Въпроси относно играта :?
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Manager БГ | BFL FIFAM 09 v1.0 | BFL FIFAM 09 v1.1
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Manager БГ | BFL FIFAM 09 v1.0 | BFL FIFAM 09 v1.1
-
Въпроси относно играта :?
Абе хора има ли някои,който може да ми каже там като дам line up и на играчите не ми излиза снимките като на предната версия така върху схемата ами само фланелки с номера и имена.на предната имаше show player pictures....но тук не намирам нищо подобно и просто преди ми беше по удобно.ади някой ако може да помага
-
Re: Въпроси относно играта :?
абе хора не мога да намеря от предната версия имаше да си правиш нивото на играта там дефенс нормал и атак сега не го намирам....
-
ади бе никой ли не може да помогне....
-
Най вероятно видеокартата ти е стара или не си сложил нови драйвери!
Ето карти кото играта подържа:
- ATI Radeon X700, X800 series (Radeon X800 Pro no compatible)
- ATI Radeon X1xxx series
- ATI Radeon HD 2xxx series
- ATI Radeon HD 3xxx series
- ATI Radeon HD 4xxx series
- NVIDIA GeForce 6800
- NVIDIA GeForce 7xxx series
- NVIDIA GeForce 8xxx series
- NVIDIA GeForce 9xxx o superior
- NVIDIA GeForce GTX 260 y 280
Ето видео карти които играта не подържа за 3D
- ATI Radeon 7500
- ATI Radeon 8500
- ATI Radeon 9200, 9250
- NVIDIA GeForce FX series
- NVIDIA GeForce 2 (GTS, MX, Ultra/Ti)
- NVIDIA GeForce 3 (Ti)
- NVIDIA GeForce 4 (MX, Ti)
- Matrox Millennium (P650, P750)
- Intel GMA 900, 950
- Intel GMA X3000, GMA 3000
Ако видео картата ти е между долните няма как да гледаш мачовете в 3D режим
Ето карти кото играта подържа:
- ATI Radeon X700, X800 series (Radeon X800 Pro no compatible)
- ATI Radeon X1xxx series
- ATI Radeon HD 2xxx series
- ATI Radeon HD 3xxx series
- ATI Radeon HD 4xxx series
- NVIDIA GeForce 6800
- NVIDIA GeForce 7xxx series
- NVIDIA GeForce 8xxx series
- NVIDIA GeForce 9xxx o superior
- NVIDIA GeForce GTX 260 y 280
Ето видео карти които играта не подържа за 3D
- ATI Radeon 7500
- ATI Radeon 8500
- ATI Radeon 9200, 9250
- NVIDIA GeForce FX series
- NVIDIA GeForce 2 (GTS, MX, Ultra/Ti)
- NVIDIA GeForce 3 (Ti)
- Matrox Millennium (P650, P750)
- Intel GMA 900, 950
- Intel GMA X3000, GMA 3000
Ако видео картата ти е между долните няма как да гледаш мачовете в 3D режим
-
- Обратна връзка:
май може и на NVIDIA GeForce 6800 да му сложите ххх
Моята е 6600 и нямам проблеми
Моята е 6600 и нямам проблеми
Аз съм с такава карта и дори играта не ми тръгва ... камоли за 3-д мачовете ...
И сега само мисля кога да сменя щайгата ... егати тъпото цяла година чакам за играта и накрая пц-то да ме предате ... аз и сам си знаех, че ще трябва да го сменя ама сегга още една основна причина
Аз съм с такава карта и дори играта не ми тръгва ... камоли за 3-д мачовете ...
И сега само мисля кога да сменя щайгата ... егати тъпото цяла година чакам за играта и накрая пц-то да ме предате ... аз и сам си знаех, че ще трябва да го сменя ама сегга още една основна причина
Никъде не видях нещо за 5 серия на GeForce мойта е 5200 явно и 5 серия влиза към нетръгващите
-
- NVIDIA GeForce FX seriesnightkiller написа:Никъде не видях нещо за 5 серия на GeForce мойта е 5200 явно и 5 серия влиза към нетръгващите
Къорава работа еми такъв ми бил късмета!И без тва тая щайга е за смяна след време ще го вида 3D мача.
-
При мен пък ме изхвърля,преди 3Д мачовете,нищо,че компа ми е доста над препоръчителните изисквания.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
И мен ме изхвъляше на 3d мачове но преинсталнах FM-то и се оправи
-
абе момчета в началото на играта стартирам и давам на play with sacking:no и накрая на сезона отново ме изгониха....някой да има идея... :? и това при положение цхе изпълнявам 3те си цели които съм поставил и бюджета ми е на плюс....не знам защо така се получава при положение че давам да се играе без изгонване...мерси предварително
-
dakacska написа:абе момчета в началото на играта стартирам и давам на play with sacking:no и накрая на сезона отново ме изгониха....някой да има идея... :? и това при положение цхе изпълнявам 3те си цели които съм поставил и бюджета ми е на плюс....не знам защо така се получава при положение че давам да се играе без изгонване...мерси предварително
1. Pirated Version
If you play with a pirated version you get sacked at the end of the season, that's for sure. If there will be a new pirated version without this problem, we have other things that won't work. Enjoy.
-
първото изречение го разбрах но второто...в смисъл на български да ми кажеш какво да направя за да не ме изгова...освен да си купя играта хахха
-
В пиратската версия винаги те изхвърля след 1-вата година. Или чакаш някой фикс или купувай играта
-
охх да ти кажа честно излишни пари нямам за даване....макар че съм фен на играта...ммм не знам значи ще чакаме фикс...ако имаш някаква информация за излязъл такъв удари едно постче... иии да някои др също ако знае за някъкав фикс....да пишее
-
- Обратна връзка:
не че ви насърчавам да ползвате бъговете в играта, ама що верно не си купите кола за -8 милиарда и след това като имате пачка си купете и отбора. да видим после как се уволнява собственика на отбора
тва с уволняването май си става вече проблем и няма оправия с нашите торент версии.
на мен и друго нещо не ми харесва с 3Д версията. как може някой да вкара 3-4 гола и да има рейтинг мах 8, да не говорим за рейтингите на другите играчи, мнооо ниски -5-6
тва с уволняването май си става вече проблем и няма оправия с нашите торент версии.
на мен и друго нещо не ми харесва с 3Д версията. как може някой да вкара 3-4 гола и да има рейтинг мах 8, да не говорим за рейтингите на другите играчи, мнооо ниски -5-6
-
По принципи знам че когато си собственик на отбора...не може да бъдеш уволнен и там сам си определяш бюджета...амиии да питам то нали от самата игра те изгонва автоматично....е тогава да не стане само да го играя един сезон и да си ме изхвърли ддз...смятам да пробвам