BFL FIFA 09 Demo Released
-
- BFL Team™
BFL FIFA 09 Demo Released
BFL FIFA 09 Demo ще включва:
Нова лига (TBI A Group) с 4 отбора:
ЦСКА,Левски,Литекс и Славия със съставите им за сезон 2008/2009, актуални екипи, емблеми, миниекипи и максимално точни лица.
Нови менюта и много други.
Начин на инсталиране:
1. Кликнете върху СВАЛИ BFL FIFA 09 Demo и свалете файла
2. Разархивирайте свалевния файл в която и да е директория
3. Стартирайте разархивирания файл и следвайте инструкциите
4. Стартирайте FIFA 09 Demo и се насладете на BFL FIFA 09 Demo
Screenshots:
Проекта е в процес на разработване и поради тази причина, може да има неточности в шотовете
Дата на излизане:
18.09.2008(до 23:59:59)
Предварително се извиняваме за неточности в скиловете на играчите, поради това че все още нямаме толкова голями познания свързани с базата на ФИФА 09
Специални благодарности към rap17ka7a
СВАЛИ BFL FIFA 09 Demo
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е ДА НЯМАТЕ ИНСТАЛИРАНИ ДРУГИ ПАТЧОВЕ ВРХУ ДЕМОТО
©2002-2008 BFL-Team
ЦСКА,Левски,Литекс и Славия със съставите им за сезон 2008/2009, актуални екипи, емблеми, миниекипи и максимално точни лица.
Нови менюта и много други.
Начин на инсталиране:
1. Кликнете върху СВАЛИ BFL FIFA 09 Demo и свалете файла
2. Разархивирайте свалевния файл в която и да е директория
3. Стартирайте разархивирания файл и следвайте инструкциите
4. Стартирайте FIFA 09 Demo и се насладете на BFL FIFA 09 Demo
Screenshots:
Проекта е в процес на разработване и поради тази причина, може да има неточности в шотовете
Дата на излизане:
18.09.2008(до 23:59:59)
Предварително се извиняваме за неточности в скиловете на играчите, поради това че все още нямаме толкова голями познания свързани с базата на ФИФА 09
Специални благодарности към rap17ka7a
СВАЛИ BFL FIFA 09 Demo
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е ДА НЯМАТЕ ИНСТАЛИРАНИ ДРУГИ ПАТЧОВЕ ВРХУ ДЕМОТО
©2002-2008 BFL-Team
-
-
Re: BFL FIFA 09 Demo
Плс до излизането на патча променете косата на Жоро Христов че така е :
-
Прекрасно.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
Започва се. И къв е проблема с прическата на Георги Христов? Ако не му я сменят няма да играеш ли?TiberiuM написа:Плс до излизането на патча променете косата на Жоро Христов че така е :
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
-
Офф къв ти е проблема е ? Да съм казал че няма да я играя ?_GAGATA_ написа:Започва се. И къв е проблема с прическата на Георги Христов? Ако не му я сменят няма да играеш ли?TiberiuM написа:Плс до излизането на патча променете косата на Жоро Христов че така е :
Косата му е няква къдрава като на Валдерама а реално не е така.
-
Re: БФЛ FIFA 09 Demo
Кога излиза?Много ще е яко!Надявам се,че в цялата игра ще има и Бате Борисов,защото ще мога да победя.Моля кажете някаква дата!
-
uefacup написа:Надявам се,че в цялата игра ще има и Бате Борисов,защото ще мога да победя.
-
- Обратна връзка:
3-ти октомври за цялата игра.Не е тук мястото да питаш за това!uefacup написа:Кога излиза?Много ще е яко!Надявам се,че в цялата игра ще има и Бате Борисов,защото ще мога да победя.Моля кажете някаква дата!
-
Питах за пача цялата игра знам кога излиза.rap17ka7a написа:3-ти октомври за цялата игра.Не е тук мястото да питаш за това!uefacup написа:Кога излиза?Много ще е яко!Надявам се,че в цялата игра ще има и Бате Борисов,защото ще мога да победя.Моля кажете някаква дата!
-
Ще има ли нужда да пазя,демото за да играя пача.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
Аз, без да съм от екипа, мисля че ще трябва да го пазиш. Те просто ще добавят нови 4 отбора. Ще можеш да си играеш Левски - Славия(или както ти си решиш) и отделно може да си правиш по някое Литекс - Марсилия.maniakapetko написа:Ще има ли нужда да пазя,демото за да играя пача.
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
-
Тук май не разбрахте за какво става въпрос.Няма да има 4 нови отбора,а сегашните 4 ще се заменят от наще.
-
БФЛ FIFA 09 Demo ще включва:maniakapetko написа:Тук май не разбрахте за какво става въпрос.Няма да има 4 нови отбора,а сегашните 4 ще се заменят от наще.
Никъде не казва "замества". Споко бре човек и за 2008 на демото изкараха патч и той беше добавка. Т.е ще си има отборите - освен това в играта са 6 отбора, а не 4.
ми то става ли без демото направо да си играеш със пат4а ?maniakapetko написа:Ще има ли нужда да пазя,демото за да играя пача.
БФЛ !!! На едната снимка ГОНЗО Е С обувка ТОТАЛ 90 ще ми кажете ли как сте я заменили защото си свалих много яки бутонки
-
- BFL Team™
Направете и 3-ти екип на Левски
Нещо подобно ==> - черни гащета и Жълто-червени чорапи (Класика)
Нещо подобно ==> - черни гащета и Жълто-червени чорапи (Класика)
Последно промяна от AND1 на 16 Сеп 2008 19:10, променено общо 1 път.