Най-големия спамер във форума ?

Всичко което няма място в останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Заключено

Според вас кой е ? Имате право на 1 глас

Анкетата свършва на 31 Юли 2007 10:18

[BFL]Mancho_United
2
12%
nicks
12
71%
vili4kata
1
6%
napster
0
Няма гласували
Makaveli
0
Няма гласували
друг (посочете в темата кой)
2
12%

Общо гласове: 17

[BFL]Mancho_United

Мнение от [BFL]Mancho_United »

Моля гласувайте и ако искате коментирайте. Без обиди ! Спазвайте добрия тон !!!!

Награди
1. За победителя - 3 дневен БАН
2. Ако победителя има и преди това 1 спечелено първо място - 1 седмица БАН
3. Ако вече му става за 3ти път - 2 седмици БАН
4. При повече - 1 месец БАН

анкетата ще продължи до:
31.07.2007 23:59
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

Никс, извинявай, ама всеки втори коментар във форума е твой, а да не говорим, че сигурно си писал във всяка тема във форума. Не казвам, че аз не пиша доста и изобщо не спамя, но просто ти прекали. Нищо лично.
MrDeqn

Re: Най-големия спамер във форума ?

Мнение от MrDeqn »

Никс това си ти :D като спечели анкетата и искам 1 ранг Спамер да му сложите :rofl:
swan_3

Мнение от swan_3 »

Грешиш! Това съм аз ! НХай-големия спамер в форума съм аз !!! ]:)
nicks

Мнение от nicks »

MrDeqn написа:Никс това си ти :D като спечели анкетата и искам 1 ранг Спамер да му сложите :rofl:

:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock:

Аммм.....моята предизборна кампания :

Който гласува за мен , получава 10 мнения гратис ! :rofl:
napster

Мнение от napster »

[BFL]Mancho_United написа:Моля гласувайте и ако искате коментирайте. Без обиди ! Спазвайте добрия тон !!!!
Защо съм в списъка !? Вече и спамер ли ме направихте .
Изображение
ancho

Мнение от ancho »

Еми явно така са преценили...Иначе гласувах за Никс щото наистина обича да поспамва :wasntme:
[BFL]Mancho_United

Напстер не. Просто погледнах потребителите с най-много мнения (очудих се ,че аз и Благо сме там :nerd: ,но като координатори на последните проекти наистина бая работи изписахме тук) и ги сложих в анкетата (ся и с 40 мнения може да си спамър ,но не така набит в очите на хората)

Та да обобщя гласовете за сега:

Манчо - 1 глас от никс
Други - 1 глас от swan3 (гласува за себе си :D )
Никс "светата вода ненапита" - засега само 8 може още :)

И мисля да направя нещо интересно:

В края на всеки месец да се пуска такава анкета с имената на 10 потребителя . Победителя печели голямата ни награда - 3 дена екскурзия до БАНановите острови :) Ако той вече е печелил 1 път тогава наградата му става 7 дневна :) При повече 2 победи в анкетите ще трябва да търсим спонсори ,за още по-големи и поощрителни награди :)
nicks

Мнение от nicks »

[BFL]Mancho_United написа:очудих се ,че аз и Благо сме там
:rofl: :rofl: :rofl: повярвах ти че си се учудил :rofl: :rofl: :rofl:

П.П. Ся си търсиш причина да ме баннеш и понеже не можеш да намериш такава измисли тва за победителя в анкетата . Жалка работа .

П.П.2 Ако ти не беше админ вече щеше да бъдеш баннат(предполагам) заради обида(както мен ме баннаха за известно време по същата причина) . Но все пак нали правилата не важат за вас :giggle: :giggle:
napster

Мнение от napster »

nicks написа:Но все пак нали правилата не важат за вас :giggle: :giggle:
Ами не случайно форума си е техен и могат да правят каквото си искат ...
Изображение
nicks

Мнение от nicks »

napster написа:

така е , но щом член от екипа не спазва правилата , ние ли ?!

и още нещо :
[BFL]Mancho_United написа:Спазвайте добрия тон!!!
[BFL]Mancho_United написа:Никс "света вода ненапита"
Жалка работа . Кат искаш да се заяждаш земи измисли нещо сам ;)
swan_3

Мнение от swan_3 »

[BFL]Mancho_United написа: Други - 1 глас от swan3 (гласува за себе си :D )
Баце, не съм гласувал за себе си :D , незнам кой го е направил, съвсем сериозно :S .
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

napster написа:
Защо правят каквото искат? Форумът е общ, и те трябва да спазват правилата независимо, че са администратори. Не е честно за потребителите и ако те не спазват правилата, както трябва да ги спазваме ние аз напускам форума! Надали на някого му дреме за мен, ама карай...
nicks написа:П.П.2 Ако ти не беше админ вече щеше да бъдеш баннат(предполагам) заради обида(както мен ме баннаха за известно време по същата причина) .
Ако не беше администратор нямаше да пише толкова. ;)
Извинявайте, ако съм обидил някого, не е нарочно и всичко си има граници. Вече трябва да се въведе ред в този форум, а не всеки да си прави каквото иска.
XtCrAvE

Мнение от XtCrAvE »

Това ще да е nicks. Тоя май си няма друга работа освен да пише.Ей, шапшал я излез малко на въздух, бе.
nicks

Мнение от nicks »

Ей шапшал излизам на въздух повече от колкото си мислиш ;) .
[BFL]Mancho_United

nicks написа:

П.П. Ся си търсиш причина да ме баннеш и понеже не можеш да намериш такава измисли тва за победителя в анкетата . Жалка работа .

П.П.2 Ако ти не беше админ вече щеше да бъдеш баннат(предполагам) заради обида(както мен ме баннаха за известно време по същата причина) . Но все пак нали правилата не важат за вас :giggle: :giggle:
1. Абе пубер ,аз не мисля единствено за онова число в дясно - кажи само ще ти напиша 9999999999999 да си доволен и да спреш да спамиш !
2. Не си търся причина. Жалък си ти - виж какво мислят хората
3. И пак - ти спамиш,щеше да си баннат . Кажи ми защо ? Посочи ми 1 причина !! САМО ЕДНА !!
4. Защо правилата да не важът за нас ?! Ти не само си най-големия спамер във форума ,но и си супер нагъл. Заслужаваш БАН ,за да разбереш ,че не си си у вас и няма да ми държиш сметка ,няма да държиш сметка на никой от екипа и ще спазваш правилата. Няма да позволя някъв мизерен пубер да си разиграва коня само защото нещо му става на кокълче и се мисли за голяма работа ! Ясно ! Ако още един път кажеш нещо от сорта,че аз съм спамер и че съм жалък ще ти дам наградата от анкетата предварително !!! И другия месец ако аз съм победителя в нея например пак ли ще съм измислил наградата ,за да те банна ? Гласуването е анонимно и може 20 човека да гласуват за мен ! Както виждаш аз съм дал 1 глас за теб. А за 1 ден ти събра 11. Аз имам точно 1 и той е получен от теб. Как реши ,че досега щях да съм баннат ?!
5. Личи си ,че не си от най-умните затова ще ти разясня
а) сложих го в кавички (",") защото цитирам това ,което ти каза
б) измисли си нещо твое - тва да не си го измислил ти уе ? Тва когато са го измислили бащати е бил в ташаците на дядо ти ,а за теб няма да говоря...
6. Прочети всичко и спазвай правилата !
SpEedBreakEr

Мнение от SpEedBreakEr »

аз съм най най :rofl:
nicks

Мнение от nicks »

[BFL]Mancho_United написа:
nicks написа:

1. Абе пубер ,аз не мисля единствено за онова число в дясно - кажи само ще ти напиша 9999999999999 да си доволен и да спреш да спамиш !
2. Не си търся причина. Жалък си ти - виж какво мислят хората
3. И пак - ти спамиш,щеше да си баннат . Кажи ми защо ? Посочи ми 1 причина !! САМО ЕДНА !!
4. Защо правилата да не важът за нас ?! Ти не само си най-големия спамер във форума ,но и си супер нагъл. Заслужаваш БАН ,за да разбереш ,че не си си у вас и няма да ми държиш сметка ,няма да държиш сметка на никой от екипа и ще спазваш правилата. Няма да позволя някъв мизерен пубер да си разиграва коня само защото нещо му става на кокълче и се мисли за голяма работа ! Ясно ! Ако още един път кажеш нещо от сорта,че аз съм спамер и че съм жалък ще ти дам наградата от анкетата предварително !!! И другия месец ако аз съм победителя в нея например пак ли ще съм измислил наградата ,за да те банна ? Гласуването е анонимно и може 20 човека да гласуват за мен ! Както виждаш аз съм дал 1 глас за теб. А за 1 ден ти събра 11. Аз имам точно 1 и той е получен от теб. Как реши ,че досега щях да съм баннат ?!
5. Личи си ,че не си от най-умните затова ще ти разясня
а) сложих го в кавички (",") защото цитирам това ,което ти каза
б) измисли си нещо твое - тва да не си го измислил ти уе ? Тва когато са го измислили бащати е бил в ташаците на дядо ти ,а за теб няма да говоря...
6. Прочети всичко и спазвай правилата !
след като цял един ден те чакам да ми се извиниш и след като не получих отговор от Благо ти отговарям по същия начин !!!

1 . Ей нещастник , КОЙ СИ ТИ ЗА ДА СИ ПРАИШ ЕБАВКА С БАЩА МИ БЕ МАН*АЛ??????????????(обиждам те вече и аз защото за втори път ме обиди и не можеш да се фанеш за тва за да ме баннеш) ТИ СИ НИКОЙ !!!! НЕКАВ СТРАШНО КОМПЛЕКСИРАН АДМИН ДЕТ СЕ ПРАВИ НА СТРАШНО СПРАВЕДЛИВ !!! СА ДА ПОЧВАМ ЛИ АЗ ДА ГОВОРЯ ЗА МАЙКА ТИ ИЛИ ЗА БАЩА ТИ А ???????????Не си ми на нивото , така че ще се въздържа .
2 . Не ми пука за числото , напиши го 1 ако искаш , не ми дреме .
3 . Аз признавам че съм най-големия спамер във форума . ОБАЧЕ ! ТИ СЪЩО СИ СПАМЕР ! НЕ ТОЛКОВА ГОЛЯМ , НО ПАК СИ СПАМЕР ! ПРОУМЕЙ ГО !
4 . НЯМА да спазвам правилата докато ТИ не започнеш да ги спазваш ! Ако си изкарам БАНА твойта съдба трябва да е същата !!! Ти си ЕДИНСТВЕНИЯ АДМИН КОЙТО НЕ СПАЗВА ПРАВИЛАТА !!! Затова казах че явно правилата не важат за вас(визирайки тебе , без другите) .
5 . Е*е ме кво мислят хората . Да си мислят квот си искат ! Не ми дреме за тях ! За мен важното е какво мисля аз за себе си , както и какво мислят приятелите и близките ми . Пука ми за некви дет не ги познавам даже .(вкючително и за тебе) .
6 . Искаш причина за спама ? За да те дразня ]:) .

Са кат ме баннеш ше докажеш на сички къв комплексиран админ си. Ма не ми пука. Без тоя форум нема умра. Нека хората сами си направят изводите.
[BFL]Mancho_United

Победител в анкетата с почти пълно единодушие е никс... Сами виждате последния му поуст. Както винаги казва,че другите спамят ... и за това ,че обижда хора от екипа получава БАН ! ще викаш мангал на баща ти ясно ?!! И щом не си умрял за форума и сайта ,спокойно - нема и да умреш. Ти докато не смениш доставчика в тях няма да стъпеш ! И ще се молиш на тия дето туку що оплю и каза ,че не ти пука за тях ,ще ги молиш тия същите да ти пратят патча по скайп . Нека те сами да си решат дали да го правят !
Заключено

Обратно към “Кош за боклуци”