едвали...uefacup написа:ще пуснете ли BETA на BFL FIFA 09
БФЛ FIFA 09
-
- BFL Team™
-
- BFL Team™
Re: БФЛ FIFA 09 първо инфо...
Аз мисля че ще е най добре да напарвим един екип от тестъри (7-8) души от най- старите и примерни потребители на форума, които да тестват а ни през тва време да оправяме бъговете
ЛЕВСКИ СОФИЯ
-
- BFL Team™
-
Доста добра идея със сигурност ще покачи качеството на пача.Gogo_t написа:Аз мисля че ще е най добре да напарвим един екип от тестъри (7-8) души от най- старите и примерни потребители на форума, които да тестват а ни през тва време да оправяме бъговете
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
Levski_forever написа:
-
Обърнаха си гръб двамата - не си говорят вече__SaNd1__ написа:Levski_forever написа:
БРАВО МНОГО Е ДОБРА ОБЛОЖКАТА
-
много добра обложка,ако сте съгласни,мисля че съм един от примерните и старите потребители,аз да съм един от тестерите.мерси предварително.
-
Хахаха ти пишеш "тестери" аз чета "тестеси"yambolov написа:много добра обложка,ако сте съгласни,мисля че съм един от примерните и старите потребители,аз да съм един от тестерите.мерси предварително.
Който за каквото си мисли Обложката е перфектнаmarto135 написа:Хахаха ти пишеш "тестери" аз чета "тестеси"yambolov написа:много добра обложка,ако сте съгласни,мисля че съм един от примерните и старите потребители,аз да съм един от тестерите.мерси предварително.
-
- BFL Team™
-
Може ли шот от стадион "Хаджи Димитър" - Ако сте го правили де ?
-
Браво перфеткно е обаче видях 1 бъг няма я емблемата на локо мездра при стартовите състави съотвено и в мач е така предполагам защото с Панатинаикос е същото(та ако може и 2 - те да ги оправите) и нз тва маи не е екипа на локо мездра явно се е бъгнал на последния шот и знам че го знаете но просто да ви кажа нито е критика просто гледам да помогна с каквото мога
-
- BFL Team™
Знаем ги тези неща, не са се бъгнали, а още не са готови__SaNd1__ написа:Браво перфеткно е обаче видях 1 бъг няма я емблемата на локо мездра при стартовите състави съотвено и в мач е така предполагам защото с Панатинаикос е същото(та ако може и 2 - те да ги оправите) и нз тва маи не е екипа на локо мездра явно се е бъгнал на последния шот и знам че го знаете но просто да ви кажа нито е критика просто гледам да помогна с каквото мога
-
оксsv3nc3 написа:Знаем ги тези неща, не са се бъгнали, а още не са готови__SaNd1__ написа:Браво перфеткно е обаче видях 1 бъг няма я емблемата на локо мездра при стартовите състави съотвено и в мач е така предполагам защото с Панатинаикос е същото(та ако може и 2 - те да ги оправите) и нз тва маи не е екипа на локо мездра явно се е бъгнал на последния шот и знам че го знаете но просто да ви кажа нито е критика просто гледам да помогна с каквото мога
-
Браво момчета добра работа сте свършили ще се радвам и аз да помогна ако има нещо драсните едно лично.
-
Екстра е всичко до тука.А тази идея за хора които да тестват и да си казват мнението според мен е добра.Най старите и редовни хора да пробват и да си кажат мнението.Аз смятам че спадам към тази група
Поздравления за това което правите момчета.
Само едно нещо ми направи лошо впечатление от пача от 2007. Когато спечелиш купата и шампоната с отбора си, за супер купата играеш срещу себе се.
Поздрави
Само едно нещо ми направи лошо впечатление от пача от 2007. Когато спечелиш купата и шампоната с отбора си, за супер купата играеш срещу себе се.
Поздрави
До тук всичко изглежда добре само и аз не мога да разбера защо трябва да играеш срещу себе си.Но както и да е.Важното е кога можем да очакваме първата версия??
Кои сте вие ?mrfantastik написа:До тук всичко изглежда добре само и аз не мога да разбера защо трябва да играеш срещу себе си.Но както и да е.Важното е кога можем да очакваме първата версия??
Имам предвид като спечелиш шампионата и купата с ЦСКА да речем, за супер купата играят ЦСКА срещу ЦСКА
-
- BFL Team™
За съжаление проблема със суперкупата не може да се оправи и вероятно тя няма да присъства в BFL FIFA 09.mrfantastik написа:До тук всичко изглежда добре само и аз не мога да разбера защо трябва да играеш срещу себе си.Но както и да е.Важното е кога можем да очакваме първата версия??
Нови шотове:
Липсата на някои елементи в шотовете е поради това че те са от тестова версия на BFL FIFA 09.Получения резултат на мача Литекс - Черно Море е без намеса на човешка сила(мача е изсимулиран изцяло от компютъра).