Проблем с фифата

Всичко свързано с FIFA Football 2009
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
rap17ka7a
Обратна връзка:

Re: Проблем с фифата

Мнение от rap17ka7a »

ochko написа:Как за какво са ни първенства?!?!?! Аз като си градя отбора искам да разполагам с колкото се може по-голяма база за да ми е кеф. Ако може и 200 първенства да сложат ще е просто перфе.
Мани не им обяснявай остай ги да си зъкат с Ман ред и Ман блу и още 50 отбора и тфа е ;)
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

rap17ka7a написа:
ochko написа:Как за какво са ни първенства?!?!?! Аз като си градя отбора искам да разполагам с колкото се може по-голяма база за да ми е кеф. Ако може и 200 първенства да сложат ще е просто перфе.
Мани не им обяснявай остай ги да си зъкат с Ман ред и Ман блу и още 50 отбора и тфа е ;)
Ти за Модове чувал ли си изобщо :^) Всичко се оправя с един мод и си става напълно лицензирана ПЕС - серията !!! А това че ти не я дърпаш и да я видиш какво представлява ми е ясно кои е ограничения аи спора стига до тук че няма смисъл :hi:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
xaxax

Мнение от xaxax »

как се играе adidas live season?!! :^) оргинална фифа 09 ли трябва?
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

xaxax написа:как се играе adidas live season?!! :^) оргинална фифа 09 ли трябва?
ДА!

А сандал... патча едва ли може да добави още 10-15 първенства :giggle:
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
napster

Мнение от napster »

rap17ka7a написа:
xaxax написа:как се играе adidas live season?!! :^) оргинална фифа 09 ли трябва?
ДА!

А сандал... патча едва ли може да добави още 10-15 първенства :giggle:
Защото никой няма да играе с тях. А и междо другото за PES2009 (а и за 2008 скоро) ще има такъв пач. И ще могат да се добавят колкото си искаме лиги. По този начин ще се направи и BFL PES2009, и ще има първенства може би колкото на FIFA-та. Факт е, че никой няма да играе с отбори различни от английски, френски, холански, испански, германски и италиянски. Ти си играй с казахстански отбор, очко да се кефи на безбройните отбори, а ние ще се кефим на реална футболна симулация с 50 отбора (и то без гореспоменатия пач). Да не говорим, че и ФИФА постепенно изчезва и в турнирите. Все повече турнири има с PES, който заменя ФИФА. И то на конзоли.
Изображение
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Предържайте се към темата ! ПОСЛЕДНО ПРЕДОПРЕЖДЕНИЕ ! ПИСНА МИ ДА ТРИЯ ГЛУПАВИЯ СПАМ !
nasko_ov

Мнение от nasko_ov »

marto135 написа:Абе защо менюто ми е горе в ляво и когато съм мениджер моуд пак е вляво горе ,как да си го оправя :shake:
И аз имам същия проблем и нз как да го оправя. Ако някой знае решение да пише плс.
Изображение
karamelcho
Обратна връзка:

Мнение от karamelcho »

къде трябва да е менюто :^)
Изображение
Изображение
yambolov

Мнение от yambolov »

ЕА пак се изложиха вижте само радара :rofl: :@
http://store.picbg.net/pubpic/7D/4E/c11 ... 877d4e.JPG
Изображение
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

yambolov написа:ЕА пак се изложиха вижте само радара :rofl: :@
Това не е само от радара... "просто" се случва футболистите да се скрият, чак зад рекламните пана като, че ли са децата, които гонят топките...
yambolov

Мнение от yambolov »

MoNteSo написа:
yambolov написа:ЕА пак се изложиха вижте само радара :rofl: :@
Това не е само от радара... "просто" се случва футболистите да се скрият, чак зад рекламните пана като, че ли са децата, които гонят топките...
ДА ЗНАМ НО ДАДАХ ПРИМЕР С РАДАРА,ЗАЩОТО ТАМ СЕ ВИЖДА НАЙ ЯСНО,ДОБРЕ ЧЕ В ОТВЕТНАТА АТАКА НЕ МИ ВКАРАХА ГОЛ.
Изображение
chentri

Мнение от chentri »

Намерих 2 бъга при засада понякога вместо да се бие засада ми дава да бия с хайнзе като пряк и аз си ги вкарвам.А 2 бия удар горна греда топката пада на мрейата пада във вратата и гол ае са решете ПЕС или фифичката тъъъъъъъъъъъъъъъпа
rambotonik

Мнение от rambotonik »

Абе аз забелязах че подаванията са адски неточни а в някои случаи ако някой се открива в голова позиция место на него да я подаде той я връща назад или я изтрясква на някъде...и другото искам да попитам с кое се прави вътрешен фалц(не казвайте бутон ами имената както са в игара защото съм си сменил контролите вече)Благодаря предварително.

Edit:Благодаря Рапитка.Сега някой да каже как се бие със вътрешен фалц и от пряк свободен как се бие по земя.Или в тази фифа не може :^)
Последно промяна от rambotonik на 05 Окт 2008 01:32, променено общо 1 път.
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

rambotonik написа:Абе аз забелязах че подаванията са адски неточни а в някои случаи ако някой се открива в голова позиция место на него да я подаде той я връща назад или я изтрясква на някъде...и другото искам да попитам с кое се прави вътрешен фалц(не казвайте бутон ами имената както са в игара защото съм си сменил контролите вече)Благодаря предварително.
manual thought ball и manual pass треа да са off...
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
radoslav1990

Мнение от radoslav1990 »

някой може ли да ми помогне да си направя клавишите като на фифа 08.
Dark Magician

Мнение от Dark Magician »

аз пак знаите ли кфи смешни 2 гола вкарах.1вия значи бия удар и вратаря спасява нали и топката се удря в мрежата от ваншната страна точно до лявата греда и некак си вместо да има корнер топката влезе и ми зачете гола.2рия пак така само че топката влезе от горната греда. :D :^) :|
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

Dark Magician написа:аз пак знаите ли кфи смешни 2 гола вкарах.1вия значи бия удар и вратаря спасява нали и топката се удря в мрежата от ваншната страна точно до лявата греда и некак си вместо да има корнер топката влезе и ми зачете гола.2рия пак така само че топката влезе от горната греда. :D :^) :|
Тва къде топката минава през горната греда и влиза гол го гледах на клип в youtube, а това на което викат 3D Grass направо ме разбива, то е като паркет...
Snoop DoG-iZle

Мнение от Snoop DoG-iZle »

MoNteSo написа:а това на което викат 3D Grass направо ме разбива, то е като паркет...
Е ако си със слаба видеокарта да. Иначе 3Д тревата е страхотна. Сериозно предимство пред ПЕС.
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

GEFORCE 7600 /// DDR3 /// 256MB - играта не ми цикли изобщо, но от картата тревата ще изглежда по друг начин... oooo yeS!!!
Публикувай отговор

Обратно към “FIFA Football 2009”