като цяла много по-добра от FIFA 09

Няма мулиплеър при пиратските версии трябва да си купиш оригиналната игра ако искаш да играеш мултиплеърh3aDsh07 написа:и как да играя онлайн...
влизам в network и ми дава testing network environment и не ме конектва...?
чесно казано до някаде си прав че са сe изложили,и мене малко не ми харесва нещо..прекалено много картони,извеждащия пас най-често е или слаб или не на човека който изкам..и изобщо футболистите ми са абсолютни малоумници и междодругото бягат много бавно...да сложим това на страна ама това което най-много ме ядоса и е причината поради която няма да играя пес за дълго време е че няма бундеслига,това незнам дали са го съобщили предварително ама като влязох в играта и не намерих бундеслигата напрао ги нахраних целия китайски народ..поне байерн да бяха сложили..общо взето това им е проблема на конами,инъче винаги са си били по-добри от фифа-тях няма да ги коментирам.Играх един мач на 09 и си припомних старото време от 2003 нищо ново чесно те са най-зле,се пак се надявам да пуснат някакъв патч за бундеслигата...creAtive написа:Сега почнах да я тегля...
А не е за вярване какви коментари има в замундата за нея....
Например този:
"ахахахаха ка4ихте я накрая нали ? наи тьпата игра в света лол :lol: :lol: децата 3-5 годинки много 6те се изкефят
ПС:Конами не могат да правят Спорни Игри ако ви се играе на Y-Gi-oдурпаите бива я лол :lol: :lol: пес пьлна излагация ако някои има не6то да ми казва за коментара ЛС плс
по торента специално упа малко се е забавил ;-)
И мога ли да попитам кво е СОКЬР ..... това е футбол скьпи тьпи китаи4ета или япон4ета(конами) лол xD"
Ами изобщо лицензите че ги няма не е никакъв проблем ще излезнат хубави пачове - с Бундеслигата и ще я имашtrkt написа:
чесно казано до някаде си прав че са сe изложили,и мене малко не ми харесва нещо..прекалено много картони,извеждащия пас най-често е или слаб или не на човека който изкам..и изобщо футболистите ми са абсолютни малоумници и междодругото бягат много бавно...да сложим това на страна ама това което най-много ме ядоса и е причината поради която няма да играя пес за дълго време е че няма бундеслига,това незнам дали са го съобщили предварително ама като влязох в играта и не намерих бундеслигата напрао ги нахраних целия китайски народ..поне байерн да бяха сложили..общо взето това им е проблема на конами,инъче винаги са си били по-добри от фифа-тях няма да ги коментирам.Играх един мач на 09 и си припомних старото време от 2003 нищо ново чесно те са най-зле,се пак се надявам да пуснат някакъв патч за бундеслигата...
Като не ти харесва не я играи !!! Сигурно си някое фифа фенче аи въри си играи невероятната фифка за 12 год децаKa3aK написа:СТРАХОТНА Е ! Лицето на снайдер от Реал Мадрид е някакво маймуноподобно пластелиново/пластмасово същество, което ме изумява направо, Кежман също е невероятен ... страхотно меню, и страхотен стил, ич не беше актуален миналата година. Невероятен реализъм в менюто и въобще цветовете ич не са педалски ... вижте ми поста в темата за снимките като казахме педалскоИграта е жалка, тъпото е, че се купува в невероятни количества за такъв боклук, защото дори мултиплейъра БЕШЕ платен ... а сега ?
П.П. Най-яката екстра е да си направиш трансферите от лятото сам .. едни ги има, други ги нЕма ... тия много избирателно бее