БФЛ FIFA 09
-
Re: БФЛ FIFA 09 първо инфо...
Много се извинявам,че тука поставям въпроса,защото това може би ще бъде най-дискутираната тема.Та въпросат ми е:След като цялата фифа 2009 ше излезе 3 или 14 октомври,някой запознат ли е кога ще излезе демото на фифата.Благодаря ви предварително.
-
ultrazzz_levski89 написа:Много се извинявам,че тука поставям въпроса,защото това може би ще бъде най-дискутираната тема.Та въпросат ми е:След като цялата фифа 2009 ше излезе 3 или 14 октомври,някой запознат ли е кога ще излезе демото на фифата.Благодаря ви предварително.
Announced: FIFA 09 Demo will be released on 12 september
-
Не е тук мястото и темата да се обсъжда демото тук е тема за бъдещия БФЛ по добре пишете в свободната зона Някакви проекти,идеи и така нататък има ли около новия БФЛ 09
-
- BFL Team™
няма нищо ново, основно се правят нещата около менютата, базата, стадионите.Ето как се получава Герена в играта:__SaNd1__ написа:Не е тук мястото и темата да се обсъжда демото тук е тема за бъдещия БФЛ по добре пишете в свободната зона Някакви проекти,идеи и така нататък има ли около новия БФЛ 09
Чакаме демото за повече информация,но основното от всичко се прави.Отсега ви молим, ако се получи забавяне, да не почвате с миналогодишните глупости, защото от тяха само може да загубите
-
@sv3nc3 Моляте кажи ми как съм се справил с датата за Славия искаш ли да променям нещо и тнт.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
Споко Svence поне от моя страна никъв зор нема да давам другите да му мислят иначе браво герена изглежда перфектно
-
няма ли от армията шотове
-
Да направят полуизпочупен стадион приличащ на разорана нива в момента,Naaah (не се засягайте но е точно така в момента)metodi_Cska написа:няма ли от армията шотове
не е по темата
sv3nc3
-
- Обратна връзка:
Да виждаш някъде?metodi_Cska написа:няма ли от армията шотове
-
Не е ли по-добре в 1.0 вместо отборите от А-група със стадиони химни и т.н., да направите А и Б група, дори и с по-малко екстри като стадиони, песни и дрън-дрън. Мисля, че с повече отбори е къде къде по-реално, повече хора ще видят любимия си отбор, а и купата на БГ няма да почва от осминафиналите... А и незнам дали да се надяваме на версия 2.0, тая година нямаше, по добре А и Б група, другите как мислят?
Според мен НЕ Е ПО-ДОБРЕ!!!!koSi0 написа:Не е ли по-добре в 1.0 вместо отборите от А-група със стадиони химни и т.н., да направите А и Б група, дори и с по-малко екстри като стадиони, песни и дрън-дрън. Мисля, че с повече отбори е къде къде по-реално, повече хора ще видят любимия си отбор, а и купата на БГ няма да почва от осминафиналите... А и незнам дали да се надяваме на версия 2.0, тая година нямаше, по добре А и Б група, другите как мислят?
-
BFL 2008 е по яка . защото хората искат да видят свойте любими отбори а полувината фенове на БФЛ няма да могат да играят със своя любим отбор а може и повече от полувината
-
Нали това беше най-хубавото на БФЛ 2008, че имаше повече отбори
-
Да имаше повече отбори,но само се оплаквахте как съставите ви не били точни.Затова по-добре А група с нормални отбори и после с други версий.Б и може би В.Та така и ще може да си ги инсталира,които си ги иска.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
Така е!Една перфектна А група с химни,стадиони,екипи - ТОЛКОВА !!! На които не му харесва да не го играе като излезе!maniakapetko написа:Да имаше повече отбори,но само се оплаквахте как съставите ви не били точни.Затова по-добре А група с нормални отбори и после с други версий.Б и може би В.Та така и ще може да си ги инсталира,които си ги иска.
-
Пак ще го повторя - Отбора ми е в А ама искам и В групите да ги има!!!!!
ПП:Ще играя със Сливен но нямам търпение да се пусна и с Доростол(Силистра) или с Добруджа!!!
ПП:Ще играя със Сливен но нямам търпение да се пусна и с Доростол(Силистра) или с Добруджа!!!
-
- BFL Team™
Искате патча да се бави до февруари месец ли? Решили сме вече, версия едно ще е с перфектната "А" група, а в следващите версии вече включваме и другите отбори. Тоест, ние пак си правим БФЛ, така както беше и през 2008-ма година, тоест А група, Б групите и сборна В. Работата е там, че сме решили, като направим "А" група с всичките и подробности да я пуснем, като версия 1.0, вместо да чакате докато направим и останалите. Чатнахте ли, щото никога не ме бива в обясненията.
-
да така става ,аз останах с впечатлението че ще правите само А