BFL FIFA 09 Demo Released
-
- BFL Team™
-
- Обратна връзка:
-
Re: БФЛ FIFA 09 Demo
ае като се върна от даскало дано да мога да поиграя малко преди мача левски-жилина.
КОга ще проработи "Свали..." че ми се играе ама яко !!
-
- BFL Team™
до 23:59:59Mapuo написа:КОга ще проработи "Свали..." че ми се играе ама яко !!
-
Re: BFL FIFA 09 Demo Released
Линка май не бачка препраща на главната страница filefront.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
И при мен не го тегли.
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
-
явно има някаква грешка,препраща ме директно на главната им страница а като дам да ми го потърси не ми излиза нищо.дано възможно в найскоро време някой от бфл да види и да го оправи.
-
- BFL Team™
са ше видаyambolov написа:явно има някаква грешка,препраща ме директно на главната им страница а като дам да ми го потърси не ми излиза нищо.дано възможно в найскоро време някой от бфл да види и да го оправи.
аха ,оправи ли линкаmaniakapetko написа:Линка май не бачка препраща на главната страница filefront.
Последно промяна от Troublemaker_08 на 18 Сеп 2008 23:25, променено общо 1 път.
-
- BFL Team™
кое е смешното, че не схванахTroublemaker_08 написа:ахаmaniakapetko написа:Линка май не бачка препраща на главната страница filefront.
Вече линка трябва да бачка
-
-
Изиграх едно полувреме - да ви кажа какви са грешките. не ви се карам, знам че е демо, но има солидни разминавания. Сега за екипите и лицата няма никакъв проблем - екипите перфектни лицата стават. Обаче с позициите на играчите е лошо. Пак повтарям не ме разбирайте погрешно - само ви показвам къде са грешките. Примерно Г. Христов е направен RM. Гонзо е направен ST със оверал 69 а като го пусна точно на ST оверала му спада до 59. Има още мн неточности по играчите и позициите, но все пак едно голямо Мерси.
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
-
- BFL Team™
Знаеме за тези неточности.Базата е по различна от 08 и все още сме в процес на проучване_GAGATA_ написа:Изиграх едно полувреме - да ви кажа какви са грешките. не ви се карам, знам че е демо, но има солидни разминавания. Сега за екипите и лицата няма никакъв проблем - екипите перфектни лицата стават. Обаче с позициите на играчите е лошо. Пак повтарям не ме разбирайте погрешно - само ви показвам къде са грешките. Примерно Г. Христов е направен RM. Гонзо е направен ST със оверал 69 а като го пусна точно на ST оверала му спада до 59. Има още мн неточности по играчите и позициите, но все пак едно голямо Мерси.
-
Иначе екипите са бомба. Леле все едно ги гледам на живо много добре са станали. Определено има много сполучливо получили се лица въпреки че не са специално правени. Много е готино да си направиш едно Левски - ЦСКА. Мача стана точно като на истинско. Съдията даде 2 червени картона на ЦСКА (директни) а моята отбрана беше трагична. Наистина е супер.
-
И аз така изиграх един мач и мисля,че нещата при Славия са доста добри.Статистиките на футболистите май са малко височки ,на не съм видял другите отбори и не съм сигурен дали съм прав,но може да се оправи. Но нз дали в мен беше проблема,но пача не избира папката където е инсталнато демото и трябва ръчно да копирам файловете от ваща data в тази на играта и после другите за да тръгне.Може и да е само при мен,но се оправих.Иначе екипите са супер,ако Гого ги е правил една 6тица.
П.С.Видях статистиките и мисля,че определено трябват корекции
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
- BFL Team™
за инстала, той сам би трябвало да си избира кадето е инсталнато демото.Незнам защо е така при тебе.Екипите са на Цецо(ЦСКА,Литекс и Левски) и Христо(Славия)maniakapetko написа:И аз така изиграх един мач и мисля,че нещата при Славия са доста добри.Статистиките на футболистите май са малко височки ,на не съм видял другите отбори и не съм сигурен дали съм прав,но може да се оправи. Но нз дали в мен беше проблема,но пача не избира папката където е инсталнато демото и трябва ръчно да копирам файловете от ваща data в тази на играта и после другите за да тръгне.Може и да е само при мен,но се оправих.Иначе екипите са супер,ако Гого ги е правил една 6тица.
-
немога да го сваля
-
- Обратна връзка:
и азBg_Fen написа:немога да го сваля