БФЛ FIFA 09

Всичко за BFL FIFA Football 2009
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Заключено
creAtive

Re: БФЛ FIFA 09 първо инфо...

Мнение от creAtive »

_GAGATA_ написа:Aбе, скрий се бе, пичаго. В оригиналната ФИФА няма Доростол и Добруджа ама ще я играеш, нали? Като излезе А група ще има 16 стадиона, всички точни екипи, горе-долу точни позиции и външен вид на играчите(защото все пак това са доста играчи), знамена и песни. Като не ти харесва, че ти го няма селския отбор, от някое незнайно село, играещ във "В" група, няма да играеш.
значи като стария мод ,с леки подобрения?Какво повече ще могат да направят?
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

Ама и вие явно сте тук само да спорите.Не схванахте ли,че за начало се почва с А,а после може да се добавят другите.Или вие иската 150 отбора с по 15 човека с адски оплескани статистики и места.И после що така,ами така щот сте поискали да играете с отборчето си в В група и е нямало време да се направят нормално отборите.Честно ебати смешниците сте с тези си изисквания.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
razbiva4at

Мнение от razbiva4at »

пич нищо не сам казал на бързо всичко да направите казах че трябва да са направени независимо дали първа ще е А а после Б и В
razbiva4at

Мнение от razbiva4at »

пич нищо не сам казал на бързо всичко да направите казах че трябва да са направени независимо дали първа ще е А а после Б и В
marto135

Мнение от marto135 »

Аз пък искам Б и В и там А отгоре отгоре :rofl: :rofl:
ОфК СлИвЕн FoReVeR In My HeArT!

http://soccerline.new-forum.net/forum.htm
ochko
BFL Team™

Мнение от ochko »

А аз наблягам на думата ''трябва'' която откровенно ме дразни. Капиш?
chentri

Мнение от chentri »

sv3nc3 написа:
chentri написа:http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Vihren_Sandanski eto това е състава на вихрен :) ;)
razbiva4at написа:състава на ЦСКА(СОФИЯ) http://en.wikipedia.org/wiki/CSKA_Sofia
ОК, така ще бъдат съставите във БФЛ ФИФА 09.Сички ше ги земем от уикито, как не сме се сетили :@ :@ :@

Първо като чукнеш на игра излиза кога е роден колко е висок колко години е и други неща като каде е играл преди това кой номер е
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

На хората от БФЛ не им трябва да цъкват и да видят къде са играли.На тях има трябва да видят на точно кой пост играе даден футболист.Не само да пише защитник-трябва им Ляв защитник играещ с десния крак.Ето как съм го направил аз и как трябва да бъде:
Номер 2
Име Vladimir Ivanov
Позиция Защитник Десен Ляв Централен
Роден 06.02.1973, София
Националност България
Височина/Тегло 178 см / 74 кг.
Крак Десен
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

maniakapetko написа:На хората от БФЛ не им трябва да цъкват и да видят къде са играли.На тях има трябва да видят на точно кой пост играе даден футболист.Не само да пише защитник-трябва им Ляв защитник играещ с десния крак.Ето как съм го направил аз и как трябва да бъде:
Номер 2
Име Vladimir Ivanov
Роден 06.02.1973, София
Националност България
Крак Десен
:yes:
Даже бих казал че скромничиш :)
maniakapetko написа:Номер 2
Име Vladimir Ivanov
Роден 06.02.1973, София
Националност България
Крак Десен
Добър дрибъл,игра с глава,шутове от дистанция,добро пресичане и отнемане на топката,добра игра с глава,включва се в нападение.Няма съществени недостатаци.
е тва е което ни трябва за всеки един играч от А група, отделно схема на игра, тактика, стил и т.н.
cska_hooligan

Мнение от cska_hooligan »

sv3nc3 написа:
maniakapetko написа:На хората от БФЛ не им трябва да цъкват и да видят къде са играли.На тях има трябва да видят на точно кой пост играе даден футболист.Не само да пише защитник-трябва им Ляв защитник играещ с десния крак.Ето как съм го направил аз и как трябва да бъде:
Номер 2
Име Vladimir Ivanov
Роден 06.02.1973, София
Националност България
Крак Десен
:yes:
Даже бих казал че скромничиш :)
maniakapetko написа:Номер 2
Име Vladimir Ivanov
Роден 06.02.1973, София
Националност България
Крак Десен
Добър дрибъл,игра с глава,шутове от дистанция,добро пресичане и отнемане на топката,добра игра с глава,включва се в нападение.Няма съществени недостатаци.
е тва е което ни трябва за всеки един играч от А група, отделно схема на игра, тактика, стил и т.н.
sv3nce отдавна не съм писал тук , но ако искаш ще се съберем 4-5 човека цесекари от форума и ще направим такава статистика на всички играчи в ЦСКА.Не е проблем това да стане , тъй като имаме примерно 30 играчи и 6 човека ще им направим статистиката.На всеки се падат по 5 човека - точно за 1 ден работа.Ако сте съгласни пишете да го направим. ;)
yambolov

Мнение от yambolov »

ами аз съм надъхан на нещо такова ако има хора да помагат за левски да пишат
Изображение
TiberiuM

Мнение от TiberiuM »

Еми yambolov аз мога да помогна за Левски :)
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

sv3nc3 би ли поставил като ред с ИН Тодор Колев в датата за Славия утре да им дооправя статистиките и другите неща.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

maniakapetko написа:sv3nc3 би ли поставил като ред с ИН Тодор Колев в датата за Славия утре да им дооправя статистиките и другите неща.
ОК
crazy26

Мнение от crazy26 »

razbiva4at написа:Тос е балък. Да има всички стадиони на "А" ама да има и на "Б". Както знам почти всички стадиони имат седалки в "Б"... БФЛ 2009 "А", "Б" - западна, източна и една "В" от 16 най-добри отбора в четерите "В" групи. Стадионите да са еднакви на всички отбори от "А" и двете "Б" групи
Ехеееее... Що не кажеш и всички областни групи със стадионите :rofl: На пача трябва само "А" група - и да не е със всички стадиони, песни на всички отбори и други ама поне да има няколко стадиона - Левски, ЦСКА, Литекс, Локомотивите, В. Левски ... И на отбори като Славия, Сливен ... И двете "Б" групи със няколко стадиона и песни ако може - на мене само това ми трябва.
_GAGATA_

Мнение от _GAGATA_ »

Въпроса не е на тъб или на мен какво ни трябва. Ще излезе група с 16 стадиона - 16 отбора и след това ще се добавят Б и В група. Помните миналия патч се бави много време, заради това че има мн отбори. Скоро след пускането на играта ще можем да играем и с БГ отборите а по-късно ще си излязат Б и В група за феновете на другите отбори.
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

_GAGATA_ написа:Въпроса не е на тъб или на мен какво ни трябва. Ще излезе група с 16 стадиона - 16 отбора и след това ще се добавят Б и В група. Помните миналия патч се бави много време, заради това че има мн отбори. Скоро след пускането на играта ще можем да играем и с БГ отборите а по-късно ще си излязат Б и В група за феновете на другите отбори.
Yesssssssss, Yesssssssss, Има един разбрал :happy:
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

sv3nc3 написа:
_GAGATA_ написа:Въпроса не е на тъб или на мен какво ни трябва. Ще излезе група с 16 стадиона - 16 отбора и след това ще се добавят Б и В група. Помните миналия патч се бави много време, заради това че има мн отбори. Скоро след пускането на играта ще можем да играем и с БГ отборите а по-късно ще си излязат Б и В група за феновете на другите отбори.
Е сетне некои да разбере кат мене че както се напраи така ще бъде ! :hi:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
bpfcpld

Мнение от bpfcpld »

__SaNd1__ написа:
sv3nc3 написа:
Е сетне некои да разбере кат мене че както се напраи така ще бъде ! :hi:
Заключено

Обратно към “BFL FIFA Football 2009”