... Само най-умните се усещат :D Доколкот помна тва беше последното...
Нямам думи, нали т'фа в колата/камиона може да е баща ти и да строшиш вашата кола/камион бе...
Те не минават от там бе ! 8) А и тфа стаа когат съм на урок през почивката, и кво мислиш че не се оглеждам ли бе човек ???
Оф идеята на неговото мнение е да ти обясни че някой друг кретен като тебе може да направи същото на баща ти на колата тогава ше ти е готино ли !? Боже кфи ги има... това не е простотия това ИДИОТЩИНА ;) простотия е да се изпърдиш в рейса а това е ИДИОТЩИНА. :X
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
KGMafia

Мнение от KGMafia »

ZhivkoBGR написа:
KGMafia написа:Хм ... хвърлях си един използван презерватив през балкона без да внимавам и падна у едни съседи . Добре, че имам аверче там, че съдейства и отидох да го 'доизхвърля'
Как може да хвърляш въобще презерватив през балкона?!
Де да знам ... за тия работи ме е срам от наш'те ... в смисъл лични са ми и не искам да ми се мешат . За тва има бързи процедури за всичко
ultras_libery

Мнение от ultras_libery »

пфф абе хора тва простотий ли са бе :rofl: :rofl: :rofl:
глейте как съм възпитал брат ми в час по математика:
1.морка гъба на вратата
2.коша за боклук закачен на лампата (смисъл такава лампа над даската)
3.КОФА С ПЪЛНА С ВОДА НА ПРОЗОРЕЦА
после оня извика директорката а той преди тва подписал подписка че няя нищо общо с гаврата с човека :wasntme:
Ако не вярвате ще ви прата видео,само че се чуват мноо истерични викове на олигофренични 6то класници,демек видеото е бая старо на 3 години...
другите 2 клипчета са пак от един негов приятел който сам пожелал да се блъска в стената :wasntme:
http://files.filefront.com/New+IZArc+ZI ... einfo.html
бтв:бати хората не ги приеха във вбокса :wasntme: (сичките му приятели са идиоти,поне според мен де)
_GAGATA_

Мнение от _GAGATA_ »

В 8-ми клас пуснах гущер в стаята на "А" калс по време на час. от тия зелените м/у другото беше доста голям. Още го помня бях хванал 4 гущера - един голям и три малки. Големия го пуснах в тяхната стая през часа а другите 3 да си щъкат из училището. От цялата история класната ми каза това повече да не се повтаря и наще даже и не разбраха. :wasntme:
А последно беше сега във Вторник. Имаме един даскал по ЗИП Математика. Много мирише човека. Млад е с голяма къдрава коса обаче казвам ви не се къпе изобщо. Давам му макс 1 път седмично да се къпе щото вонята е ужасна. И това не е само мое мнение да кажеш, че аз имам нешо проблем. И почти посточнно се държи за косата и се бара по к*ра.(чеше се) Та излязох до тоалетната и после като влезнах се постарах да ме види и се хванах за косата както той се хваща и после си почесах к*ра като него. Сега във Вторник където идва ще купя един ароматизатор за 1 и 20 с мирис на Лавандула и като мине покрай мен ще пръскам демонстративно. ]:) После ще ви разправям.
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
ultras_libery

Мнение от ultras_libery »

преди два дена вкарах на един в раницата бръмбар (бая голям беше :wasntme: ) обаче келаша ме видя и се сбихме,нищо особено ама беше забавно.Иначе 4ти клас направих нещо подобно като теб само,че скъсах 2-3 червея на 2 и ги оставих на бюрото на даскалката.
spektarm

Мнение от spektarm »

Каква простотия направих последно? Амиии... свалих демото на FIFA 09... :wasntme: :P

Сега по-сериозно. Като ритахме с аверите може би за последен път тая година (естествено тука в квартала :D ), взех, че счупих не един, а два прозореца с един удар... :blush:
bpfcpld

Мнение от bpfcpld »

Вчера , исках да се самоубия , защото моята приятелка искаше и тя беше на 16 етаж аз на 8 на другия вход и такива викаме ся кво по телефона и ... ;( . Абе беше голяма работа ... После ни спряха и 2ма-та. Щеше да стане като Милан 16 годишния фен на Ботев Пловдив който почина така щеше да сме и ние. Това може би не е точно простотия , но ... На косъм от смъртта!
pesfan05

Мнение от pesfan05 »

ТЪПО ЕМООО И ТЪПО 10 ГОДИШНО ЛАПЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”