Тва не е на косъм от смъртта, а пълна простотия... виж ходи си подкрепи отбора викай срещу Селския и т.н. не мога да си представа, че ще тръгна да направя такова нещо па после и ще се хваля по форумите...bpfcpld написа:Вчера , исках да се самоубия , защото моята приятелка искаше и тя беше на 16 етаж аз на 8 на другия вход и такива викаме ся кво по телефона и ... . Абе беше голяма работа ... После ни спряха и 2ма-та. Щеше да стане като Милан 16 годишния фен на Ботев Пловдив който почина така щеше да сме и ние. Това може би не е точно простотия , но ... На косъм от смъртта!
Каква простотия направи последно?
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
Re: Каква простотия направи последно?
-
Той не се хвали , нито го е правил заради селския..... просто споделя ..... аз знам какво му беше снощиMoNteSo написа:Тва не е на косъм от смъртта, а пълна простотия... виж ходи си подкрепи отбора викай срещу Селския и т.н. не мога да си представа, че ще тръгна да направя такова нещо па после и ще се хваля по форумите...bpfcpld написа:Вчера , исках да се самоубия , защото моята приятелка искаше и тя беше на 16 етаж аз на 8 на другия вход и такива викаме ся кво по телефона и ... . Абе беше голяма работа ... После ни спряха и 2ма-та. Щеше да стане като Милан 16 годишния фен на Ботев Пловдив който почина така щеше да сме и ние. Това може би не е точно простотия , но ... На косъм от смъртта!
-
HaXhAxah баси сапуненката
Аз пък шъ са гръмна с нож щото компа ми прихвана вирус
Аз пък шъ са гръмна с нож щото компа ми прихвана вирус
-
- BFL Team™
Скачай бе, като имаш желание... Дееба депресиите дееба...
-
Недей му говори така! Ти ще си виновен после!ochko написа:Скачай бе, като имаш желание... Дееба депресиите дееба...
Спокойно , няма проблем знам че ще понеса много критики , затова карай
1.Не съм "Емо",напротив дори ги мразя
2.Не съм тръгнал да скачам заради "Селския" , а заради други неща!
3.Не съм на "10" години , а на 15 години!
Айде със здраве!
Айде със здраве!
-
- BFL Team™
Да бе, аз ще съм го бутнал все едно.napster написа:Недей му говори така! Ти ще си виновен после!ochko написа:Скачай бе, като имаш желание... Дееба депресиите дееба...
И зареди какви ''неща'' си мислил да скачаш? Боже боже...
Ами що ще скачаш Щото гаджето та зарязало или пък щото мама и тати не ти угаждатbpfcpld написа:Спокойно , няма проблем знам че ще понеса много критики , затова карай
Айде със здраве!
Все едно гледам сапунката Блясък
-
Аз не съм казал, че ще скачаш заради Селския.Имах друго предвид - по-добре ходи се бий за Ботев от колкото да рипаш от 8-мия етаж...
Винаги ходя да се бия за Ботев повярвай миMoNteSo написа:Аз не съм казал, че ще скачаш заради Селския.Имах друго предвид - по-добре ходи се бий за Ботев от колкото да рипаш от 8-мия етаж...
Хахахахахахахахахахbpfcpld написа:Винаги ходя да се бия за Ботев повярвай миMoNteSo написа:Аз не съм казал, че ще скачаш заради Селския.Имах друго предвид - по-добре ходи се бий за Ботев от колкото да рипаш от 8-мия етаж...
те там да не се бият с 12 годишни ПОРЕДНАТАТИ ЛЪЖА Аз пък ходя на стадиона с един автомат и убивам хора
-
Май целих рейсовете с круши и орехи. 3 рейса си го отнесоха а зад 1ния имаше 1 бакшиш та и той