Препоръчайте!!! :?
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
Препоръчайте!!! :?
Здравейте на всички! Искам да ми препоръчате някоя хубава стратегия за PC, ама да не е от рода на WoW, Starcraft или Diablo, а подобна на Age of Empires. Т.е. участниците в играта да са хора, а не някви гигантски комари или мутанти . Да не е много голяма, че да я сваля бързо. Искам да кажа игра, в която да си направя армия, крепости и да воювим с други племена. Никога не съм играл стратегии досега, с изключение на Легионите на мрака, която играх в един мой приятел на неговия компютър. 10х предварително.
CSKA 4ever
-
Re: Препоръчайте!!! :?
Никога не си играл стратегии lol o_0 да не си на 7...dimobs написа:Здравейте на всички! Искам да ми препоръчате някоя хубава стратегия за PC, ама да не е от рода на WoW, Starcraft или Diablo, а подобна на Age of Empires. Т.е. участниците в играта да са хора, а не някви гигантски комари или мутанти . Да не е много голяма, че да я сваля бързо. Искам да кажа игра, в която да си направя армия, крепости и да воювим с други племена. Никога не съм играл стратегии досега, с изключение на Легионите на мрака, която играх в един мой приятел на неговия компютър. 10х предварително.
Иначе за мен най-добрата стратегии са поредиците Total War а иначе ето ти 1 българска която не е толкова голяма : Knights of Honor.
-
- Обратна връзка:
Age Of Mythology
-
- BFL Team™
Тая игра нали е с богове и глупости ?vili4kata написа:Age Of Mythology
Човека иска хубава стратегия... аз както знаете съм мн голямв фен на стратегиите...
НАй- добрата стратегия правена някога може би е Knights of Honor (прекрасно балансирана, супер графика и мн зарибяваща, отделно че носи някво срденовековно чувство )
Иначе и Total war-ите не са лоша, но там по скоро целта е да водиш битки, а не толкова да градиш икономически и дипломатично своята империя (като в КоН)
ЛЕВСКИ СОФИЯ
-
Доста съм играл KOH и днеска в скучната психология пак си мислех да я изтегля - готина е и малко трудничка
-
-
Хах рпг-та са пич. Иначе Age of empire 2/3 Empire Earth 2 и 3 аааа другаа. Дженералс. Тези съм играл и са перфектни
-
KoH не е за всеки.Играта си е доста трудна поне в началото,но наистина ако я разбереш няма да пуснеш доса дълго време.А и това е единствената игра,в коятоможе да играеш с България(официално).Също така и Total War сериите(то май казах тва,което и Гого спомена ама карай)
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
MrDeqn EmpireEarth 2-3 са меко казано УЖАСНИ!Истинския EmpireEarth си е първата част!Именно нея ти препоръчвам,dimobs