Въпроси относно играта :?

Всичко свързано с FIFA Manager 2009
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Manager БГ | BFL FIFAM 09 v1.0 | BFL FIFAM 09 v1.1
dakacska

Въпроси относно играта :?

Мнение от dakacska »

Абе хора има ли някои,който може да ми каже там като дам line up и на играчите не ми излиза снимките като на предната версия така върху схемата ами само фланелки с номера и имена.на предната имаше show player pictures....но тук не намирам нищо подобно и просто преди ми беше по удобно.ади някой ако може да помага :)
dakacska

Re: Въпроси относно играта :?

Мнение от dakacska »

абе хора не мога да намеря от предната версия имаше да си правиш нивото на играта там дефенс нормал и атак сега не го намирам.... :(
dakacska

Мнение от dakacska »

ади бе никой ли не може да помогне....
nightkiller

Мнение от nightkiller »

Имам някакъв проблем с тая игра.Начи всичко си върви нормално но немога да гледам мачовете на 3D някой да има идей закво е така?
POUERCO

Мнение от POUERCO »

Най вероятно видеокартата ти е стара или не си сложил нови драйвери!

Ето карти кото играта подържа:

- ATI Radeon X700, X800 series (Radeon X800 Pro no compatible)
- ATI Radeon X1xxx series
- ATI Radeon HD 2xxx series
- ATI Radeon HD 3xxx series
- ATI Radeon HD 4xxx series
- NVIDIA GeForce 6800
- NVIDIA GeForce 7xxx series
- NVIDIA GeForce 8xxx series
- NVIDIA GeForce 9xxx o superior
- NVIDIA GeForce GTX 260 y 280

Ето видео карти които играта не подържа за 3D

- ATI Radeon 7500
- ATI Radeon 8500
- ATI Radeon 9200, 9250
- NVIDIA GeForce FX series
- NVIDIA GeForce 2 (GTS, MX, Ultra/Ti)
- NVIDIA GeForce 3 (Ti)
- NVIDIA GeForce 4 (MX, Ti)
- Matrox Millennium (P650, P750)
- Intel GMA 900, 950
- Intel GMA X3000, GMA 3000

Ако видео картата ти е между долните няма как да гледаш мачовете в 3D режим
valkarev
Обратна връзка:

Мнение от valkarev »

май може и на NVIDIA GeForce 6800 да му сложите ххх :)
Моята е 6600 и нямам проблеми ;)
ZloK

Мнение от ZloK »

- NVIDIA GeForce 4 (MX, Ti)

Аз съм с такава карта и дори играта не ми тръгва ... камоли за 3-д мачовете ... :X :(
И сега само мисля кога да сменя щайгата ... егати тъпото цяла година чакам за играта и накрая пц-то да ме предате ... аз и сам си знаех, че ще трябва да го сменя ама сегга още една основна причина :shake:
nightkiller

Мнение от nightkiller »

Никъде не видях нещо за 5 серия на GeForce мойта е 5200 явно и 5 серия влиза към нетръгващите
POUERCO

Мнение от POUERCO »

nightkiller написа:Никъде не видях нещо за 5 серия на GeForce мойта е 5200 явно и 5 серия влиза към нетръгващите
- NVIDIA GeForce FX series
nightkiller

Мнение от nightkiller »

Къорава работа :rofl: еми такъв ми бил късмета!И без тва тая щайга е за смяна след време ще го вида 3D мача.
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

При мен пък ме изхвърля,преди 3Д мачовете,нищо,че компа ми е доста над препоръчителните изисквания.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
Smilodon

Мнение от Smilodon »

И мен ме изхвъляше на 3d мачове но преинсталнах FM-то и се оправи
dakacska

Мнение от dakacska »

абе момчета в началото на играта стартирам и давам на play with sacking:no и накрая на сезона отново ме изгониха....някой да има идея... :? и това при положение цхе изпълнявам 3те си цели които съм поставил и бюджета ми е на плюс....не знам защо така се получава при положение че давам да се играе без изгонване...мерси предварително :)
marto135

Мнение от marto135 »

dakacska написа:абе момчета в началото на играта стартирам и давам на play with sacking:no и накрая на сезона отново ме изгониха....някой да има идея... :? и това при положение цхе изпълнявам 3те си цели които съм поставил и бюджета ми е на плюс....не знам защо така се получава при положение че давам да се играе без изгонване...мерси предварително :)

1. Pirated Version
If you play with a pirated version you get sacked at the end of the season, that's for sure. If there will be a new pirated version without this problem, we have other things that won't work. Enjoy. :(
ОфК СлИвЕн FoReVeR In My HeArT!

http://soccerline.new-forum.net/forum.htm
dakacska

Мнение от dakacska »

първото изречение го разбрах но второто...в смисъл на български да ми кажеш какво да направя за да не ме изгова...освен да си купя играта хахха
marto135

Мнение от marto135 »

В пиратската версия винаги те изхвърля след 1-вата година. Или чакаш някой фикс или купувай играта :(
ОфК СлИвЕн FoReVeR In My HeArT!

http://soccerline.new-forum.net/forum.htm
dakacska

Мнение от dakacska »

охх да ти кажа честно излишни пари нямам за даване....макар че съм фен на играта...ммм не знам значи ще чакаме фикс...ако имаш някаква информация за излязъл такъв удари едно постче... :) иии да някои др също ако знае за някъкав фикс....да пишее :)
valkarev
Обратна връзка:

Мнение от valkarev »

не че ви насърчавам да ползвате бъговете в играта, ама що верно не си купите кола за -8 милиарда и след това като имате пачка си купете и отбора. да видим после как се уволнява собственика на отбора :rofl:
тва с уволняването май си става вече проблем и няма оправия с нашите торент версии.
на мен и друго нещо не ми харесва с 3Д версията. как може някой да вкара 3-4 гола и да има рейтинг мах 8, да не говорим за рейтингите на другите играчи, мнооо ниски -5-6
dakacska

Мнение от dakacska »

По принципи знам че когато си собственик на отбора...не може да бъдеш уволнен и там сам си определяш бюджета...амиии да питам то нали от самата игра те изгонва автоматично....е тогава да не стане само да го играя един сезон и да си ме изхвърли ддз...смятам да пробвам :)
rodits

Мнение от rodits »

Ще те изхвърли изпробвано е вече ...
Публикувай отговор

Обратно към “FIFA Manager 2009”