Спекулативни системни изисквания:
-
- BFL Team™
Re: Спекулативни системни изисквания:
Асене, това че си видял темплейт без гънки(този който си видял даже не е сигурно дали ще е и за ФИФА 09 и това че
няма гънки по него, защото е само обяснени кое от него какво е, не значи че този който ще е за играта няма да има).
Относно лицата, косите и т.н. , нима българин не прави едни от най - добрите лица в света, които могат да бъдат сравнявани с тези на ПЕС, та ЕА да не направят нещо по въпроса(нещото което ще са направили според мойте виждания е да разделят темплейта за лицето на две, единия да е само за лицето и по голям от 08, адругата част за тялото(поради това ръцете изглеждат по добре, а пък и във ФИФА Уорлд Къп лицата са нещо подобно), относно стадионите, не виждам абсолютно никаква разлика от това което е в 08 и за тревата, имаше 3д трева и във ФИФА 04 или 05.
Последните изисквания според мен са близки до реалните, все пак ще има графични подобрения, но няма да е НГ
ЕДИТ:
и все пак всичко което е написано в тая тема е предположения, ще видим вдействителност след 2-3 дена
няма гънки по него, защото е само обяснени кое от него какво е, не значи че този който ще е за играта няма да има).
Относно лицата, косите и т.н. , нима българин не прави едни от най - добрите лица в света, които могат да бъдат сравнявани с тези на ПЕС, та ЕА да не направят нещо по въпроса(нещото което ще са направили според мойте виждания е да разделят темплейта за лицето на две, единия да е само за лицето и по голям от 08, адругата част за тялото(поради това ръцете изглеждат по добре, а пък и във ФИФА Уорлд Къп лицата са нещо подобно), относно стадионите, не виждам абсолютно никаква разлика от това което е в 08 и за тревата, имаше 3д трева и във ФИФА 04 или 05.
Последните изисквания според мен са близки до реалните, все пак ще има графични подобрения, но няма да е НГ
ЕДИТ:
и все пак всичко което е написано в тая тема е предположения, ще видим вдействителност след 2-3 дена
-
Много се извинявам,че пак пускам поста ама може ли някой да ми каже дали на тази карта ATI Radeon 9550 128MB AGP CANYON,ще стане за фифа 2009
-
Много се извинявам,че пак питам,някой знае ли дали на тази карта която съм посочил,ще тръгне фифа 2009.Благодаря ви предварително пичове.
-
- BFL Team™
Ще разбереш след 3 дниultrazzz_levski89 написа:Много се извинявам,че пак пускам поста ама може ли някой да ми каже дали на тази карта ATI Radeon 9550 128MB AGP CANYON,ще стане за фифа 2009
-
братко стига си се извинявал е!
-
- Обратна връзка:
Във форумО на ЕА пише, че ДЕМО-то излиза на 12-ти.. ;]
-
FIFA 09 Demo Available World Wide on Sept. 11
Линк?Иначе утре супер дано излезе и за пес 2009 да си ги изтегля и на ексбокс-а 360ultrazzz_levski89 написа:FIFA 09 Demo Available World Wide on Sept. 11
-
http://www.fifa09.ea.com/us/news<-----Ей ти линка,като ти отвори страницата най-горе на първия ред чети.bpfcpld написа:Линк?Иначе утре супер дано излезе и за пес 2009 да си ги изтегля и на ексбокс-а 360ultrazzz_levski89 написа:FIFA 09 Demo Available World Wide on Sept. 11
-
момчетга да ви питам фифата 09 ше ми тръгне ли на
512 ram AMD Sempron (tm) 2600 +
Windows Xp 2002 Service Pack 2
GeForce FX 5500 Bios 128 Ram
512 ram AMD Sempron (tm) 2600 +
Windows Xp 2002 Service Pack 2
GeForce FX 5500 Bios 128 Ram
-
bpfcpld,на тази карта ATI Radeon 9550 128MB AGP CANYON и 512 рам ще ми баца ли фиф4ката.Благодаря ти предварително.
Дам...дори няма ти лагва според менultrazzz_levski89 написа:bpfcpld,на тази карта ATI Radeon 9550 128MB AGP CANYON и 512 рам ще ми баца ли фиф4ката.Благодаря ти предварително.
-
- BFL Team™
bpfcpld написа:Дам...дори няма ти лагва според менultrazzz_levski89 написа:bpfcpld,на тази карта ATI Radeon 9550 128MB AGP CANYON и 512 рам ще ми баца ли фиф4ката.Благодаря ти предварително.
пич тая видео карта е антика !!! В НАЙ-ДОБРИЯ СЛУЧАЙ НА LOW !!
-
- Обратна връзка:
тая е като мойта
Антракс,не си прав според мен ще му тръгне на нормал хай не знам,абе ще видим утре!!!
-
- Обратна връзка:
според мене изискванията ще са като за 08 щото ще е същата , а не тея космическите къде са сложили
-
а със тоя комп ще мога ли я подкарам на high -> 2gb ram amd athlon x2 dual core processor 5000+ 2.60ghz, картата ми е 384 ram и е една от най-новите .. дано тръгне на high
-
- BFL Team™
Повярвай ми !! Прав съм .. на старото РС в офиса имам такава деже 256 ! То ПЕС 6 на медиум го играя с лек лаг ! Досега фифите са вървели на хай с тая карта но сега.. едвали !!! Както казах тая карта е антика , аз я имам от 6 години .bpfcpld написа:Антракс,не си прав според мен ще му тръгне на нормал хай не знам,абе ще видим утре!!!
Верно че са едни от най- сполучливите на радеон и подържа що годе преличен оверклок , ама одавна си е изпяла песента .