Всичко за FIFA 09 (DEMO!)

Всичко свързано с FIFA Football 2009
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
_GAGATA_

Re: Всичко за FIFA 09 (DEMO!)

Мнение от _GAGATA_ »

Обяснявам за контролите да не се чудите като влезете в тях вижте най отгоре срещу Device да пише Keyboard. След това те са 2 колнки една с доста редове и втора отдясно само с 4.
В лявата колонка ги подредете така:
s
w
a
d
e
q
В дясната:
w
a
d
q
Когато сте изпълнили това контролите ви са 1 към 1 със старата фифа 08.
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
mojomo

Мнение от mojomo »

Някой знае ли как се тича към топката,на 08 беше със спринт и удар към вратата сега си промених контролите но не става.
koSi0

Мнение от koSi0 »

На някой друг струва ли му се, че играчите се движат прекалено бързо?
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

Малко са си бързички,но не е няква болка.Само нз на каква трудност е пуснато.А и с Роналдиньо подобно на ПЕС 2008 може да стигнеш от едната до другата врата с него.Също може и аз да се заблуждавам ама топката има доста страно поведение на моменти,фалцирани пасове по въздух като се ударят в земята и топката тръгва право на горе и после си пада на същотото място,удраи малко над гредата изведнъж се получава така,че топката облизва гредата,а си личи после на риплеите,че е невъзможно това да се случи.Абе бъгава работа,но е досто повече от това,което очаквах.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Ми да има некои бъгове но си е добра игрицата сетне е малко подобрена от няколко години насам особено графиката си е некст - ген ;) Иначе забелязах един бъг :rofl: Центрирах с Шеироу към Бен Арфа тои успя да застигне топката към лявата греда близо до нея и отправи удар към вратата - уви неточен НО !!! :rofl: Топката се прасна в мрежата и я премина се едно се е скъсала - но не е и влезе в вратата и съдиите го зачетоха за гол :rofl: Дано управят тия бъгове се пак тва е само демото а до излизането на играта няма и месец :S Но пък като изключим някои от гореспоменатите бъгове игрицата е супер :hi:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
napster

Мнение от napster »

Графиката НЕ Е некст ген.
Изображение
ferum

Мнение от ferum »

Има ли възможност да излезне пач или нещо подобно за удължаване на времето? Или такива работи излизат само за ПЕС?
faire

Мнение от faire »

Инсталирах си играта. Обаче изобщо не се пуска, като стартирам ехе-то! Имам 512 рам, 1.6гх проц, 128 мб видео карта АТИ а9550. Толкова ли ми е слаб компа, че не тръгва? Старата фифа ми вървеше на high. Идеи?
Последно промяна от faire на 11 Сеп 2008 18:23, променено общо 2 пъти.
mojomo

Мнение от mojomo »

Ще излиза ли някакав пач или трейнър за демото,какъво имаше миналата година.
ultrazzz_levski89

Мнение от ultrazzz_levski89 »

А може ли някой да ми каже как е прехвърлящия удар.
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Както и в ПЕСа.. Q+D
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

AntrAcsA написа:Както и в ПЕСа.. Q+D
Хаухахухаухау това беше във фифата от преди новата ера ;) 08 беше с Z+D ;) и сега пак връщат забравеното старо... ама това е идиотско защото на тая фифа можеш да си направиш кфито искаш контроли.Престани да правиш съпоставка с ПЕС и да продължаваш да се самоубеждаваш. :giggle:
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

mojomo написа:Ще излиза ли някакав пач или трейнър за демото,какъво имаше миналата година.
100% ще излезе.До ден два във fifax.net като го направят първо там ще го има.
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

rap17ka7a написа:
AntrAcsA написа:Както и в ПЕСа.. Q+D
Хаухахухаухау това беше във фифата от преди новата ера ;) 08 беше с Z+D ;) и сега пак връщат забравеното старо... ама това е идиотско защото на тая фифа можеш да си направиш кфито искаш контроли.Престани да правиш съпоставка с ПЕС и да продължаваш да се самоубеждаваш. :giggle:
Я кажи от кога има прехвърлящ удар в ФИФА , който се прави така бе спец ?

Вчера играх на демото , не съм барал контролите изобщо , играх с джойстик и квото и да направя от ПЕСа ставаше у във фифето :D заедно с прословутия " LOOP SHOT "
Иначе голям смях падна вчера :) доста ме развеселиха лицата на повече от играчите :happy: огромни глави и носове. Хареса ми светлосенките по кожата и тоя ефект дето уш са се изпотили у челото :P малко като восачни са лицата ама карай . 100 пъти са по добре от предишните версии. Много се смях на движенията :) пусках си ги на забавен кадър :rofl: ,много интересни гърчове , тикове получават като ги гледаш забавено :) топката е огромна като балон и физиката и е същата , ае изобщо :) фифа.
mojomo

Мнение от mojomo »

Излязоха два пача за демото.

Ето единия http://fifax.net/en/get/1759/

И другия http://fifax.net/en/get/1758/ :clap:
nemekefitee

Мнение от nemekefitee »

Нарушаване на 2.4. точка от правилата на форума !!
spektarm

Мнение от spektarm »

nemekefitee написа:.........................
Хахаха, как смееш да обиждаш МОДЕРАТОР бе?? Алоооо, за какъв се мислиш? А така като съдя по мнението за ПЕС май си играл 1-2 мача на средна трудност и ти се е сторила трудничка... :D Нали? Не е като ФИФА-та детско. БАН за теб! :X

А иначе това, което видях от демото на фифа е:

Картонена публика (която трябва да е задължително АУТ от некст-джен игра поне в графично отношение), все така тъпи движения на футблистите, дървени анимации (вкл. в cutscene-ките), все така тъпа физика на топката, все така тъпи удари, все така движещи се като роботи вратари (а и не само те), като цяло скучен геймплей и горе-долу прилична графика, която не е въобще реална (bloom ефектите на заден план, прекалено бледи цветове, изключително ярка трева, стадионът някъде се забелязва, че е на пиксели - да, на макс ми е графиката), играчите са прегърбени, топката е 2 пъти по-голяма от главите на футболистите, главите на 3D модела не са в пропорция с тялото - доста по-големи, екипите създават илюзия за лошо качество, номерата на гърба на екипите за пореден път са изключително неточно наместени, менютата са прекалено семпли. Единственото от графиката, което ми направи впечатление са лицата и може би коленете, а контрола с мишката е забавен, но само толкова... Не може да се мислиш за много добър на футболни игри, ако играеш с мишка/клавиатура.

Айде толкова от мен за тази посредствена игра... :no:
nasko_ov

Мнение от nasko_ov »

Има ли шанс да тръгне на 512 RAM ?
Изображение
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

spectram донякъде си прав,но си признавам,че след ужасите,които изпитах с 07 и 08,тази версия ми е приятно да я играя и бих я играл и цялата.Да има доста проблеми-ти ги описа доста точно,но 09 надмина очакванията ми честно.ПЕСаджия съм,но очаквах поредния боклук,които напълно да забие PC серията в калта.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
ochko
BFL Team™

Мнение от ochko »

Браво на Петко, напълно съм съгласен с него. Не е нещо революционно и невиждано, но определено е крачка напред. По нататъка ще напиша целите си впечетления от това което видях.
Публикувай отговор

Обратно към “FIFA Football 2009”