вече всичко е наред мерси все пакrap17ka7a написа:хаха пропускаш сигурно демото инсталирано ли е или е само екстрактнато..._hi6tnika_ написа:и демото и пача са ми инсталирани в C ама нещо не ми ги нема бг отборите, пропускам нещо, може ли някой да помогне
BFL FIFA 09 Demo Released
-
Re: BFL FIFA 09 Demo Released
http://evilbeetgossip.com/wp-content/up ... iselle.jpg
Аз мразя Тотнъм. Forever West Ham
Аз мразя Тотнъм. Forever West Ham
-
Инсталирах си демото отново единствено и само заради пача ви!И мога да ви кажа, че така играта ме радва много повече!
-
Дам - друго си е с Левски и ЦСКА.MoNteSo написа:Инсталирах си демото отново единствено и само заради пача ви!И мога да ви кажа, че така играта ме радва много повече!
МЕЖДУ ДРУГОТО В http://www.soccergaming.com/forums/show ... p?t=155771 СЕ КОМЕНТИРА ПАТЧА НА БФЛ, НО НЕ СА ЗАПОЗНАТИ И ГЛЕДАТ СТАРИ ШОТОВЕ И МИСЛЯТ ЧЕ ЛЕВСКИ Е 4 ЗВЕЗДИ И ПОЛОВИНА. АЗ НЯМАМ ДОСТЪП ДА ПИША МАКАР ЧЕ СЕ РЕГИСТРИРАХ, МОЛЯ НЯКОЙ КОЙТО ИМА ДА ИМ КАЧИ НЯКОЙ СВЕСТЕН ШОТ ЗА ДА ВИДЯТ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС.
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
-
Страхотен е патча много ми хареса Браво БФЛ
Не искам да казвам нищо лошо вече за вас ама ЗАЩО продължавате да слагате други позиций на футболистите?!?!?!
Примерно Бистрон и Георги Христов халфове, Жоазиньо нападател и разни такива( за последното не съм много сигурен)
Мисля че го правите защото играят горе долу като такива в Левски ама пак не е причина да си насирате патча така!
Вижте примерно Роналдо - играе в по предни позиций изявява се като нападател вкара 40 гола миналия сезон и кво? ПАК Е НАПРАВЕН ХАЛФ В ФИФАТА ЗАЩОТО Е ТАКЪВ
Спрете да се излагате вече
Патча не съм го теглил и не смятам да го правя но просто го видях на скрийншот това и се зачудих
gl
Примерно Бистрон и Георги Христов халфове, Жоазиньо нападател и разни такива( за последното не съм много сигурен)
Мисля че го правите защото играят горе долу като такива в Левски ама пак не е причина да си насирате патча така!
Вижте примерно Роналдо - играе в по предни позиций изявява се като нападател вкара 40 гола миналия сезон и кво? ПАК Е НАПРАВЕН ХАЛФ В ФИФАТА ЗАЩОТО Е ТАКЪВ
Патча не съм го теглил и не смятам да го правя но просто го видях на скрийншот това и се зачудих
gl
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
"Позиций"-те Свенс вече обясни защо са такива. Направи си труда да попрочетеш до сега какво е написано и се научи да пишеш правилно. В българският език няма думи, които в множествено число да завършват на -ий, на -ий може да завършва само съществително от мъжки род (в отделни частни случаи).
-
- BFL Team™
Е какво да го правиш човека и той има право на мнение(въпреки, че се чуда какво мнение след като не е играл патча, а си прави изводите от стари шотове )XpucTo написа:"Позиций"-те Свенс вече обясни защо са такива. Направи си труда да попрочетеш до сега какво е написано и се научи да пишеш правилно. В българският език няма думи, които в множествено число да завършват на -ий, на -ий може да завършва само съществително от мъжки род (в отделни частни случаи).
-
Виж са, пичаго. Проблема и аз съм го установил. Много от играчите са с различни позиции, обаче не БФЛ са ги правили така. Просто е много трудно да се ъпдейтне ДЕМО ВЕРСИЯ НА ДАДЕНА ИГРА(чаткаш ли?). Когато излезе цялата игра, повярвай ми, всички играчи, имена, позиции, номера, екипи, стадиони ще са абсолютно точни.invertioN написа:Не искам да казвам нищо лошо вече за вас ама ЗАЩО продължавате да слагате други позиций на футболистите?!?!?!
gl
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
-
Не искам да казвам нищо лошо вече за вас ама ЗАЩО продължавате да слагате други позиций на футболистите?!?!?!invertioN написа:
gl
Виж са, пичаго. Проблема и аз съм го установил. Много от играчите са с различни позиции, обаче не БФЛ са ги правили така. Просто е много трудно да се ъпдейтне ДЕМО ВЕРСИЯ НА ДАДЕНА ИГРА(чаткаш ли?). Когато излезе цялата игра, повярвай ми, всички играчи, имена, позиции, номера, екипи, стадиони ще са абсолютно точни.[/quote]
Дам прав си ! На които не му харесва просто да не го слага се пак тва е само демо версия лично аз не съм го пробвал - браво за старанието на момчетата, но аз си чакам цялата игра и тогава БФЛ 09 Ае успех
Объркани позиции е имало и в предишните фифи и само не ми говорете за правопис щото в тоя нет всички станахте учители по БГ
-
invertioN ти си поредния пример за злобеещ,неразбрал българин.Какъв ти е проблема,че има разни грешки.Ще се оправят,какво са ти виновни хората от БФЛ,че в проклетата фифа,няма адекватна система за определяне на позициите,не може да има възможност да избираш само 2 позиций в дата-базата,някои футболисти са мултифункционални и имат повече позиции околкото са сложили ЕА в дата.базата си.А колкото до тези от ЕА зад тях работят стотици хора рисърч и за това няма проблем.Но то се вижда и ти колко си играл с отбори различни от най-големите.И при ЕА има сгрешени позиции при някои по-малки отбори.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Ами понеже сме в България би трябвало правилно да говорим на български език, а не да се правим на "отворени" и да допускаме грешки, които дори и децата в 3-ти клас не допускат.invertioN написа:Объркани позиции е имало и в предишните фифи и само не ми говорете за правопис щото в тоя нет всички станахте учители по БГ
Колкото до позициите имаш ли представа колко позиции има в играта? Има 1 позиция вратар, 5 позиции за стопери, 5 за защитници, 5 за дефанзивни халфове, 5 за полузащитници, 5 за атакуващи, 5 за нападатели, 2-3 за таран и още толкова за смените и още толкова за резервите. Сметни си ги и получаваш яката цифра 100. Сега си представи че на всеки един футболист трябва да дадеш точната позиция от тези 100 възможности, отгоре на всичко не са подредени, а са разбъркани и единствения начин да нацелиш точната позиция е да пробваш 100 пъти какво ще стане. Отгоре на всичко ако сбъркаш дори с 1 единица получаваш от централен нападател десен защитник. Не се оправдаваме за грешката но вие трябва да бъдете снизходителни към тези неща, а не да се държите така все едно ние задължително трябва да направим патч и задължително трябва да е перфектен. Ако искаме можем да направим каквото ни оттърва независимо от вас феновете тъй като ние определяме правилата. Ако не ти харесва - моля научи 3d studio max, научи малко база данни, научи Photoshop и си направи свое собствено "перфектно" първенство.
-
- BFL Team™
-
- Обратна връзка:
Добре защо му се обяснявате!?Той само ако види какви таблици трябва да се попълват за да се направи един футболист и колко време се търси информацията за него и ще се хване за главата... оставете простите хора да си простеят и толкоз... по умни едва ли ще станат, докато продължават да спамят по форумите.
-
Да тука си прав подкрепям те !rap17ka7a написа:Добре защо му се обяснявате!?Той само ако види какви таблици трябва да се попълват за да се направи един футболист и колко време се търси информацията за него и ще се хване за главата... оставете простите хора да си простеят и толкоз... по умни едва ли ще станат, докато продължават да спамят по форумите.
-
страхотен е пача просто превъзходен много благодаря на БФЛ тийм за старанието преди фифа 09 демо много не ме кефеше ама ся като сложих този пач просто се скъсвам да я играя
АМАН !!! от такива тапанари (незнам как да ги нарека) БФЛ махайте ги такива идиоти бе тоя ми говори за РОНАЛДО как е вкарал 40 гола абе ей ТАПАК !!! Много си глупав бе лелелелелеле
До екипа на бфл:Пичове аа извинете сигурно ще се подразните но не е ли малко гадно да незнаете на кои футболист от Бьлгария му е силния крак.Начи направили сте на бфл 2009 Здравко Лазаров сьс по-силен десен крак,Машадо сьщо,Иван Иванов сьщо,Чипев сьщо...имам предвид за това favorite foot или какво беше.Това е супер дразнещо не е зле да го оправите в най-скоро време.Казвам ви го не защото ми е неприатно на мен,неприатно е и на много други бьдете сигурни в това,и тва сьс позицийте на играчите сьщо и когато искаш да сложиш на даден играч лекопласт под корите сьщо се бьгваше фифата в предните пачове говора.Мен оригиналната фифа 2009 няма да ми вьрви но ще се радвам ако изпьлните препорьките ми.Маси,легла,стени,врати сичко го отнасаше като играх фифа сьс предните ви пачове,направени добре но барнеш нещо примерно да напрайш така че Машадо да е с favorite foot-left вместо right и играта се бьгва...Моляви поне тия работи ги оправете,махнете ги стадионите айде и без тях,това което ви казах туко що е много по-важно.Тва исках да кажа,благодаря за вниманието
-
- Обратна връзка:
Пич айде намери на всички отбори от А група всички футболисти които ритат с левия крак.Ние да не сме некви гадатели бе дееба... къде да я намериш тая информация на някои места няма информация дали футболистите са в отбора или просто си играят за втория отбор... да не говорим за ръст и килограми а ти искаш и за калциите даже...cska_31 написа:До екипа на бфл:Пичове аа извинете сигурно ще се подразните но не е ли малко гадно да незнаете на кои футболист от Бьлгария му е силния крак.Начи направили сте на бфл 2009 Здравко Лазаров сьс по-силен десен крак,Машадо сьщо,Иван Иванов сьщо,Чипев сьщо...имам предвид за това favorite foot или какво беше.Това е супер дразнещо не е зле да го оправите в най-скоро време.Казвам ви го не защото ми е неприатно на мен,неприатно е и на много други бьдете сигурни в това,и тва сьс позицийте на играчите сьщо и когато искаш да сложиш на даден играч лекопласт под корите сьщо се бьгваше фифата в предните пачове говора.Мен оригиналната фифа 2009 няма да ми вьрви но ще се радвам ако изпьлните препорьките ми.Маси,легла,стени,врати сичко го отнасаше като играх фифа сьс предните ви пачове,направени добре но барнеш нещо примерно да напрайш така че Машадо да е с favorite foot-left вместо right и играта се бьгва...Моляви поне тия работи ги оправете,махнете ги стадионите айде и без тях,това което ви казах туко що е много по-важно.Тва исках да кажа,благодаря за вниманието