bpfcpld написа:Антракс,не си прав според мен ще му тръгне на нормал хай не знам,абе ще видим утре!!!
Повярвай ми !! Прав съм .. на старото РС в офиса имам такава деже 256 ! То ПЕС 6 на медиум го играя с лек лаг ! Досега фифите са вървели на хай с тая карта но сега.. едвали !!! Както казах тая карта е антика , аз я имам от 6 години .
Верно че са едни от най- сполучливите на радеон и подържа що годе преличен оверклок , ама одавна си е изпяла песента .
На мен със същата карта (от подписа) ПЕС 6 върви на хай с 60 fps и то заради vSync.
П.П. Когато излезе преди 4 години картата си беше върха, но сега...
Good news for those who own a Geforce FX 5200 . EA Sports announced that minimum requirements for FIFA 09 are "DirectX® 9.0c Compatible 3D accelerated 128 MB video card or equivalent (must support Shader Model 2.0 or above)". Geforce FX series was the first able to support Shader Model 2.0 so FX graphic cards will run FIFA 09 without problems.
Owners of more powerful graphic cards were expecting FIFA 09 to take advantage of higher shader models. Will this be possible? I hope so. Probably we will be provided with an option to change the shader model (from 2.0 to 3.0) or perhaps the game will include a high settings option only for those graphic cards that support 3.0 shaders (as well as PES 2008 did it).
So we believe that these are the graphic cards that will be able to run the game :
a) Nvidia : Geforce FX series ( starting Geforce FX 5200) or higher ( GeForce 6 , GeForce 7, GeForce 8, GeForce 9, GeForce GTX 200 )
sv3nc3 написа:Айде кат сте толко сигурни че ще е на 11 (за РС) да ми дадете линк към сървъра на ЕА кадето ще е качено .Аз знам друга дата за демото за РС
Стига сте се фукали на колко проценти сте - на повече съм от вас, но си трая(умишлено няма да напиша на колко съм) Коментирайте по-смислени неща. Аз не вярвам Робиньо да е в Ман. Сити на демото и ми е интересно дали ще са направени всички трансфери.
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.