Проблем с фифата
Проблем с фифата
Ето тази грешка ми даде след като изиграх 1 сезон на кариер мод
Ooops!It appears that your version of FIFA 09 has not been property authenticaled.You can get a version of FIFA 09 that can be if you believe you have received this massege in error,please contact Custumer Service
Ooops!It appears that your version of FIFA 09 has not been property authenticaled.You can get a version of FIFA 09 that can be if you believe you have received this massege in error,please contact Custumer Service
-
- Обратна връзка:
Re: Проблем с фифата
това го дава на всеки, иска май оригинална игра, но мисля че ако излезе нов крак ще свърши работа
-
Играта е доста съмнителна... 1-во НЯМА НИТО ЕДНО НОВО ПАРВЕНСТВО И 2-РО ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИ СА СИ НА МЯСТОТО А СПОРЕД ИГРАТА ТРАНСФЕРИТЕ ТРЯБВА ДА СА ДО 23.9 мисля че беше.
И само ЦСКА обичамеее !!!
-
И на мен ми я даде тази грешка като си отключих третия екип на ман юнdakata написа:Ето тази грешка ми даде след като изиграх 1 сезон на кариер мод
-
- Обратна връзка:
И кфо пак ли фалшива и ше излезе коренно различна фифаXaugyk написа:Играта е доста съмнителна... 1-во НЯМА НИТО ЕДНО НОВО ПАРВЕНСТВО И 2-РО ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИ СА СИ НА МЯСТОТО А СПОРЕД ИГРАТА ТРАНСФЕРИТЕ ТРЯБВА ДА СА ДО 23.9 мисля че беше.
-
Първо нови първенства няма да има провери уикипедия.Второ от Релоудед са използвали някво бъгаво/урязано копие или просто от ЕА са направили няква много сериозна защита.Това си е Фифа 09,но за да се играе трябва нов крак.А случайно да погледна,че 9ти месец е септември е напълно нормално да са дотогава.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
Ем то това е мн.гадно то след първия сезон и до там.Някой знае ли то къде може да се намери този крак,който да оправя проблема ?
-
- Обратна връзка:
Аренабгcska14 написа:Ем то това е мн.гадно то след първия сезон и до там.Някой знае ли то къде може да се намери този крак,който да оправя проблема ?
-
да изтеглих го горе в дясно ми искаше някакво има и е-маил и аз му дадох Х и то се махна .Нали няма нужда от рег ?
-
- Обратна връзка:
Не няма.cska14 написа:да изтеглих го горе в дясно ми искаше някакво има и е-маил и аз му дадох Х и то се махна .Нали няма нужда от рег ?
-
Миналата година викаха, че е фалшива защото беше почти същата като 07, само дето все едно има фенски пач за нови екипи, менюта етц.rap17ka7a написа:И кфо пак ли фалшива и ше излезе коренно различна фифаXaugyk написа:Играта е доста съмнителна... 1-во НЯМА НИТО ЕДНО НОВО ПАРВЕНСТВО И 2-РО ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИ СА СИ НА МЯСТОТО А СПОРЕД ИГРАТА ТРАНСФЕРИТЕ ТРЯБВА ДА СА ДО 23.9 мисля че беше.
-
Абе незнам дали е фалшива обаче нередностите са ФАКТ а срещу фактите и светците мълчът !!!napster написа:Миналата година викаха, че е фалшива защото беше почти същата като 07, само дето все едно има фенски пач за нови екипи, менюта етц.rap17ka7a написа:И кфо пак ли фалшива и ше излезе коренно различна фифаXaugyk написа:Играта е доста съмнителна... 1-во НЯМА НИТО ЕДНО НОВО ПАРВЕНСТВО И 2-РО ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИ СА СИ НА МЯСТОТО А СПОРЕД ИГРАТА ТРАНСФЕРИТЕ ТРЯБВА ДА СА ДО 23.9 мисля че беше.
И само ЦСКА обичамеее !!!
-
Xaugyk написа:Абе незнам дали е фалшива обаче нередностите са ФАКТ а срещу фактите и светците мълчът !!!
И един мармот...
-
- Обратна връзка:
И КОИ СА НЕРЕДНОСТИТЕ!? ЧЕ ЛЕВСКИ ПАДНА ОТ ЖИЛИНА !?Xaugyk написа:Абе незнам дали е фалшива обаче нередностите са ФАКТ а срещу фактите и светците мълчът !!!napster написа:Миналата година викаха, че е фалшива защото беше почти същата като 07, само дето все едно има фенски пач за нови екипи, менюта етц.rap17ka7a написа: И кфо пак ли фалшива и ше излезе коренно различна фифа
-
Ма за какво са ви нови първенства ?Аз съм сигурен, че извън основните първенства - Англия, Италия, Испания, Франция, Германия + някои по-титулувани отбори като Селтик, Рейнджърс и Порто не сте играли с нито един друг отбор!Какво са, разочарованите сте, че го няма Македонското първенство както се говореше ли ?За това казвам, че фифа феновете са разглезени!Ма и EA са си виновни.За кво ги наслагаха тия 20 дивизии от Англия не ми е ясно...
-
- BFL Team™
Ако имате проблеми с играта пишете в тази тема а не да се правят нови !!
-
Абе защо менюто ми е горе в ляво и когато съм мениджер моуд пак е вляво горе ,как да си го оправя
-
- Обратна връзка:
Е къде да е ?marto135 написа:Абе защо менюто ми е горе в ляво и когато съм мениджер моуд пак е вляво горе ,как да си го оправя
-
Ми сигурно иска да каже,защо менюто му е горе в ляо а не като на предишните FIFI голямо.
-
- BFL Team™
Как за какво са ни първенства?!?!?! Аз като си градя отбора искам да разполагам с колкото се може по-голяма база за да ми е кеф. Ако може и 200 първенства да сложат ще е просто перфе.