FIFA 09 Release !!
-
- BFL Team™
Re: FIFA 09 Release !!
Ако някой ми обясни как се прави фълшива ФИФА, черпя го бира. ТОВА Е ИГРАТА. Факт е обаче че крака все още не е читав и за това някой опции на играта са недостъпни зареди защитата на играта.
-
Мба за една бира да си играя да ти обяснявамochko написа:
Ако някой ми обясни как се прави фълшива ФИФА, черпя го бира. ТОВА Е ИГРАТА. Факт е обаче че крака все още не е читав и за това някой опции на играта са недостъпни зареди защитата на играта.
И само ЦСКА обичамеее !!!
Ами аз имам проблем с мултиплеъра и само ме дропва след началото на мача. Някой с подобен проблем ?
-
- Обратна връзка:
Вече има фикс в арена.Xaugyk написа:Мба за една бира да си играя да ти обяснявамochko написа:
Въпреки фикс-а продължава да има този проблем с дропването. С някой играя с други не...
-
- Обратна връзка:
И аз тъй с един пич играхме 3 мача 5 пъти ни дропна... ама пак играхме няам идея от кфо може да е...SsSsS написа:Въпреки фикс-а продължава да има този проблем с дропването. С някой играя с други не...
МНОГО АМА МНОГО ДОВОЛЕН ОТ ФИФАТА И С НОВИЯ "КРАК" СУПЕР!
-
Къде мога да го намере новия крак.
-
В Арената го има Крак Фикс - Релоадедultrazzz_levski89 написа:Къде мога да го намере новия крак.
-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
ПЕС феновете ше ти кажат не други ще ти кажат да... ако си фен на фифа и ти се играе теглиш ако ли не недейto6kobg написа:Някой да каже дали си заслужава да я тегла
-
Ако си ФИФА фен, си свикнал на разочарования. Затова тегли, защото за тази ФИФА ЕА са се потрудили малко или много. Всъщност основния проблем пак си е налице (геймплея), но пък поне няма толкова бъгове колкото преди. Има наистина много хубави нови неща. Затова тегли.rap17ka7a написа:ПЕС феновете ше ти кажат не други ще ти кажат да... ако си фен на фифа и ти се играе теглиш ако ли не недейto6kobg написа:Някой да каже дали си заслужава да я тегла
Бтв rap17ka7a, ти явно не теглиш PES и не го играеш. Поне съм останал с такова впечатление. Тогава как аджеба казваш, че ФИФА е по-добра!? Фенбойче...
-
ТОВА Е ТЕМА ЗА ФИФА !! ИМА СИ ТЕМА ЗА ПЕС ТАМ ПИШИ !, не подклаждай спорове и пишеш глупости !!
by AntrAcsA
by AntrAcsA
И само ЦСКА обичамеее !!!
-
спам !!!
-
По принцип съм фен на ПЕС и играя само нея. Ама реших да пробвам и новата фифа. Ама имам проблем. Резолюцията е гадна и като я сменя не се оправя. Всички менюта са много малки и не заемат целия екран. Ако някой има същия проблем или знае как се оправя да помогне плс.
http://img.data.bg/i.php?show=1181769&c ... 79zy24#img
http://img.data.bg/i.php?show=1181769&c ... 79zy24#img
-
аве имам един проблем значи по време на мач играта супер много лагва дори когато всичко е на low а ръцете на играчите са разперени като на някакви балерини та искам да попитам как може да се оправи това
Е тука си оправих монитора
Сега я тегля и ще ви пиша коментарче но коментара ми няма да съдържа само 1 изигран мач И ще си сваля демото на ПЕС треа да се види разликата но все пак ще се пръсна от играене
Сега я тегля и ще ви пиша коментарче но коментара ми няма да съдържа само 1 изигран мач И ще си сваля демото на ПЕС треа да се види разликата но все пак ще се пръсна от играене
-
-
- BFL Team™
Темата е разчистена ! Темата е за ФИФА ако ви се спори за ПЕС и ФИФА има си тема .
Е дойде време да напиша и моя коментар на ФИФА 09 Играта е УНикално добра направо ме разбива просто 1 към 1 със "Съвременния Футбол" много ми харесва това че компютъра срещу който играете независимо кой отбор играе рационално играят с 1 пас-пас бързо се развиват атаките , само когато се освободи място на терена задържа топката или като е близко до вратата пробва удари което страшно уникално и ми пълни душата . Нещото което ме подразни е бъга с горната греда и другото което че като си слойи6 вратарите на семи-про (трудност) те се държат като идеоти , а като ги сложиш на лъролд клас те са по железни и от незнма кой не мога да им вкарам гол
Но като цяло ФИФА 09 е страшно подобрена за ПС Уникална просто нямам думи да ви я опиша . Аха тука има оше 1 забележка към ЕА някой лица маи не са оправени като влязох във Едита САМИР НАСРИ беше с ГОЛА ГЛАВА което е глупаво но маи се лъжа защото имаше и още няколко играча дето бяха с голи глави ама по време на игра маи си бяха с прическите си но не съм сигурен за това но не е чак толкова защото има хора който ще се хванат и ще я нагласят
Имам само 1 питане към всички дали ще излезне Некст-Ген патч като на старата фифичка ???
Но като цяло ФИФА 09 е страшно подобрена за ПС Уникална просто нямам думи да ви я опиша . Аха тука има оше 1 забележка към ЕА някой лица маи не са оправени като влязох във Едита САМИР НАСРИ беше с ГОЛА ГЛАВА което е глупаво но маи се лъжа защото имаше и още няколко играча дето бяха с голи глави ама по време на игра маи си бяха с прическите си но не съм сигурен за това но не е чак толкова защото има хора който ще се хванат и ще я нагласят
Имам само 1 питане към всички дали ще излезне Некст-Ген патч като на старата фифичка ???