Pro Evolution Soccer 2009 Release!!!

Всичко свързано с Pro Evolution Soccer 2009
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
PES Bulgaria™
Публикувай отговор
MrDeqn

Re: Pro Evolution Soccer 2009 Release

Мнение от MrDeqn »

И аз така ... 400-500 достигна до 1 мб и излезнах. Като се прибрах се беше свалила но много бавно се сваляше...
™XWD™

Мнение от ™XWD™ »

Само да питам ако на B a L се пусна да играя в Франция има ли начин примерно после да ме поискат от Англия Испания?
dimobs

Мнение от dimobs »

Ае някой да ми каже дали има пач, опшън файл, с оправени отбори, трансфери?
CSKA 4ever
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

dimobs написа:Ае някой да ми каже дали има пач, опшън файл, с оправени отбори, трансфери?
http://downloads.gamingaccess.com/index ... e_id=32050
Отборите са оправени, трансферите не знам...
cska14

Мнение от cska14 »

Аз го пробвах има и Бундеслигата,но екипите не са оправени и мисля,че и трансферите не са оправени ако някой намери някой друг пач да пише,а ако аз намеря ще дам Линк.
dimobs

Мнение от dimobs »

Monteso, мерси. Ае, ако намерите нещо хубаво дайте линк!!! :wasntme:
http://www.pesfan.com/ Вижте тук, аз търсих, ама май няма нищо. Ако намерите пишете!
CSKA 4ever
nasko_ov

Мнение от nasko_ov »

MoNteSo написа:
dimobs написа:Ае някой да ми каже дали има пач, опшън файл, с оправени отбори, трансфери?
http://downloads.gamingaccess.com/index ... e_id=32050
Отборите са оправени, трансферите не знам...
Хубав е пача, ама не са оправени трансферите. Ако някой намери и за тях да даде.
Изображение
pa4o3

Мнение от pa4o3 »

pacholin написа:
Konami unveils first PES 2009 club update as eagerly-awaited football epic hits stores across Europe…

As Konami Digital Entertainment GmbH’s PES 2009 hits stores tomorrow for PLAYSTATION®3, Xbox 360 and PC-DVD, the publisher has announced a free downloadable update for earlу November, expanding upon the games licensed teams and in-game elements.

The download will be available in about three weeks, and updates four Spanish sides – Athletico Madrid, Sevilla, Racing Santander and Valladolid, – all of whom will be officially licensed. Furthermore, it will also update the kits and team rosters of many teams within the game. The UEFA Champions League mode will also benefit from the new update, with twelve more teams added to the club list, with proper UEFA Champions League kits and kit markings added. Amongst the teams fully updated within this mode now will be Marseille, Juventus, and Basel.

The new raft of additions further demonstrate Konami’s commitment to expanding the licence roster in the PES series. Every aspect of PES 2009 has been reworked from the ground up, with new player models, AI elements and physics routines all combining to create the most advanced and realistic football game ever. The game also includes new Become a Legend and Legends modes, wherein players guide one player within a team either solo or online. Expanding upon this, the update also adds a new Theatre of Legends function which allows users to upload replay data for friends to view, and to view those of others.

The PES series has always been famed for its deep yet accessible control system, but the new game is aiming even higher. PES 2009 offers an unprecedented level of control, redefining the intricacies of first touch, close control and ball distribution, while also enhancing its shooting and AI mechanisms to create an all-round footballing experience. New control systems wherein the player can now perform tricks and feints without the use of special moves have been implemented, and the way the player guides the ball has been changed. The PES series has always treated the ball as a separate entity, but new calculations related to the air resistance and friction of the ground make passing and movement in PES 2009 a great deal more realistic.

“PES 2009 is already a million seller in pre-orders alone, but these new additions show how we are determined to continually improve the content of the game,” commented Jon Murphy PES European Team Leader for Konami Digital Entertainment GmbH. “We hope the updated team data and new UEFA Champions League elements will show our ongoing support for PES 2009’s team rosters, and look to continually enhancing such sections in the coming year at no extra cost.”
:)
Ще му врътнете ли един превод на това :wasntme:
trkt

Мнение от trkt »

на кратко пише че след 2-3 седмици конами ще пуснат официален ъпдейт, който ще оправи доста работи, геймплейа доста ще се промени, някой отбори ще са коренно променени, в шампионската лига ще се прибавят 12 отбора( май де вече забравих колко бяха )ще бъдат оправени доста екипи и др. работи, общо взето доста работи ще са различни и наистина могат да подобрят играта...има и други работи,ама на който му се занимава да го превежда цялото да го превежда мен ме мързи:)
Ако имах два живота, и двата бих ги дал за теб!
0007

Мнение от 0007 »

Изображение
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Официален ъпдейт на PES2009 в началото на Ноември

Днес Конами показаха информация относно първия си официален ъпдейт върху най-очакваната футболна игра тази година - PES2009. Като начало, този ъпдейт ще е напълно безплатен и ще може да се свали в началото на Ноември, разширявайки лицензите в играта. 4 отбора от Испанското първенство ще се сдобият със лиценз - Атлетико Мадрид, Севиля, Расинг Сантандер и Валядолид. Освен това, ще бъдат ъпдейтнати екипите и съставите на всички отбори във играта. Друга интересна информация е, че UEFA Champions League също ще бъде разширена. Във ъпдейта ще има добавени 12 нови отбора, със точни екипи, със лиценза за CL на тях и точните състави. Сред отборите, чиито състави ще бъдат изцяло оправени, са Марсилия, Ювентус и Базел. Този нов ъпдейт показва желанието на Конами да разширяват постоянно PES сериите. Всеки аспект от PES2009 е преработен от начало, с нови модели на играчите, изключителна физика и изкуствен интелект, като всички те допринасят за реалистичното чувство на играта."PES2009 вече има над 1 милион продадени копия на pre-order, а с тези добавки ние ще им покажем, че имаме огромното желание постоянно да добавяме нещо към играта", каза Джон Мърфи, лидерът на Европейският Екип на PES за Konami Digital Entertainment GmbH. "Надяваме се че ъпдейта ще покаже нашият съпорт към верните ни потребители, и ще продължим и в бъдеще да пускаме такива ъпдейти, няколко пъти тази година, безплатно".

* БЕЗПЛАТЕН Ъпдейт
* Ще излезе в началото на Ноември, НЕ утре както се спомена на няколко места
* Нови 4 лицензирани отбора от Испания
* Оправени състави на ВСИЧКИ отбори
* Оправени екипи и емблеми на отборите от UEFA Champions League

EDIT: Това го е писал Ванката от БФЛ - ПЕС - Тиим Екипа :) :hi:
Последно промяна от __SaNd1__ на 17 Окт 2008 22:34, променено общо 2 пъти.
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
Mapuo

Мнение от Mapuo »

Антракса Бате дължа ти много голями извинения !!!
ПЕС-а е уникален просто уникален нямам думи !!!!!
Страхотия искам да ви попитам аз контролите си ги оправих ама как се бие слиен удар защото като натисна удара и тои ми я рита съвсем леко ???
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

Mapuo написа:Антракса Бате дължа ти много голями извинения !!!
ПЕС-а е уникален просто уникален нямам думи !!!!!
Страхотия искам да ви попитам аз контролите си ги оправих ама как се бие слиен удар защото като натисна удара и тои ми я рита съвсем леко ???
С риск много да ми се смеят всички ще се опитам да ти помогна :giggle:
В началото когато играех ПЕС 5 и на мен ми бе адски трудно да бия добри удари и като, че ли тогава успявах да бия силен удар като не го комбинирах със спринта(E/R1), смисъл спринтираш си, но като дойде време за удар натискаш само D и посоката в която искаш да биеш. Сега вече не се улавям в такива моменти, но може би го правя асоциативно ;)
Искрено се надявам да не съм станал за смях :happy:
Mapuo

Мнение от Mapuo »

Да бе разучих ги и мисля да си я купя !!!
Има 1 нещо което КОНАМИ ме разбиха тотално това където е нещо си ЛЕГЕНД (където си развиваш твой играч ) Тва е нещо уникално тренираш , голове , резерва , титуляр , звезда :rofl: страшна работа еегати работата играя в Лече и сега ме искат в Рома ама нещо не ме пускат и се дразня ама е уникално !!!
Калците опънати клинове- работи , чудеса :rofl: Nike mercurial просто съм толкова развълнуван че направо незнам !!!
И ми е най-интересно БФЛ как ще се справи с патча !!
beckham23

Мнение от beckham23 »

Кога ще излиза за плейстейшън 2 ?
trkt

Мнение от trkt »

това което не разбрах е защо когато играя на legend се на next match ми дава или training или скип..как да направя така че хем да не тренирам и хем да не пропускам мача,защото аз и като дам на training след това пак не го играя мача който трябва ами ми дава направо следващия...?? а и още нещо ми направи впечатление,не че много ме интересува но защо няма коментатор?
0007

Мнение от 0007 »

trkt написа:това което не разбрах е защо когато играя на legend се на next match ми дава или training или скип..как да направя така че хем да не тренирам и хем да не пропускам мача,защото аз и като дам на training след това пак не го играя мача който трябва ами ми дава направо следващия...?? а и още нещо ми направи впечатление,не че много ме интересува но защо няма коментатор?
Пич значи тренъора на отбора ти избира дали да играеш или не-в на чалото ти дава трейнинг мач ,докато не натрупаш опит-След време те пуска ж групата и влизаш като резерва а като покажеш добра игра може и титуляр да станеш.
П.П. Досега бях фен на фифа но тази година съм очарован от ПЕСА особено Become a legend :P :P
Изображение
trkt

Мнение от trkt »

trkt написа:това което не разбрах е защо когато играя на legend се на next match ми дава или training или скип..как да направя така че хем да не тренирам и хем да не пропускам мача,защото аз и като дам на training след това пак не го играя мача който трябва ами ми дава направо следващия...?? а и още нещо ми направи впечатление,не че много ме интересува но защо няма коментатор?
да остванових го това след 1-2 мача..наистина become a legend е много добро...браво на конами :)
Mapuo

Мнение от Mapuo »

Нали "чук "е :rofl: БФЛ направете го така 4е като трябва да играеш в ЛЕВКСИ ИЛИ ЦСКА Мама и тате да плащат на тренера за да съм титуляр :rofl:
beckham23

Мнение от beckham23 »

beckham23 написа:Кога ще излиза за плейстейшън 2 ?
Публикувай отговор

Обратно към “Pro Evolution Soccer 2009”