БФЛ FIFA 09
-
-
Re: БФЛ FIFA 09 първо инфо...
Ще направете ли UEFA Cup или UEFA Champions League в BFL FIFA 09?
-
Между другото казахте,че отново ще използвате Бтенцето за озвучение на играта,та въпроса ще е има ли някъв шанс да не се инсталира този саундтрак,а да си остане играта с оригиналния.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
Предлагам А Група да бъде направена на мястото на Полската Екстракласа, както в ФИФА 06 - ЕА пак се изложиха не я направиха както трябва Мин година не го одобрихте това дано тази година да!
-
- BFL Team™
Ще бъде новодобавено, няма да заменяме никакви първенства__SaNd1__ написа:Предлагам А Група да бъде направена на мястото на Полската Екстракласа, както в ФИФА 06 - ЕА пак се изложиха не я направиха както трябва Мин година не го одобрихте това дано тази година да!
Според мен задължително трябва да направят владю златинюфф да повръща в средата на терена, всеки път, щом пресича централната линияfk_podhuene написа:И не правете промени в гейм плея!!!
-
- Обратна връзка:
Според мен имаш нужда от почивка....Ka3aK написа:Според мен задължително трябва да направят владю златинюфф да повръща в средата на терена, всеки път, щом пресича централната линияfk_podhuene написа:И не правете промени в гейм плея!!!
-
То лудостта не се оправя с почивка...
-
- Обратна връзка:
Под почивка имам предвид банMoNteSo написа:То лудостта не се оправя с почивка...
-
Казал една простотия и веднага бен.То ако така трябваше тук в тоя форум щяха да са останали 10тина човека.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
- BFL Team™
Той си ползва с определени привилегии и отношение в този форум. БАН.
-
Да попитам не може ли да използвате темплеита на мини - екипите от Фифа 09 за българските отбори че тия от 08 не са хубави кат тия от 09 ...
-
Брао момчета добре сте го замислили сичко е приятно световете ми допадат
За пореден път съм много нервен и разо4арован от ш*бания факт , че в отбора на WORLD CLASSIC присъстват имена като Роналд Куман , Георги Хаджи , а нашия велик ИЦО СТОЙЧКОВ , който взриви света през 94-та година го няма !!!!!!!!!
Имам чувството ,че тея от ЕА са някакви ш*бани анти-българи.
Дори на УЕФА ЕУРО последното издание има един момент , при започване на мача в който показват всички знамена... и познайте само кое го нямаше ?!?!?!?!?
Бях пуснал една молба към БФЛ , ако е възможно за тази година да пуснат едно отборче БЪЛГАРИЯ 94 ако е възможно , знам че става ве4е нахално , но умирам да поиграя с тоя отбор.. да смажа сегашния национален на страната ни , защото след снощния мач срещу Грузия меко казано ме беше срам.. Още повече след като гледах и следващия мач от нашата група : Италия - Черна Гора.. Направи ми впечатление Aquilani като вкара първия гол.. човека щеше да се разплаче от радост , че е вкарал на Черна Гора и с какъв хъс играха... а наще надути боклуци ходят като рамбо в новия му филм и тичат по 5 километра на мач.. както и да е това е една много дълга тема , чието място не е тук
Молбата ми е ако ви остане малко време и желание да дарите НАС ГОРДИТЕ БЪЛГАРСКИ ФЕНОВЕ с възможноста да играем с отбора прославил най-много нашата скромна на футболни успехи страна.
С Голямо уважение към работата която вършите без нищо насреща : ВАШ ВЕРЕН ФЕН
Искрен Върбанов
Имам чувството ,че тея от ЕА са някакви ш*бани анти-българи.
Дори на УЕФА ЕУРО последното издание има един момент , при започване на мача в който показват всички знамена... и познайте само кое го нямаше ?!?!?!?!?
Бях пуснал една молба към БФЛ , ако е възможно за тази година да пуснат едно отборче БЪЛГАРИЯ 94 ако е възможно , знам че става ве4е нахално , но умирам да поиграя с тоя отбор.. да смажа сегашния национален на страната ни , защото след снощния мач срещу Грузия меко казано ме беше срам.. Още повече след като гледах и следващия мач от нашата група : Италия - Черна Гора.. Направи ми впечатление Aquilani като вкара първия гол.. човека щеше да се разплаче от радост , че е вкарал на Черна Гора и с какъв хъс играха... а наще надути боклуци ходят като рамбо в новия му филм и тичат по 5 километра на мач.. както и да е това е една много дълга тема , чието място не е тук
Молбата ми е ако ви остане малко време и желание да дарите НАС ГОРДИТЕ БЪЛГАРСКИ ФЕНОВЕ с възможноста да играем с отбора прославил най-много нашата скромна на футболни успехи страна.
С Голямо уважение към работата която вършите без нищо насреща : ВАШ ВЕРЕН ФЕН
Искрен Върбанов
-
- BFL Team™
Ще помислим върху това, като е много вероятно то да стане след версия 1.0
-
ще добавите ли в WORLD CLASSIC Зинедине Зидане от 2007,2008 и сега 2009 нема Зидан
-
Искам само да питам нещо: можете ли да преведете Фифата на български (менюта, съобщения и т. н., без имената на футболистите, разбира се)? Да направите една локализирана версия за България Не знам колко време ще Ви отнеме и дали е възможно на този етап, нито дали ще има изобщо някой, който да подкрепи идеята, но все пак...
По-друга е тръпката, когато любимата ти игра е на родния ти език. Лично аз нямам никакви проблеми с английския, но наистина ще се изкефя на БГ език.
Може и да не го правите сега, може да бъде просто standalone добавка или както Вие си решите. Само искам да знам дали е възможно и дали все някога ще го направите.
P. S. Не съм съвсем сигурен, но май в някоя от доста старите версии на БФЛ имаше лек провед на някои менюта. Поправете ме, ако греша.
По-друга е тръпката, когато любимата ти игра е на родния ти език. Лично аз нямам никакви проблеми с английския, но наистина ще се изкефя на БГ език.
Може и да не го правите сега, може да бъде просто standalone добавка или както Вие си решите. Само искам да знам дали е възможно и дали все някога ще го направите.
P. S. Не съм съвсем сигурен, но май в някоя от доста старите версии на БФЛ имаше лек провед на някои менюта. Поправете ме, ако греша.
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
-
На 07 си имаша translating patch и превеждаше почти всичко, само за съобщенията в Manager Mode не съм сигурен.peterx написа:Искам само да питам нещо: можете ли да преведете Фифата на български (менюта, съобщения и т. н., без имената на футболистите, разбира се)? Да направите една локализирана версия за България Не знам колко време ще Ви отнеме и дали е възможно на този етап, нито дали ще има изобщо някой, който да подкрепи идеята, но все пак...
-
ще пуснете ли BETA на BFL FIFA 09