BFL FIFA 09 Demo Released

Всичко за BFL FIFA Football 2009
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
sv3nc3
BFL Team™

Re: БФЛ FIFA 09 Demo

Мнение от sv3nc3 »

Изображение Изображение Изображение Изображение

Днес е деня ;)
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

sv3nc3 написа:Изображение Изображение Изображение Изображение

Днес е деня ;)
Хубави приказки казваш ;)
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
yambolov

Мнение от yambolov »

:levski: :levski: :levski: :levski: :levski: :levski: :levski: ае като се върна от даскало дано да мога да поиграя малко преди мача левски-жилина. :levski: :levski: :levski: :levski: :levski: :levski: :levski: :levski:
Изображение
Mapuo

Мнение от Mapuo »

КОга ще проработи "Свали..." :nerd: че ми се играе ама яко !!
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Mapuo написа:КОга ще проработи "Свали..." :nerd: че ми се играе ама яко !!
до 23:59:59 :wasntme:
Mapuo

Мнение от Mapuo »

:rofl: Много ясно само те пробвам !!! :rofl:
maniakapetko

Re: BFL FIFA 09 Demo Released

Мнение от maniakapetko »

Линка май не бачка препраща на главната страница filefront.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
_GAGATA_

Мнение от _GAGATA_ »

И при мен не го тегли.
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
yambolov

Мнение от yambolov »

явно има някаква грешка,препраща ме директно на главната им страница а като дам да ми го потърси не ми излиза нищо.дано възможно в найскоро време някой от бфл да види и да го оправи. 8)
Изображение
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

yambolov написа:явно има някаква грешка,препраща ме директно на главната им страница а като дам да ми го потърси не ми излиза нищо.дано възможно в найскоро време някой от бфл да види и да го оправи. 8)
са ше вида
Troublemaker_08

Мнение от Troublemaker_08 »

maniakapetko написа:Линка май не бачка препраща на главната страница filefront.
аха :D,оправи ли линка :?:
Последно промяна от Troublemaker_08 на 18 Сеп 2008 23:25, променено общо 1 път.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Troublemaker_08 написа:
maniakapetko написа:Линка май не бачка препраща на главната страница filefront.
аха :D
кое е смешното, че не схванах

Вече линка трябва да бачка
yambolov

Мнение от yambolov »

мерси явно съм първия
Изображение
_GAGATA_

Мнение от _GAGATA_ »

Изиграх едно полувреме - да ви кажа какви са грешките. не ви се карам, знам че е демо, но има солидни разминавания. Сега за екипите и лицата няма никакъв проблем - екипите перфектни лицата стават. Обаче с позициите на играчите е лошо. Пак повтарям не ме разбирайте погрешно - само ви показвам къде са грешките. Примерно Г. Христов е направен RM. Гонзо е направен ST със оверал 69 а като го пусна точно на ST оверала му спада до 59. Има още мн неточности по играчите и позициите, но все пак едно голямо Мерси.
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

_GAGATA_ написа:Изиграх едно полувреме - да ви кажа какви са грешките. не ви се карам, знам че е демо, но има солидни разминавания. Сега за екипите и лицата няма никакъв проблем - екипите перфектни лицата стават. Обаче с позициите на играчите е лошо. Пак повтарям не ме разбирайте погрешно - само ви показвам къде са грешките. Примерно Г. Христов е направен RM. Гонзо е направен ST със оверал 69 а като го пусна точно на ST оверала му спада до 59. Има още мн неточности по играчите и позициите, но все пак едно голямо Мерси.
Знаеме за тези неточности.Базата е по различна от 08 и все още сме в процес на проучване ;)
_GAGATA_

Мнение от _GAGATA_ »

Иначе екипите са бомба. Леле все едно ги гледам на живо много добре са станали. Определено има много сполучливо получили се лица въпреки че не са специално правени. Много е готино да си направиш едно Левски - ЦСКА. Мача стана точно като на истинско. Съдията даде 2 червени картона на ЦСКА (директни) а моята отбрана беше трагична. :wasntme: Наистина е супер.
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

И аз така изиграх един мач и мисля,че нещата при Славия са доста добри.Статистиките на футболистите май са малко височки :wasntme: ,на не съм видял другите отбори и не съм сигурен дали съм прав,но може да се оправи. ;) Но нз дали в мен беше проблема,но пача не избира папката където е инсталнато демото и трябва ръчно да копирам файловете от ваща data в тази на играта и после другите за да тръгне.Може и да е само при мен,но се оправих.Иначе екипите са супер,ако Гого ги е правил една 6тица. :clap:
П.С.Видях статистиките и мисля,че определено трябват корекции ;)
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

maniakapetko написа:И аз така изиграх един мач и мисля,че нещата при Славия са доста добри.Статистиките на футболистите май са малко височки :wasntme: ,на не съм видял другите отбори и не съм сигурен дали съм прав,но може да се оправи. ;) Но нз дали в мен беше проблема,но пача не избира папката където е инсталнато демото и трябва ръчно да копирам файловете от ваща data в тази на играта и после другите за да тръгне.Може и да е само при мен,но се оправих.Иначе екипите са супер,ако Гого ги е правил една 6тица. :clap:
П.С.Видях статистиките и мисля,че определено трябват корекции ;)
за инстала, той сам би трябвало да си избира кадето е инсталнато демото.Незнам защо е така при тебе.Екипите са на Цецо(ЦСКА,Литекс и Левски) и Христо(Славия)
Bg_Fen

Мнение от Bg_Fen »

немога да го сваля :(
Изображение
karamelcho
Обратна връзка:

Мнение от karamelcho »

Bg_Fen написа:немога да го сваля :(
и аз :^)
Изображение