Моите екипи
-
- Обратна връзка:
Re: Моите екипи
аве ей - всички помним изпълненията и на двама ви, особенно твоите, така че поне като си се насрал, не шавай много за да не се размирише...bpfcpld написа:И аз мога да ти дам ама...е глей ги само обвиняват че крадем САШО уважавам те много ама...
Абе П***Л не виждаш ли че са мои беklamer4o написа:аве ей - всички помним изпълненията и на двама ви, особенно твоите, така че поне като си се насрал, не шавай много за да не се размирише...bpfcpld написа:И аз мога да ти дам ама...е глей ги само обвиняват че крадем САШО уважавам те много ама...
Нарушена точка 2.4 от Правилата!
- spektarm
Тоя си мисли че крада аве...Ronaldinho10 написа:Абе П***Л не виждаш ли че са мои беklamer4o написа:аве ей - всички помним изпълненията и на двама ви, особенно твоите, така че поне като си се насрал, не шавай много за да не се размирише...bpfcpld написа:И аз мога да ти дам ама...е глей ги само обвиняват че крадем САШО уважавам те много ама...
-
- Обратна връзка:
ей, лайно - не си ми на годините, не си ми на чикиите че да ми викаш педал, разбра ли we? Не само аз помня "твои" творения за ПЕС и някви екипи на Бaрса за фифа... Не казвам че сега крадете и двамата, но имате вече по един черен печат, затва мисля че не сте хората, които трябва да се обаждат кой краде и кой не... ТОчКА, че му осрахме хубавата тема на човека.Ronaldinho10 написа:Абе П***Л не виждаш ли че са мои беklamer4o написа:аве ей - всички помним изпълненията и на двама ви, особенно твоите, така че поне като си се насрал, не шавай много за да не се размирише...bpfcpld написа:И аз мога да ти дам ама...е глей ги само обвиняват че крадем САШО уважавам те много ама...
-
- Обратна връзка:
-
...N!k3... написа:направих новият екип на Славия.
-
- BFL Team™
Браво, много е добър, точките на екипа с четка ли ис ги правил (една по една) или някъде има векторна графика ?...N!k3... написа:направих новият екип на Славия.
ЛЕВСКИ СОФИЯ
Една по една ги направих,с обикновена четка(даже мисля,че на едно място ги изкривих точно на свивката на чертата).Gogo_t написа:Браво, много е добър, точките на екипа с четка ли ис ги правил (една по една) или някъде има векторна графика ?...N!k3... написа:направих новият екип на Славия.
-
Може да не е тук мястото но все пак ще попитам може ли някой да се опита да ми напражи екипите на Man City за новия сезон благодаря предварително
-
Браво
-
Много е добър екипа браво