Колажи
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
- BFL Team™
-
Re: Колажи
Направете некав wallpaper с хитмен и хитмен от бигбрадър
-
Ето същия wallpaper с малки изменения и в по-малка резолюция(1024х768)MoNteSo написа:Тъй, като нямаше какво да си сложа на десктопа на лаптопа реших да си направя един wallpaper.Ето го резултата
Click Here
п.п. предварително казвам, че аз съм аматьор в тази област и има голяма вероятност произведението ми да не ви хареса
Click Here
-
-
- BFL Team™
-
-
- BFL Team™
знам...много се зарибих по тоя стил от PES 2009napster написа:@Levski_forever това знаеш ли как пасва на PES2009! Перфектен wallpaper!
-
Бате, wallpaper-а е супер, ама като видя Роналдо... sux
-
Да даже на обложката на БФЛ Фифа е използван същия като вид Бербатов,който присътва и в pes-bg.Достя ко изглежда така-браво.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
Фотошопарите я ми направете едно wallpaper-че на някой мотор ( Yamaha r1/r6 , Kawasaki и т.н.)
Или на Валентино Роси , Кейси Стонър или Дани Педроса Тези от гуглето вече ми писнаха '
Ако ви се занимава ест
Или на Валентино Роси , Кейси Стонър или Дани Педроса Тези от гуглето вече ми писнаха '
Ако ви се занимава ест
Интересно ми е защо мразиш най-преуспелия и най-добър футболист на планетата вмомента :? И има ли всичко това нещо общо с думата 'комплексар', която толкова много използваш ?MoNteSo написа:Бате, wallpaper-а е супер, ама като видя Роналдо... sux
-
Мне... просто мразя гейовете За това и ти не си ми сред любимцитеKa3aK написа:Интересно ми е защо мразиш най-преуспелия и най-добър футболист на планетата вмомента :? И има ли всичко това нещо общо с думата 'комплексар', която толкова много използваш ?MoNteSo написа:Бате, wallpaper-а е супер, ама като видя Роналдо... sux
-
И аз мраза Ц.Роналдо Това ми е най-противния играч! Имаше една снимка на европейското как си личеше че е слагал гримове или там каквото се слага по лицето.
Значи не съм само аз който го мрази тази балерина тъпа,симулираща...Как не е като Гатузо...Дзамброта..ами е няква шутка дето не може да се пипне докато играе с топката, веднага пада хахахаMrDeqn написа:И аз мраза Ц.Роналдо Това ми е най-противния играч! Имаше една снимка на европейското как си личеше че е слагал гримове или там каквото се слага по лицето.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
ооо да, поддържа се. Затова като вали не играе, че ще му се развали фон дьо тенаKa3aK написа: Кристиано не е гей ... това, че се поддържа и може да има всяка жена, не означава, че е гей !
-
- BFL Team™
Пак ли ти махнаха бана бе, плюмко. Ти да не си някое 'фиешънчи' ? Чакам твоя актуална снимка.
P.S. Дивчо, защо не се откажеш да влизаш тук, няма да дразниш 93% от потребителите си.
P.S. Дивчо, защо не се откажеш да влизаш тук, няма да дразниш 93% от потребителите си.
-
Е кои са тия 7% ?ochko написа:Пак ли ти махнаха бана бе, плюмко. Ти да не си някое 'фиешънчи' ? Чакам твоя актуална снимка.
-
- BFL Team™
Боже господи на каква тема сте тука, а
Аз за тва се кефа на играчи като Гатузо, Марто, Гонзо и т.н. щот са мъжкари, не пендели кат Роналдо
Аз за тва се кефа на играчи като Гатузо, Марто, Гонзо и т.н. щот са мъжкари, не пендели кат Роналдо
ЛЕВСКИ СОФИЯ
-
- BFL Team™
Да сравняваш Гатузо и Марто с Гонзо е просто... невъзможно, по каквито и да са показатели.