![Big Smile :D](./images/smilies/bigsmile.gif)
Ако някой ми обясни как се прави фълшива ФИФА, черпя го бира. ТОВА Е ИГРАТА. Факт е обаче че крака все още не е читав и за това някой опции на играта са недостъпни зареди защитата на играта.
Мба за една бира да си играя да ти обяснявамochko написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако някой ми обясни как се прави фълшива ФИФА, черпя го бира. ТОВА Е ИГРАТА. Факт е обаче че крака все още не е читав и за това някой опции на играта са недостъпни зареди защитата на играта.
Вече има фикс в арена.Xaugyk написа:Мба за една бира да си играя да ти обяснявамochko написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако някой ми обясни как се прави фълшива ФИФА, черпя го бира. ТОВА Е ИГРАТА. Факт е обаче че крака все още не е читав и за това някой опции на играта са недостъпни зареди защитата на играта.![]()
![]()
![]()
И аз тъй с един пич играхме 3 мача 5 пъти ни дропна... ама пак играхме няам идея от кфо може да е...SsSsS написа:Въпреки фикс-а продължава да има този проблем с дропването. С някой играя с други не...
В Арената го има Крак Фикс - Релоадедultrazzz_levski89 написа:Къде мога да го намере новия крак.
ПЕС феновете ше ти кажат не други ще ти кажат да... ако си фен на фифа и ти се играе теглиш ако ли не недейto6kobg написа:Някой да каже дали си заслужава да я тегла
Ако си ФИФА фен, си свикнал на разочарования. Затова тегли, защото за тази ФИФА ЕА са се потрудили малко или много. Всъщност основния проблем пак си е налице (геймплея), но пък поне няма толкова бъгове колкото преди. Има наистина много хубави нови неща. Затова тегли.rap17ka7a написа:ПЕС феновете ше ти кажат не други ще ти кажат да... ако си фен на фифа и ти се играе теглиш ако ли не недейto6kobg написа:Някой да каже дали си заслужава да я тегла