Па да свършва.........Frantic написа:Ае де кво стана той сезона свърши....
БФЛ FIFA 09
-
- BFL Team™
Re: БФЛ FIFA 09
Че от кога сме по системата "пролет-есен"Frantic написа:Ае де кво стана той сезона свърши....
-
Frantic написа:ем направо БФЛ 2010 почнете...
Олеее че си остър
-
- BFL Team™
-
- BFL Team™
-
нали... да се надяваме, че чакането си заслужава и бъговете ще са по-малко от 10marto135 написа:Frantic написа:ем направо БФЛ 2010 почнете...
Олеее че си остър
-
- BFL Team™
пич, нали знаеш...като не ти харесва продукта ни не го сваляй ,недей влизай в сайта ни и не си трови живота с нас .Frantic написа:нали... да се надяваме, че чакането си заслужава и бъговете ще са по-малко от 10marto135 написа:Frantic написа:ем направо БФЛ 2010 почнете...
Олеее че си остър
Разбирам да ни плащате, да получаваме нещо в замяна, затова че единствени в България правим патч, който всяка година е сред един от най-добрите в Европа и се трепем през свободното си време ама....айде ся...горе и Х-а, нали знаеш ?
Да бе знам ама... знам и друго. Знам, че постоянно уж ги правите все по-добри и по-добри, и че "тоя път няма да има никакви проблеми", ама го тегля и после преинсталации, загуби на записи и прочие... Само искам да видя колко ще е "подобрен" имайки предвид времето което мина... Иначе бих дал пари ако наистина излезе нещо което си срува.
-
- BFL Team™
Да, то такива като тебе дето 'ще плащат' са много. Прати по 500 лева на всеки и имай претенции. До тогава избора си е изцяло наш как и дали въобще да правим патч. Ти само може да/не инсталираш патча, твоя воля.
А колкото до записите ти... покажи ми ЕДИН мод добавящ ново първенство и записите ти да вървят? Защо приказваш на изуст? Щом не ти харесваме, окей. Кажи критика където да извлечем полза от нея, а не пълни глупости.
Ето ти една тема за размисъл. ЕА от не знам вече колко години правят фифа с един и същ енджин и съвсем леки подобрения по играта. Едни и същи бъгове и неточности всяка година, но за разлика от нас, вземат маса пари за труда си. И въпреки, че хората си плащат да играят тази игра не псуват и обвиняват създателите /с изключения/, а си траят. Защото никой не ги е накарал да си дават парите за глупости. Важи един лаф със странна интонация и опънати ръце при изказ - ''АКО ИСКАШ, ПИЧ!". Така че и аз така : АКО ИСКАШ, ПИЧ!... никой нищо не те задължава, тъй както и нас нищо не ни задължава.
А колкото до записите ти... покажи ми ЕДИН мод добавящ ново първенство и записите ти да вървят? Защо приказваш на изуст? Щом не ти харесваме, окей. Кажи критика където да извлечем полза от нея, а не пълни глупости.
Ето ти една тема за размисъл. ЕА от не знам вече колко години правят фифа с един и същ енджин и съвсем леки подобрения по играта. Едни и същи бъгове и неточности всяка година, но за разлика от нас, вземат маса пари за труда си. И въпреки, че хората си плащат да играят тази игра не псуват и обвиняват създателите /с изключения/, а си траят. Защото никой не ги е накарал да си дават парите за глупости. Важи един лаф със странна интонация и опънати ръце при изказ - ''АКО ИСКАШ, ПИЧ!". Така че и аз така : АКО ИСКАШ, ПИЧ!... никой нищо не те задължава, тъй както и нас нищо не ни задължава.
-
не виждам защо въобще му обръщате вниманеие на това момче,само знае да критикува без никакво основание.
един въпрос към въпросния frantic пич ти някога правил ли си някъкав патч или нещо подобно,май не си,ако беше правил щеше да знаеш че за да стане едно нещо качествено трябва време.а и немога да разбера от какво се оплакваш като не ти се играе с този патч си направи твой .естествено че няма да си направиш,защото е по лесно да чакаш на готово и полсе пак да си недоволен.просто няма смисъл да спорим с тебе.ако исакш играй с патча,ако искаш влизай във форума,никой не те задължава нищо.
един въпрос към въпросния frantic пич ти някога правил ли си някъкав патч или нещо подобно,май не си,ако беше правил щеше да знаеш че за да стане едно нещо качествено трябва време.а и немога да разбера от какво се оплакваш като не ти се играе с този патч си направи твой .естествено че няма да си направиш,защото е по лесно да чакаш на готово и полсе пак да си недоволен.просто няма смисъл да спорим с тебе.ако исакш играй с патча,ако искаш влизай във форума,никой не те задължава нищо.
-
- Обратна връзка:
Аз чесно да си кажа също съм нетърпелив и искам още днеска до почна да играя с любимия си отбор, но също така си давам сметка че тва е нещо което от BFL правят по свое желание, за да зарадват българските фенове на фифа. Никой не ги задължава, никой не им плаща, а те отделят от свободното си време и полагат много усилия да може след като го завършат всички който чакаме да сме доволни. За това че всички отворковци нямате абсолютно никакво право да мрънкате ! А към отбора на BFL: Момчета изключително ви благодаря предварително за отделеното време и усилия за нас феновете на фифа в България. Ще изчакаме колкото е нужно за да стане пача на 100% и след това ще му се насладим. Благодаря ви !!!
-
Frantic за мене ти си едно ЛАЙНО. Чакам с нетърпение патчаFrantic написа:Да бе знам ама... знам и друго. Знам, че постоянно уж ги правите все по-добри и по-добри, и че "тоя път няма да има никакви проблеми", ама го тегля и после преинсталации, загуби на записи и прочие... Само искам да видя колко ще е "подобрен" имайки предвид времето което мина... Иначе бих дал пари ако наистина излезе нещо което си срува.
А тебе би тярбвало да те баннат...Bg_Fen написа:Frantic за мене ти си едно ЛАЙНО. Чакам с нетърпение патчаFrantic написа:Да бе знам ама... знам и друго. Знам, че постоянно уж ги правите все по-добри и по-добри, и че "тоя път няма да има никакви проблеми", ама го тегля и после преинсталации, загуби на записи и прочие... Само искам да видя колко ще е "подобрен" имайки предвид времето което мина... Иначе бих дал пари ако наистина излезе нещо което си срува.
Миналата година също доста чакахме, но на края нищо свястно не излезе... и то не поради некадърност ами, поправи ме ако греша - БФЛ имаха някакви проблеми в екипа?yambolov написа:не виждам защо въобще му обръщате вниманеие на това момче,само знае да критикува без никакво основание.
Тя оригиналната игра не струва 500 лв...ochko написа:Да, то такива като тебе дето 'ще плащат' са много. Прати по 500 лева на всеки и имай претенции. До тогава избора си е изцяло наш как и дали въобще да правим патч. Ти само може да/не инсталираш патча, твоя воля.
-
Аман, от такива като тебеFrantic написа:Тя оригиналната игра не струва 500 лв...
И такива трябва да има...MoNteSo написа:Аман, от такива като тебеFrantic написа:Тя оригиналната игра не струва 500 лв...
-
Има си специализирани заведения за такива...Frantic написа:И такива трябва да има...MoNteSo написа:Аман, от такива като тебеFrantic написа:Тя оригиналната игра не струва 500 лв...