Volov_Forever написа: На тебе дето много ти знае устата,кажи какво сме взели от БФЛ?Миниекипите и емблемите за ФИФА бяха на БФЛ Точно заради това изтрихме патча!!!
Pro Evolution Soccer versus FIFA Soccer
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
- BFL Team™
Re: Pro Evolution Soccer versus FIFA Soccer
Играя и 2-те игри. И 2-те ми харесват. Но фифата повече заради доста, доста по-голямата реалност и достоверност в играта. Поздравления и за ЕА, и за Конами. Дано 1 ден работят в екип Ще бъде наистина страхотна игра
-
-
-
- BFL Team™
http://www.youtube.com/watch?v=ZSBXDFD6 ... re=related
Това е при некст ген конзолите !!! ЗА КВО ГОВОРИМ ИЗОБЩО ???
http://www.youtube.com/watch?v=R8rzcEaf ... re=related
ФИФАта е просто гавра с футбола !!
В фифата игра4ите прелича на извънземни само какви големи oчи имат само,а пък кристиано във фифата прилича пове4е на ФАБРЕГАС__SaNd1__ написа:
№1 PES
-
- Обратна връзка:
Не мога да повярвам, че графичен дизайнер с твоите спокобности не вижда, че са използвани елементи от liquify филтрите за да се warp-нат и "поогънат" фифа лицата. Вие сте като коне с капаци беAntrAcsA написа:
-
- BFL Team™
Повярвай ми виждал съм я фифата за некст ген конзолите и мога да кажа че лицата на нищо не преличат !! Нарочно потърсих по нета клипове с лицата на ФИФА и попаднах на този клип ..klamer4o написа:Не мога да повярвам, че графичен дизайнер с твоите спокобности не вижда, че са използвани елементи от liquify филтрите за да се warp-нат и "поогънат" фифа лицата. Вие сте като коне с капаци беAntrAcsA написа:
Хората ги впечетлява графиката на фифа !? Просто в нея има някоя друга гънка в повече на екипа и някоя друга сянка в повече !! НИЩО ДРУГО . Всичко друго е пълна шитня .
-
Как ли пък не...klamer4o написа:Не мога да повярвам, че графичен дизайнер с твоите спокобности не вижда, че са използвани елементи от liquify филтрите за да се warp-нат и "поогънат" фифа лицата. Вие сте като коне с капаци беAntrAcsA написа:
http://www.youtube.com/watch?v=U0yjZSq6ALE
Специално намерих такова видео което е снимано с камера и човека върти футболистите... Ясно си се вижда, че лицата са същия боклук от клиповете, които постна Antracsa.
-
Аз само като видях Бекъм колко е дебел, и колко нереално лице има ми стана ясно. Те всъщност всички са някакви ниски, огромни глави и дебели. Поне такова ми е впечатлението от клипчетата.
А иначе ...
Pes6 > Pes2008 > FIFA 2008 (PC)
Pes6 > Pes2008 = FIFA 2008 (Xbox360/PlayStation3*)
Pes2008 > Pes6 > Pes5 > FIFA2008 (PlayStationPortable)
Pes2008 > Pes6 > Winning Eleven 10 > Pes5 > FIFA 2003 > FIFA 2004-08 (PlayStation2)
ISS 98 > Winning Eleven 2002 > FIFA 98-2003 (PlayStation)
*Pes6 я няма за PS3.
Това се базира на личните ми впечатления.
Мога утре да отида и да ги пробвам на Wii да се кажа и мнението за тази конзола.
EDIT: От ЕА не различават Фабрегас и Роналдо
А иначе ...
Pes6 > Pes2008 > FIFA 2008 (PC)
Pes6 > Pes2008 = FIFA 2008 (Xbox360/PlayStation3*)
Pes2008 > Pes6 > Pes5 > FIFA2008 (PlayStationPortable)
Pes2008 > Pes6 > Winning Eleven 10 > Pes5 > FIFA 2003 > FIFA 2004-08 (PlayStation2)
ISS 98 > Winning Eleven 2002 > FIFA 98-2003 (PlayStation)
*Pes6 я няма за PS3.
Това се базира на личните ми впечатления.
Мога утре да отида и да ги пробвам на Wii да се кажа и мнението за тази конзола.
EDIT: От ЕА не различават Фабрегас и Роналдо
-
- BFL Team™
-
-
- BFL Team™
Лицата не са такива каквито ви се искат. Да сте чували за така наречените полигони в 3D моделирането??? Ако сте, ще видите, че всяко лице на FIFA има в пъти повече от колкото на PES. /говоря за последните версии/
Edit:
И Асене, за поредън път те моля, махни тея анимации, защото тормозят всички. Ако ли не, обещавам ти, ще ти трия мнения където ми пречат. Съвсем сериозно.
Edit:
И Асене, за поредън път те моля, махни тея анимации, защото тормозят всички. Ако ли не, обещавам ти, ще ти трия мнения където ми пречат. Съвсем сериозно.
-
И все пак ефекта си е лош... Но ако махнат тези отвратителни сенки, съм 100% сигурен, че лицата ще изглеждат невероятно! Всъщност това е твоята работа за FIFA 2009 за PC. Нищо, че там ще са по-зле лицата. И впрочем аз нямам никакъв проблем с анимацийте му.ochko написа:Лицата не са такива каквито ви се искат. Да сте чували за така наречените полигони в 3D моделирането??? Ако сте, ще видите, че всяко лице на FIFA има в пъти повече от колкото на PES. /говоря за последните версии/
Edit:
И другото което искам да ти кажа... дано не ме разбираш погрешно, но си мислиш че съм фенбойче, което постоянно защитава PES. Е да, ама не. Ако реално ФИФА стане по-добра, няма да защитавам PES така (въпреки, че сигурно ще го играя) както сега, но определено последните немалко години PES има голямо превъзходство в лицето на геймплейя. Това горе предполагам е от името на повечето в този форум, които играят PES. Недей така да се опиваш всячески да ни опровергаваш.
-
- BFL Team™
Лицата във ФИФА и за конзолните и РС версиите са УЖАСНИ !! ВИдял съм ги със собствените си очи !! Сега искаш да ме убедиш , че очите ме лъжат а ти си прав ?? Че лицата са супер и дори по абсурдното са по добри от тези на ПЕС ?? Та то лицата от PS 2 или PES 6 са с пъти по добри oт тези за фифа .
И да Напстер е прав.. ще ги видим във ФИФА 09 . Нали все пак поне те ще са некст ген .
И да Напстер е прав.. ще ги видим във ФИФА 09 . Нали все пак поне те ще са некст ген .
-
- BFL Team™
Та нека видим един прост и много важен елелент в двете игри
ИНТРАТА
FIFA 2002 : ТУК VS PES 2 : ТУК!
FIFA 2003 :ТУК! VS PES 3 : ТУК
FIFA 2004 : ТУК VS PES 4 : ТУК
FIFA 2005 : ТУК VS PES 5 : ТУК
FIFA 2006 : ТУК VS PES 6 : ТУК
FIFA 2007 : ТУК VS PES 7 : ТУК
Почти всички интра на ФИФА са тотални бози . . ако изключим това на ФИФА 06 !
На конами интрата са много по добре замислени и добре изпълнени . Идва ти да ги гледаш пак и пак докато при фифа ще си чупиш копчетата от бързане да го махнеш.
ИНТРАТА
FIFA 2002 : ТУК VS PES 2 : ТУК!
FIFA 2003 :ТУК! VS PES 3 : ТУК
FIFA 2004 : ТУК VS PES 4 : ТУК
FIFA 2005 : ТУК VS PES 5 : ТУК
FIFA 2006 : ТУК VS PES 6 : ТУК
FIFA 2007 : ТУК VS PES 7 : ТУК
Почти всички интра на ФИФА са тотални бози . . ако изключим това на ФИФА 06 !
На конами интрата са много по добре замислени и добре изпълнени . Идва ти да ги гледаш пак и пак докато при фифа ще си чупиш копчетата от бързане да го махнеш.
-
- BFL Team™
Хахахах. Как пък го прецени че интрата са важен елемент???? :D:D:D:D:D Паднах от смях. Факта е, че едва ли има някой който гледа интрата на игрите повече от 2-3 пъти...
-
Всеки път когато си пускам WE2002 винаги съм гледал интрото. На PES2,3,4 също. (на 5,6,2008 не са чак толкова добри колкото на 2,3,4)ochko написа:Хахахах. Как пък го прецени че интрата са важен елемент???? :D:D:D:D:D Паднах от смях. Факта е, че едва ли има някой който гледа интрата на игрите повече от 2-3 пъти...
Макар далееееееч да не е важен елемент, мене винаги са ме надъхвали горните интрота!
-
- BFL Team™
Ами смешно е че не разбираш към каде бия... те ЕА спорт нямат капацитет да зглобят едно впечетляващо , добро интро !! Какво остава за цяла игра ?? Всички техните интра граничат с глупоста и малоумноста , некадърност . . . всички тези определения важът за ФИФА като цяло !ochko написа:Хахахах. Как пък го прецени че интрата са важен елемент???? :D:D:D:D:D Паднах от смях. Факта е, че едва ли има някой който гледа интрата на игрите повече от 2-3 пъти...
F.Ribery FIFA
F.Ribery PES
PES е №1
F.Ribery PES
PES е №1