Pro Evolution Soccer versus FIFA Soccer

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Публикувай отговор
MrDeqn

Re: Pro Evolution Soccer versus FIFA Soccer

Мнение от MrDeqn »

Абе и аз съм на мнение че тази година повечето лица в ПЕС не си приличат от колкото в фифа.
IvanMladenov
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от IvanMladenov »

Ka3aK написа:Индикациите преди време бяха, че ЕА ще се отказват от PC platform-a с FIFA, тъй като много я играем посредством теглене на торенти, затова оставиха новия геймплей настрани. Иначе беше обявено при излизането на 07, че 09 ще бъде некст ген .. лошото е, че между 07 и 08 точно, станаха тези полемики да се остави ли PC platform-a или да се зачеркне от списъка с проектите, както е модерно тези дни... хубавото е, че ЕА взеха правилното решение за оставяне на PC, защото това, което бяха оставили беше обещаващо ... вмомента е покриващо всички очаквания за Некст-ген визия .. а догодина ... догодина издухва ПЕС от щандовете ;)
next-gen визия :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
на енджина на ФИФА 2005 :rofl: :rofl: :rofl:
Изображение
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

Wow А Уейн Руни или Михаел Балак с техните зомби лица,Дордж Ромеро може да ги взема да си ги сложи в филмите и ще имаме перфектен хорър.Или топката,която е голяма колкото главата на футболистите.Или абсолютната невъзможност за динамична игра,заради скриптираните движения дето се изпълняват 2 секунди след като е натиснат бутона.Или вратарите дето са некви машина на близко,но като стреляш от центъра правят всечко друго,но не и да спасяват адекватно.Или бъговете с горната греда или пък изчезващите футболисти(и с кракфикса ставаше при мен).Да продължавам ли...
А пък при Конами направахи нещо невиждано-демо,което имаше проблеми и цяла игра с,която всички нередности са изчистени.Първенствата,кво ми пука да седмица ще има Опшън файл.Да нямаме полското първенство,но имаме геймплей,които маже.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
Ka3aK

Мнение от Ka3aK »

Е ти сериозно ли ? Изчакай една година и сравнявай тогава НЕКСТ ГЕН геймплея на ФИФА със Некст ген геймплея на псе, ще видиш, че ФИФА ще убива ... освен всичко - по-зомби лица от на псе няма ! Тва да сравняваш кърент ген с некст е като трабант с вартбург - разликата е почти минимална, но радикална .. очаквам догодина с некст ген-а да се подобри графиката още ... а иначе виж ми изложените факти за ФИФА 09 и това как преди 2 години се знаеше, че 100% е некст ген
IvanMladenov
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от IvanMladenov »

Ka3aK написа:Е ти сериозно ли ? Изчакай една година и сравнявай тогава НЕКСТ ГЕН геймплея на ФИФА със Некст ген геймплея на псе, ще видиш, че ФИФА ще убива ... освен всичко - по-зомби лица от на псе няма ! Тва да сравняваш кърент ген с некст е като трабант с вартбург - разликата е почти минимална, но радикална .. очаквам догодина с некст ген-а да се подобри графиката още ... а иначе виж ми изложените факти за ФИФА 09 и това как преди 2 години се знаеше, че 100% е некст ген
да бе, 100% е некст-джен, то се вижда. Затова е с енджина на ФИФА 2005, питай който искаш от BFL FIFA ;) И си има разлика между next и current-gen, а геймплея ИЧ не ми го фали, дето с приятели на мулти завършваме с минималното 7-7, с 4 гола от центъра ;)
Изображение
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

FIFA 09 не е некст ген, сложени са файлове от НБА, които променят изгледа на играчите, 3д тревата я имаше и в 2005, и има нови файлове за косите на играчите за да изглеждат така, иначе сичко друго си е ФИФА 2004,2005,2006,07 и 08.
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

Ka3aK, ваще като са те правили да не са гледали Къци ?
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Просто тая година ПЕСа тотално закопа ФИФА дори и при некст ген конзолите .
Просто играта е разкошна . Движения , графика , геймплей , режими всичко е уникално !
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

AntrAcsA написа:Просто тая година ПЕСа тотално закопа ФИФА дори и при некст ген конзолите .
Просто играта е разкошна . Движения , графика , геймплей , режими всичко е уникално !
Особенно с това BaL много е зарибително ]:)
IvanMladenov
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от IvanMladenov »

ааау, наистина, Асен е много прав, играта е просто невероятна, ама наистина... Особено сега като си разцепвам онлайн, верно от време на време има телепорти на топката, ама иначе НИКАКЪВ лаг!
а фифата за комп, освен че ползва стари файлове и има "нова" графика, и че се играе с мишка, другото си е същото.
Изображение
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

IvanMladenov написа:ааау, наистина, Асен е много прав, играта е просто невероятна, ама наистина... Особено сега като си разцепвам онлайн, верно от време на време има телепорти на топката, ама иначе НИКАКЪВ лаг!
а фифата за комп, освен че ползва стари файлове и има "нова" графика, и че се играе с мишка, другото си е същото.
Това с мишката е най - тъпо ... ама тва си е мое мнение все пак има напредък играта :clap: но е далеч от ПЕС 8)
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
XpucTo
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от XpucTo »

Хъм... разцъках ФИФА, Разцъках и ПЕС и мога да кажа че и двете игри си имат плюсове и минуси. ФИФА ми изглежда по-хубава от към графика, ПЕС пък върви по-леко, ФИФА си има лицензи, ПЕС явно са взели ШЛ. Един голям плюс на ПЕС е че си има доста подробен вграден редактор. На ПЕС не ми харесват как изглеждат футболистите като цяло. Изглеждат някак по-изкуствени от тези на ФИФА. ПЕС-а обаче бие ФИФА по атмосфера на стадиона. Обаче и на двете игри разработчиците явно не са имали време/желание да изпипат всичко. Не може да слагаш няк`ви сиви знамена на по-малките отбори и националния на България (ФИФА) и някак не върви да слагаш знамена на които пише "Who eat all the pie" на националните отбори (ПЕС). Голяма грешка в ПЕС е че е директен порт от кознолната версия и не са се постарали да оправят управлянието за клавиатура и всеки път аз да се чудя аджеба кое е това копче Y и на кое от клавиатурата го направих да отговаря. И двете игри са еднакво добри/лоши за мене.
Изображение
The_Game_Beroeca

Мнение от The_Game_Beroeca »

аз пък играя и 2те игри и от двете съм доволон ;) ;)
Няма мое,няма твое,Светът е БЕРОЕ !
Gogo_t
BFL Team™

Мнение от Gogo_t »

Новият ПЕС кърти от всякъде.... ФИФА-та не може да му се намаже на малкия пръст :hi:
ЛЕВСКИ СОФИЯ
napster

Мнение от napster »

@XpucTo пиши ми на скайп napsterbg и ще ти обясня как се оправят контролите както са ти удобни. А това, че е порт от конзола е добре. Не е отделна PC като ФИФА.
Изображение
mario101

Мнение от mario101 »

Играя Фифа от 2005. Бях запален нейн фен и и отделях много време.От тази година започнах да играя и Пес според мен и двете игри са допри всяка с различно нейно качество. Като цяло предпочитам Пес поради това, че всичко е реално и прилича на истинско , но лошите черти на пес не са на терена а преди него . Много малко са лицензираните клубове и първенства докъто при фифа са в изобилие , и все пак предпочитам пес. Фифа ,както споменх тя изобилства от "лицензирани" първенства и клубове. При нея обаче проблема е на терена. за мен тя не е точно копие на истински мач , тя бледо пресъздава усещането и тръпката при отбелязване на гол. Изводът ми е , че Фифа е по богата като цяло и може да те плени за дълго време , докъто пес тя е игра която пресъздава футбола , но тази липса на отбори и първенства те кара да ти омръзне се едно и също!
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

mario101 написа:Играя Фифа от 2005. Бях запален нейн фен и и отделях много време.От тази година започнах да играя и Пес според мен и двете игри са допри всяка с различно нейно качество. Като цяло предпочитам Пес поради това, че всичко е реално и прилича на истинско , но лошите черти на пес не са на терена а преди него . Много малко са лицензираните клубове и първенства докъто при фифа са в изобилие , и все пак предпочитам пес. Фифа ,както споменх тя изобилства от "лицензирани" първенства и клубове. При нея обаче проблема е на терена. за мен тя не е точно копие на истински мач , тя бледо пресъздава усещането и тръпката при отбелязване на гол. Изводът ми е , че Фифа е по богата като цяло и може да те плени за дълго време , докъто пес тя е игра която пресъздава футбола , но тази липса на отбори и първенства те кара да ти омръзне се едно и също!
Липсата на първенства се дължи само на това , че ФИФА държи лиценза за тях.. това го знае всяко хлапе... Малкия брой първенства не е фактор , че една игра да ти омръзне , а и аз не мисля че са малко ! В ПЕСа винаги има това което е нужно на един футболен фен !А какво е нужно ??
Имено реалния футбол , БОГАТСТВОТО ОТ ФУТБОЛНИ ПРИОМИ А НЕ НА ИЗЛИШНИ ПЪРВЕНСТВА , Английското , Испанското , Италиянското , Френското , Холандското , Световна купа , Европейска купа , Африканска купа , Американска купа , Азиятска купа + Бонус Конами Купа , да не говоря за уникалната Мастър лига и новия режим Бъди легенда . Всичко друго е излишно . Конами мразят излишните елементи. Аз като играя ФИФА половин първенство вече ми е омръзнала, дори не се и замислям , че има "Ж" Мексиканска група . + това проблема на ПЕСа с не реалните имена изчезва 2 дена след излизането на играта . Но това също е дъвчено 100000 пъти , може и повече.
elit_sofia

Мнение от elit_sofia »

За ПЦ за мен фифа е по-хубава.Само миналата година ПЕС "би" ФИФА.А пък за конзола да не говорим.Фифа за конзола всяка година е 100% различна,докато ПЕС както е за ПЦ така е и за конзола.Тея индокитайци или там какви са не разбират от игри повече от ЕА.Не,че аз разбирам.
Изображение
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

elit_sofia написа:За ПЦ за мен фифа е по-хубава.Само миналата година ПЕС "би" ФИФА.А пък за конзола да не говорим.Фифа за конзола всяка година е 100% различна,докато ПЕС както е за ПЦ така е и за конзола.Тея индокитайци или там какви са не разбират от игри повече от ЕА.Не,че аз разбирам.

Даа прав си... те Китайците направиха НФС Ъндерковър пълен провал след Фифата нали.
napster

Мнение от napster »

elit_sofia написа:За ПЦ за мен фифа е по-хубава.Само миналата година ПЕС "би" ФИФА.А пък за конзола да не говорим.Фифа за конзола всяка година е 100% различна,докато ПЕС както е за ПЦ така е и за конзола.Тея индокитайци или там какви са не разбират от игри повече от ЕА.Не,че аз разбирам.
/\
| Retard?

1. Японци са.
2. КОНАМИ съществуват мнооооого преди Еlectronic Arts да са замислени като идея.
3. Най-вероятно игра на годината - Metal Gear Solid 4 - е от КОНАМИ. Оценките са 10/10 в големите медий. (Трябва да видим какво ще каже господин Широв по въпроса...)
4. EA всяка година бълват боклуци като последните няколко NFS игри (особено последната / боже, тая игра и половин час не си заслужава да я играеш! / А преди ме кефеха...)
5. В графата 'реалност' PES бие FIFA. Стига да става дума за геймплей... При лицензите ФИФА е безспорен победител. (Въпреки това Master League e по-добър game mode от Мanager Mode на FIFA)
6. PES съществува 10 години преди FIFA (факт!)

M'kay?
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”