Вашите очаквания за ФИФА09?
Re: Вашите очаквания за ФИФА09?
*Ето геймплейа - http://n4g.com/gaming/NewsPending-177781.aspx
Последно промяна от sparky_killer на 01 Авг 2008 11:18, променено общо 1 път.
-
- BFL Team™
Всичките неща , които се представиха в първия клип ги има в ПЕС от години ! Същите движения , дори мога да важа как ще се правят !
И това не е за РС а за конзолната версия .
Само не ми стана ясно каде се прави тази презентация ?? Не е ли малко рано за GC
Само не ми стана ясно каде се прави тази презентация ?? Не е ли малко рано за GC
-
Е все пак за конзолите отново ще е добра фифата ... ако и за PC правеха такава фифа ама ... но поне графиката ще е далеч по добра от предишните фифи ...
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=13842
Аз се радвам,че имам ексбокс360 и ще се кефя много ся си цъкам фифа 2008
Аз се радвам,че имам ексбокс360 и ще се кефя много ся си цъкам фифа 2008
-
Много се извинявам,че пускам тука въпроса си нп просто не знаех къде.Може ли някой да ми каже кога горе-долу излиза новата фифа 2009.Благодаря ви предварително.
-
Новата фифа излиза както всяка година - в края на септември - 26 - 31 или началото на октомври 1 до 3ultrazzz_levski89 написа:Много се извинявам,че пускам тука въпроса си нп просто не знаех къде.Може ли някой да ми каже кога горе-долу излиза новата фифа 2009.Благодаря ви предварително.
-
То,може да изглежда ама може да е за ексбокс360
-
PCbpfcpld написа:То,може да изглежда ама може да е за ексбокс360
Много интересно. Стига с тоя ПЕС. Ша видите кат излезе фифатаAntrAcsA написа: Всичките неща , които се представиха в първия клип ги има в ПЕС от години ! Същите движения , дори мога да важа как ще се правят !
Да ще видим ,ще по-играем и пес и фифа и ще се види кое е по-добро ,въпреки ,че то си се знае от сегаcrazy32 написа:Много интересно. Стига с тоя ПЕС. Ша видите кат излезе фифатаAntrAcsA написа: Всичките неща , които се представиха в първия клип ги има в ПЕС от години ! Същите движения , дори мога да важа как ще се правят !
-
- Обратна връзка:
Абе без значение кое е по-добро... фифата пак ще се играе нон стоп до февруари защото има предилство като мултиплеър докато кучето няма освен ако не си купиш оригинална игра.А мене с полиция не можеш да ме накараш да я играя па камоли да си купя оригинална игра истината е в мулти и това ще бъде най-големия недостатък вовеки веков на кучето Къфто и пес да излезе аз пак ще играя ФИФА.Край на дискусията пес.!!!sparky_killer написа:Да ще видим ,ще по-играем и пес и фифа и ще се види кое е по-добро ,въпреки ,че то си се знае от сегаcrazy32 написа:Много интересно. Стига с тоя ПЕС. Ша видите кат излезе фифатаAntrAcsA написа: Всичките неща , които се представиха в първия клип ги има в ПЕС от години ! Същите движения , дори мога да важа как ще се правят !
-
- BFL Team™
И мен какво ме касае ти какво ще играеш ?А също да ти кажа има мултиплеър в ПЕС самоче не се играе много защото на повечето им лагва ,но това ще се оправи със сигорност в ПЕС2009 ,гаранция!Абе без значение кое е по-добро... фифата пак ще се играе нон стоп до февруари защото има предилство като мултиплеър докато кучето няма освен ако не си купиш оригинална игра.А мене с полиция не можеш да ме накараш да я играя па камоли да си купя оригинална игра истината е в мулти и това ще бъде най-големия недостатък вовеки веков на кучето Къфто и пес да излезе аз пак ще играя ФИФА.Край на дискусията пес.!!!
-
- Обратна връзка:
Много добре знам какво има на ПЕС а като така ше ми говориш мен кфо ме касае дали ще играеш фифа дали пес и дали се знае от сега кое е по-доброто според теб!?Аман от кретени братче.Ебахти вие пес феновете сте уникални идиоти фанете си ебете майката във вашия раздел и там плюйте струвайте каквото искате правете махнете си шибаните муцуни от нашия раздел и толкоз колкото и да ми пишеш че ПЕС е по-добър никога няма ме убедиш нито мен нито някой друг.Така че ИЗЧЕЗВАЙТЕ ТЪПАНАРИ!!!sparky_killer написа:И мен какво ме касае ти какво ще играеш ?А също да ти кажа има мултиплеър в ПЕС самоче не се играе много защото на повечето им лагва ,но това ще се оправи със сигорност в ПЕС2009 ,гаранция!Абе без значение кое е по-добро... фифата пак ще се играе нон стоп до февруари защото има предилство като мултиплеър докато кучето няма освен ако не си купиш оригинална игра.А мене с полиция не можеш да ме накараш да я играя па камоли да си купя оригинална игра истината е в мулти и това ще бъде най-големия недостатък вовеки веков на кучето Къфто и пес да излезе аз пак ще играя ФИФА.Край на дискусията пес.!!!
такива като него само ми развалят кефа да я играя....
rap17ka7a -Жалък си ,но какво да ти обяснявам .А и какво значи "отивайте си във вашия раздел" аз се интересувам и от ФИФА и от ПЕС и ще играя това ,което е по-добро не като тебе например дето казваш ,че ще си играеш фифа какъвто и ПЕС да излезе .Това показва колко си ограничен и смотан комплексар.
П.С. и ако имаш нещо да ми казваш в в темата за пес и фифа - http://forum.bfl-team.com/viewtopic.php?f=24&t=1976
П.С. и ако имаш нещо да ми казваш в в темата за пес и фифа - http://forum.bfl-team.com/viewtopic.php?f=24&t=1976
-
- BFL Team™
Комплексара е тоя дето не може да се примири, че не всички искат да играят бозата на която той се кефи. Защо всички ПЕС фенове имате толкова остра нужда да убеждавате нас, фифа феновете колко сме заблудени? Вие сами се лъжете, че играете по-доброто и се самоубеждавате като нон-стоп спорите с нас...
-
- BFL Team™
Ако някой напише още един пост за спора фифа и пес .. получава бан вовеки !! ИМА СИ ТЕМА КАТО СЕ ТОЛКОВА ОТВОРЕНИ ЕЛАТЕ ТАМ ДА СПОРИМ ДА ВИ ВИДИМ !!!