БФЛ FIFA 09
Re: БФЛ FIFA 09 първо инфо...
За тая фифа екипите доста лесно ще стават : )
-
- BFL Team™
Коете наведе на мисълта?
Еми ти видя ли какви са? няма нужда от темплейтиochko написа:Коете наведе на мисълта?
-
Demoto izleze v zamunda
-
- BFL Team™
Е и? Това как точно улеснява правенето им? Някога правил ли си екип?invertioN написа:Еми ти видя ли какви са? няма нужда от темплейтиochko написа:Коете наведе на мисълта?
-
- BFL Team™
-
Не видя ли Левски е отбора.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
Да...аз го видях иначе БРАВО БФЛ!!!maniakapetko написа:Не видя ли Левски е отбора.
-
- BFL Team™
-
Добре ще направите нещо,ама защо Левски или ще има и др отбор-по-добре нац отбора да бяхте сложили поне недоволни да няма.А и като видяхте горе-долу за какво става,как мислите ли лисно ли ще станат нещата и тнт.
П.С.Това всъщност за демото ли е?
П.С.Това всъщност за демото ли е?
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
ква е тази графика на фифа 09 бре нещо много по различно от 05 фифа
-
Браво с всяка версия на БФЛ Фифа ставете по-добри и по-добри. Евала
-
Б група няма да влиза в първия патч така да разбирам Няма ли някаква възможност да я направите
-
Приятел беше писано че първо ще има качествена А група а пък Б и В група в други версииNaFteX написа:Б група няма да влиза в първия патч така да разбирам Няма ли някаква възможност да я направите
-
Все още няма обявена дата за патча (и не очаквам да има), така че предполагам, че ще излезе около месец ноември (твърде оптимистичен вариант) или декември.
Затова дали не може да пуснете един мини патч с 4 отбора, както за демото, за да се уплътни времето, докато чакаме първата версия на пача с А група? Мисля, че ще бъде доста добре и поне по-малко хора ще се оплакват, че още не е излязал патчът.
P. S. Идеята за два патча повече ми допада Успех!
Затова дали не може да пуснете един мини патч с 4 отбора, както за демото, за да се уплътни времето, докато чакаме първата версия на пача с А група? Мисля, че ще бъде доста добре и поне по-малко хора ще се оплакват, че още не е излязал патчът.
P. S. Идеята за два патча повече ми допада Успех!
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
-
- Обратна връзка:
Разбира се, ако може да направите топката, с която се играе в А група тая година ще е добре
-
Виждал съм скреенове,в които я има топката на нащо първенство,само трябва да се открие и да се зададе да се играят мачовете с нея.(все пак не съм напълно сигурен дали не съм се излъгал)to6kobg написа:Разбира се, ако може да направите топката, с която се играе в А група тая година ще е добре
И Миньор са с друга емблема тая с двата чука
-
Аз предлагам някой от админите да направи един раздел и в него да направи отделна тема за всеки един отбор от А и Б групите.После във всяка тема феновете на отбора ще дават инфо за него. Даже може в първия пост да се направи някаква таблица със следните колонки: Състезателен номер , Пост , Име , Ръст , Тегло , Рожденна дата , Крак , Примерен скил.И тази таблица да се попълва с течение на времето.По този начин ще се получи много добра и прегледна база и ще е от помощ не само на БФЛ , но и на феновете който искат да научат нещо повече за даден играч и отбор.