Big Brother 4 - Дискусии
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
Big Brother 4 - Дискусии
Тук може да обсъждаме по нататачните епизоди на ББ4.
Какво мислите за Биг Брадър 4. Според вас добре ли са го измислили това с Самолета.
http://live-bb.hit.bg/
Какво мислите за Биг Брадър 4. Според вас добре ли са го измислили това с Самолета.
http://live-bb.hit.bg/
Последно промяна от MrDeqn на 29 Сеп 2008 14:56, променено общо 2 пъти.
-
Re: Big Brother 4 - Дискусий
Много добре е ..... ЗАСЕГА!!
-
Като изключим Азис №2 и туркинята мацките са страшни.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
- BFL Team™
Ти въобще не подозираш колко си прав !maniakapetko написа:Като изключим Азис №2 и туркинята мацките са страшни.
-
OMG 10 жени,просто невероятно.Ако ме пуснат там направо ще умра от кеф. Сомо да нямаше туркиня и генски вариант на Азис.
Последно промяна от maniakapetko на 22 Сеп 2008 21:39, променено общо 1 път.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Тва въобще няма да се занимавам да го гледам. То самия факт, че са вкарали некви курви е достатъчен, за да разбереш, че това е отчаян опит да си набавят още зрители... А кво е било тва със самолета че не съм гледал повече от 5 минути от това
-
Абе тея не са съвсем курви имат някъв по-интелигентен вид от тея предишните,които участваха.
-
- BFL Team™
Незнам ама тая Ангелина.. малиииии страшна мацка !!! Само заради нея бих гледал предаването .
-
Всъщност това предаване е най-доброто реалити в България. Българската пародия на Сървайвър е доста назаде.
Вчера гледах късно вече, след влизането. Тая как припадна... а Милен крещеше постоянно "Изкарай езика!!!". А това със самолета си е оригинално. Тея курви са очаквали джакузита, сауни, КЪЩА, а какво получават...
Вчера гледах късно вече, след влизането. Тая как припадна... а Милен крещеше постоянно "Изкарай езика!!!". А това със самолета си е оригинално. Тея курви са очаквали джакузита, сауни, КЪЩА, а какво получават...
-
Те добре са го измислили. Но това с сляпата жена беше.... Ако им дават мисий тя кво ще направи? Нищо
-
- BFL Team™
Според мен това със сляпата жена си е трик.. ще я оперират и я .. чудо тя вижда... ЛОЛ
Толкова ще е реалити колкото и " Хванати в изневяра "
Толкова ще е реалити колкото и " Хванати в изневяра "
-
Са гледам некви камъни. За какво става на въпрос че не го гледах от началото
-
- BFL Team™
БГ сървайвъра - пародия ?! Че той сега като почне утре ще смаже пак рейтинга на НОВАnapster написа:Всъщност това предаване е най-доброто реалити в България. Българската пародия на Сървайвър е доста назаде.
абре пръчовев това предаване дали ще има ,щот само женско е много тъпо трябва и някой там да се пипат
-
- BFL Team™
Естествено, че ще има мъже. Не знам дали си спомняте, но 3-4 дена преди да започне ББ 4, по новините на НОВА съобщиха, че за 11 от участниците предаването няма да започне в понеделник и ги отвеждаха на някъде. Всеки би се сетил, че става въпрос за 11 мъже.
Иначе има 2-3 женички, които бих изплющял и аз.
Иначе има 2-3 женички, които бих изплющял и аз.
-
Данчо и Самие нали
AЗ само онази дето оби4а да лъска
как може да гледате такива идиотски предавания
баси как може да го гледате тва...гати простотията вкарали някви путки в самолет и на всичкото отгоре сред тях има циганка,сляпа която незнае вобще кво прави там и няква дето се мисли за мъж....Поредната простотия в България не ми стига и шоуто на слави ми ся и тва
-
- BFL Team™
Днес докато бях на работа и си гледах клипчета , забелязах че има клипове на Сървайвър 3 !! Е изгледах го предаването и мога да кажа че е много по добро от тоя ББ ! Поне на този етам .