NBA 2k9 Дискусии

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Snoop DoG-iZle

NBA 2k9 Дискусии

Мнение от Snoop DoG-iZle »

Изображение

Published by: 2K Sports
Developed by: Visual Concepts
Release Date: October 7, 2008 (PC 21 October)
Genre: Sports (basketball)
Platform: PS3,Xbox360,PC,PS2
web: http://2ksports.com/games/nba2k9

TRAILERS:
http://www.gametrailers.com/game/9208.html

DOWNLOAD:
http://zamunda.net/details.php?id=144660&hit=1
http://arenabg.com/details.php?id=3a06d ... 437d283626

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Материала е взет от forums.data.bg

Играта е страхотна. Графиката е уникална, невиждана досега във спортна игра, атмосферата е просто невероятна.
IvanMladenov
BFL Team™
Обратна връзка:

Re: NBA 2k9 Дискусии

Мнение от IvanMladenov »

много е добра :)
Даже АДСКИ добра
жалко че за комп са махнали мултито... ама пак с един приятел играем на моя комп с клавиатура и пад. Яко къртим :)
Изображение
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

Изключително реална.Лошото е, че не мога да свикна на камерата и, че на high се сцепва да ми лагва...
Snoop DoG-iZle

Иване как си направил контролите на клавиатурата си ?

И още нещо- тия 4 бутона за удар по какво се различават ?
IvanMladenov
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от IvanMladenov »

Snoop DoG-iZle написа:Иване как си направил контролите на клавиатурата си ?

И още нещо- тия 4 бутона за удар по какво се различават ?
пффф... на клавиатурата не помня, приятеля ми играе на нея - играе със стрелките, пас със s, изтрел с d, финт1 с e, финт2 с q, другото не го помня ама хич.

А тия 4 бутона всъщност на пада са десния аналог, всеки играч има да речем 10 различни забивки и с този аналог избираш една от 10-те (не само нагоре или надолу, ами и с въртене)
Изображение
Jawor

Мнение от Jawor »

И аз чух ,че играта е невероятна ;) ама като си сложа 9800ГТ ;) тогава ще я дръпна да я видя ,че си купих нвидиа 9800ГТ пък дъното ми е АГП :rofl:
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Е щом казвате че е хубава :) , но НБА вече не играя. Последно играх 2005 и ми писна , не е ли футбол просто :^)
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

MrDeqn написа:Е щом казвате че е хубава :) , но НБА вече не играя. Последно играх 2005 и ми писна , не е ли футбол просто :^)
Ако трябва да сме честни, аз съм изключително доволен от NBA 08, беше страшно реална и се разбих да играя мулти, но незнайно защо глупаците от EA се отказаха да я правят за PC... 2к9 е много по-добра от 08, но и изискванията са... no coment :shake:
IvanMladenov
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от IvanMladenov »

MoNteSo написа:
MrDeqn написа:Е щом казвате че е хубава :) , но НБА вече не играя. Последно играх 2005 и ми писна , не е ли футбол просто :^)
Ако трябва да сме честни, аз съм изключително доволен от NBA 08, беше страшно реална и се разбих да играя мулти, но незнайно защо глупаците от EA се отказаха да я правят за PC... 2к9 е много по-добра от 08, но и изискванията са... no coment :shake:
изискванията са напълно нормални, все пак е порт от 360. Ако си мислиш, че ГТА 4 например след 25 дена като излезе ще ти тръгне на GF2, жестоко се лъжеш ;)
Изображение
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

IvanMladenov написа:
MoNteSo написа:
изискванията са напълно нормални, все пак е порт от 360. Ако си мислиш, че ГТА 4 например след 25 дена като излезе ще ти тръгне на GF2, жестоко се лъжеш ;)
Даже нз какво е GF2, но си мислех, че на GEFORCE 7600 ще мога да играя поне на medium, а то :S :(
Andres_Messi

Мнение от Andres_Messi »

Хора играта е прекрасна!

НО имам един проблем..! Немога да си оправя контролите !Ако някои може да ми каже как да си ги оправя...!
Messi If you did play on the sky,we have die to watch how you playing!
Also CSKA FOREVER Изображение
Snoop DoG-iZle

Andres_Messi написа:Хора играта е прекрасна!

НО имам един проблем..! Немога да си оправя контролите !Ако някои може да ми каже как да си ги оправя...!
Моите са: Пас- Спейс ; 4-те шута и блока - A,S,D,W ; чадър - Q ; Финт- Numpad 0;
Andres_Messi

Мнение от Andres_Messi »

А какви са тези B1,B2 , B3....... и как се прави забивка !

Другите ги оправих мерси..!
Snoop DoG-iZle

B2 на мен ми е S, а забивка се прави като едновременно си натиснал тичане + удар.
Andres_Messi

Мнение от Andres_Messi »

Мерси много!
Snoop DoG-iZle

Играта е страхотна. Графика, пасове, всичко. Дори и най-дребните детайли са изпипани. Например:

1) Когато играчът извърши по-груб фал се извинява на жертвата си

2) Когато се опташ да "минеш" с играча през съдията той "прегръща" съдията и известно време се забавя, прегърнал съдията

3) Съдиите показват реални знаци и жестове

Въобще тази година и EA и KONAMI се изложиха здраво в сравнение с играта на Take Two (ако има място за сравнение между футбол и баскетбол де)
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

Е стига... тия работи за които говориш във PES-а ги има от 2-3 години насам... просто развитието на NBA е супер забавено и в момента изглежда, че е излезнала някаква супер игра, а тя просто е на нивото на PES...
Snoop DoG-iZle

MoNteSo написа:Е стига... тия работи за които говориш във PES-а ги има от 2-3 години насам... просто развитието на NBA е супер забавено и в момента изглежда, че е излезнала някаква супер игра, а тя просто е на нивото на PES...

Е сега. Как можеш да мериш футбол с баскетбол ? Просто и в двете футболни игри има слабости, които са ужасно неприятни. Докато в 2k9 още не мога да намеря слабост. Пък и не може да не признаеш, че публиката и атмосферата в 2k9 са едно ниво над тези в PES и FIFA. Тези викащи и размахващи гумени пръсти хора от публиката, мажоретките, които викат по играчите, момчето, чистещо пода и т.н. и т.н. . Просто в PES това надъхване го няма за съжаление :~
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

Snoop DoG-iZle написа:
MoNteSo написа:Е стига... тия работи за които говориш във PES-а ги има от 2-3 години насам... просто развитието на NBA е супер забавено и в момента изглежда, че е излезнала някаква супер игра, а тя просто е на нивото на PES...

Е сега. Как можеш да мериш футбол с баскетбол ? Просто и в двете футболни игри има слабости, които са ужасно неприятни. Докато в 2k9 още не мога да намеря слабост. Пък и не може да не признаеш, че публиката и атмосферата в 2k9 са едно ниво над тези в PES и FIFA. Тези викащи и размахващи гумени пръсти хора от публиката, мажоретките, които викат по играчите, момчето, чистещо пода и т.н. и т.н. . Просто в PES това надъхване го няма за съжаление :~
еми нз, сигурно си прав.Аз едвам я подкарвам 2k9 така, че нямам думата...
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

В ПЕС има носилки,яки съдии,3Д публика на моменти и доста други неща,които също допринасят за атмосверата.А иначе от това,което четох в няколко западни форума, е че битката между NBA 2k9 И NBA LIVE е същата,както между ПЕС и Фифа.Едните викат,че на ЕА играта е по-добра(точно както и при фифата,повечето хора така викат)другата по малка група виката,че NBA 2k e много по-добрата(тва са феновете дето разбират от баскетбол,точно както ПЕС феновете разбират от футбол)Ако играта на ЕА се беше повила и тази година за ПС и в БГ щеше да стане същата припирня,но сега като няма NBA Live,а има само конкурента,тя е най-добрата.(то и като ЕА спрат да правят и фифа за PC,всички ще трябва да играят ПЕС и ще осъзнаят,че тя винаги е била по-добра).Иначе играта кърти и сега си мажа,квот хвана с Далас Маверикс и Дирк Новитцки и всичко е куул.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”