Предложете.....
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
Предложете.....
Предложете ми Телевизор LCD!6тото сам се ре6ил да си копувам Плеистеи6ан 3 а на моя стар телевизор графиката няма да е добра! Е 4акам предложенията ви..
ПС Ако може ТВ-то да е кам 1000лв 1100лв и надолу..
ПС Ако може ТВ-то да е кам 1000лв 1100лв и надолу..
Messi If you did play on the sky,we have die to watch how you playing!
Also CSKA FOREVER
Also CSKA FOREVER
-
- BFL Team™
Re: Предложете.....
Аз си зех LG 42 " ползвам го за монитор, има вход за РС - VGA цепи не човешка картина ! Меко казано СЪМ МНОГО ДОВОЛЕН !
Зех го преди около 12 месеца за 1799 лв , сега може да са паднало поне до 1500 или по малко , незнам доста паднаха !
Зех го преди около 12 месеца за 1799 лв , сега може да са паднало поне до 1500 или по малко , незнам доста паднаха !
-
Снимка може6 ли да даде6!Днес ходих в Техномаркет и има6е фифа 2008 на ПС3 за проба!Телевизора бе6е Toshiba а графиката бе6е отврат!Много 6е се прецакам ако взема някои телевизор които няма да вади хубава графика на игрите....по специално Пес
Also CSKA FOREVER
Also CSKA FOREVER
-
Щтом ще си взимаш ПС3 задължително SONY Bravia.То те са си и най-добрите ТВта на пазара.Наще взеха 32' за 1500.За още 10' ще се бръкнеш още хилядарка,но ще имаш невероятно качество,а и все пак донякъде този телевизор е създаден специално да покаже възможностите на ПС3.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
Графиката е една и съща. Резолюцията е различна. Вземи си задължително някой с HDMI или HDTV.
-
Хора трябва ми някои за от 1000лв до мах 1200... 32'' (81см) ще ми доидат идеално... само 4е ги гледам пове4ето са без HDMI HDTV
PS:Този как ви се струва.. http://technomarket.bg/product_detail.p ... d=09038600
PS:Този как ви се струва.. http://technomarket.bg/product_detail.p ... d=09038600
Also CSKA FOREVER
Also CSKA FOREVER
-
Ами става,тове не е от най приятните неща,но се преживява.4 .HD Ready Да
5 .FULL HD Не
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
Имам същият в спалнията. Много е добър. Само още не съм го пробвал на некст-ген конзола.Andres_Messi написа:Хора трябва ми някои за от 1000лв до мах 1200... 32'' (81см) ще ми доидат идеално... само 4е ги гледам пове4ето са без HDMI HDTV
-
- BFL Team™
Ами моя е такъв http://technomarket.bg/product_detail.p ... d=09033468Andres_Messi написа:Снимка може6 ли да даде6!Днес ходих в Техномаркет и има6е фифа 2008 на ПС3 за проба!Телевизора бе6е Toshiba а графиката бе6е отврат!Много 6е се прецакам ако взема някои телевизор които няма да вади хубава графика на игрите....по специално Пес
Но само дето е 42 " и май не е 100 МХз
-
Аз мога да ти препоръчам Philips. Моя е 26' LCD и го взех преди няколко месеца за 919 лв. Има си 2 x HDMI и разни други входове, които не те интересуват ако ще го ползваш само за PS3. Най-хубавото е, че си има страхотни вградени тонколони, макар че има вход и за външни.
Като марка не си взимай Samsung имам познат, който е директор на един от големите магазини за техника и той ми препоръча Philips.
Иначе сега съм с Philips и като компютърен екран и като ТВ и съм много доволен. Други добри марки са LG, Panasonic , а за Sony мнението ми е 50/50, но ти си реши.
Като екстри гледай да има HD (макар че 32' едва ли ще има FULL HD) и повечко входове.
Като марка не си взимай Samsung имам познат, който е директор на един от големите магазини за техника и той ми препоръча Philips.
Иначе сега съм с Philips и като компютърен екран и като ТВ и съм много доволен. Други добри марки са LG, Panasonic , а за Sony мнението ми е 50/50, но ти си реши.
Като екстри гледай да има HD (макар че 32' едва ли ще има FULL HD) и повечко входове.
-
- BFL Team™
ТВтата на сони са най-големите боклуци !! Аз като зимах моя точно 1 час оглеждах всички марки , видове !! Всички Сонита са не оправдано скъпи. Когато ги сравнявах по качество на изображението като размазване при движение на картината , контраст , острота ясност на изображенията сонитата бяха доста зле иначе има една камара входове и изходи и 100 МХз но не ми харесаха. Спрях се на LG защото като цена и качество беше най-доброто което можеше да се намери . Картината е повече от перфектна , има всякакви ектрси които са ти нужни и всякакви входове и изходи. Лично мнение , но имайте в предвид , че съм голям фен на ТВтата , с тия ТВ Конзоли дето имах като малак доста ТВта са ми минали през рацета . А и от аз никога не съм ползват монитори вкъщи . Винаги съм включвам РСто си в огромни телевизори .
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
не знам за всички телевизори на Сони но повечето им Бравия телевизори са жестоки Ама аз кво знам, като ползвам два 29-инчови телевизори, които са произведени през 2000та и дватаAntrAcsA написа:ТВтата на сони са най-големите боклуци !! Аз като зимах моя точно 1 час оглеждах всички марки , видове !! Всички Сонита са не оправдано скъпи. Когато ги сравнявах по качество на изображението като размазване при движение на картината , контраст , острота ясност на изображенията сонитата бяха доста зле иначе има една камара входове и изходи и 100 МХз но не ми харесаха. Спрях се на LG защото като цена и качество беше най-доброто което можеше да се намери . Картината е повече от перфектна , има всякакви ектрси които са ти нужни и всякакви входове и изходи. Лично мнение , но имайте в предвид , че съм голям фен на ТВтата , с тия ТВ Конзоли дето имах като малак доста ТВта са ми минали през рацета . А и от аз никога не съм ползват монитори вкъщи . Винаги съм включвам РСто си в огромни телевизори .