Напълно е възможно. Я дай един шот да сравня с моята. Примерно пробвай на стадиона на Манчестър Юнайтед (Old Trafford) и дай шот от него. Защото на различните стадиони тревата е различна.MoNteSo написа:GEFORCE 7600 /// DDR3 /// 256MB - играта не ми цикли изобщо, но от картата тревата ще изглежда по друг начин... oooo yeS!!!
Проблем с фифата
-
Re: Проблем с фифата
-
Мислиш ли, че я пязя ?Играта я изтрих часове след като я инсталирах... само загуба на време и трафик!Snoop DoG-iZle написа:Напълно е възможно. Я дай един шот да сравня с моята. Примерно пробвай на стадиона на Манчестър Юнайтед (Old Trafford) и дай шот от него. Защото на различните стадиони тревата е различна.MoNteSo написа:GEFORCE 7600 /// DDR3 /// 256MB - играта не ми цикли изобщо, но от картата тревата ще изглежда по друг начин... oooo yeS!!!
И последно, значи само един сезон на manager mode и това е... Някой мина ли го тва ?dakata написа:Ето тази грешка ми даде след като изиграх 1 сезон на кариер мод
Ooops!It appears that your version of FIFA 09 has not been property authenticaled.You can get a version of FIFA 09 that can be if you believe you have received this massege in error,please contact Custumer Service
-
- Обратна връзка:
ахухаухахухахуахухахухауха има крак фикс от 124234 годиниeemmkkoo написа:И последно, значи само един сезон на manager mode и това е... Някой мина ли го тва ?dakata написа:Ето тази грешка ми даде след като изиграх 1 сезон на кариер мод
Ooops!It appears that your version of FIFA 09 has not been property authenticaled.You can get a version of FIFA 09 that can be if you believe you have received this massege in error,please contact Custumer Service
-
-
Лелееее баси малоумниците сте...Едно мнение над тебе е написано за същият проблем
и как се разрешава и ти пак питаш кое как било!?!?!?Тцтцтццт Хич не четете ей.като едни лапнишарани сте!има го на 100 места написано по всички форуми как се оправя проблема но НЯМА КОЙ ДА ЧЕТЕ !!!
и как се разрешава и ти пак питаш кое как било!?!?!?Тцтцтццт Хич не четете ей.като едни лапнишарани сте!има го на 100 места написано по всички форуми как се оправя проблема но НЯМА КОЙ ДА ЧЕТЕ !!!
И само ЦСКА обичамеее !!!
-
-
- Обратна връзка:
Арена замунда навсякъде пише crack fix fifa 09 и готово.... аре проявете малко самоинициатива не може само на готово!
Някой знае ли как се оправя проблема с геймпада (контролите не могат да се сменят оправят)
Ве тва и аз имам проблем - като изиграя някоя среща не ми се записва в профила колко гола съм вкарал,колко победи имам и всъщност да не е некакъв огромен pain in the ass некоя умна глава може ли да измисли как да си го оправя(с преинсталации не става пробвах).
Ей Хаидук вземи даи линк към тва и недеи обижда децата - дръж се малко по европейски - баща ти да не е Осман паша ?
Ей Хаидук вземи даи линк към тва и недеи обижда децата - дръж се малко по европейски - баща ти да не е Осман паша ?
-
ето линка за краха: http://zamunda.net/details.php?id=142477&hit=1
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
Dreyk написа:Някой знае ли как се оправя проблема с геймпада (контролите не могат да се сменят оправят)
и аз имам същия проблем но явно никой никъде в абсолютно никой форум не иска да му обърне внимание . писах ЛС на кой ли не но никой не успя да помогне . моля ви обърнете малко повече внимание на тоя проблем. защо винаги на някакви тапаци които не могат и не знаят откъде да си дръпнат 1 тъп крак всичко им се обяснява , а такива сериозни бъгове по играта остават некоментирани