БФЛ FIFA 09
-
Re: БФЛ FIFA 09
Абе хора,четете първо преди да пишете.Толкова ли ви мързи.Ако прочетеш предишните страници ще разбереш.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
- BFL Team™
Още повече, че това е основната тема за патча и логиката е на първа страница да е описано подробно инфо за БФЛ FIFA 09maniakapetko написа:Абе хора,четете първо преди да пишете.Толкова ли ви мързи.Ако прочетеш предишните страници ще разбереш.
-
- Обратна връзка:
Да ви кажа "Евентуално "Б" и "В" групи може да се види в следващата версия (2.0)" не ми звучи като нищо сигурно и за това питам. Иначе съм прочел добре първата страница.
-
Ама не си разбрал явно добре текста.На мене ми звучи, че не е сигурно дали ще ги има дори и във 2-рата версия, а не, че има шанс да се направят в първата.sheva написа:Да ви кажа "Евентуално "Б" и "В" групи може да се види в следващата версия (2.0)" не ми звучи като нищо сигурно и за това питам. Иначе съм прочел добре първата страница.
-
- Обратна връзка:
Аха на тебе ти звучи така и значи аз не съм разрал добре, а ти си разбрал, така ли ?MoNteSo написа:Ама не си разбрал явно добре текста.На мене ми звучи, че не е сигурно дали ще ги има дори и във 2-рата версия, а не, че има шанс да се направят в първата.sheva написа:Да ви кажа "Евентуално "Б" и "В" групи може да се види в следващата версия (2.0)" не ми звучи като нищо сигурно и за това питам. Иначе съм прочел добре първата страница.
-
Добре чакай си Б и В групите в пача, ама не реви по форума после, като ги няма!sheva написа:Аха на тебе ти звучи така и значи аз не съм разрал добре, а ти си разбрал, така ли ?MoNteSo написа:Ама не си разбрал явно добре текста.На мене ми звучи, че не е сигурно дали ще ги има дори и във 2-рата версия, а не, че има шанс да се направят в първата.sheva написа:Да ви кажа "Евентуално "Б" и "В" групи може да се види в следващата версия (2.0)" не ми звучи като нищо сигурно и за това питам. Иначе съм прочел добре първата страница.
-
- Обратна връзка:
Аха ти вече почна и в бъдещето да гледаш че като излезне пача и няма Б група ще рева на екипа, така ли? Момче опитваш се да се правиш на интересен ама само се вижда от това колко си тъп, затова по добре си трай.MoNteSo написа:ама не реви по форума после, като ги няма!
-
Сигурен съм, но само ти от всички прочели не разбра смисъла на думите им.Така, че си прави сметка кой е тъпия.И спирам да пиша, защото не ми се занимава с треторазрядни фенчета.Моят отбор е в А група и съм убеден, че ще остане там!Спирам да пиша, но повярвай ми не аз съм интересния, а ти, защото всички на теб се смеятsheva написа:Аха ти вече почна и в бъдещето да гледаш че като излезне пача и няма Б група ще рева на екипа, така ли? Момче опитваш се да се правиш на интересен ама само се вижда от това колко си тъп, затова по добре си трай.MoNteSo написа:ама не реви по форума после, като ги няма!
Ще може ли да се направи така,че като спечелиш Купата на България и първенството да не играеш за Супер Купа с/у себе си,а например с/у вторият в първенстволо или този,който си победил на финала за Купата на България.
-
А аз да попитам..Сега като почна на career и на приятелските мачове имам по 5 резерви.Ще може ли да се направи така че като сложа пача да са по 7?
Това е много добра идея Никщаин.
п.п.-извинявам се ак0 съм сгрешил ник-неиъма ти,но на кирилица ми е малк0 трудно.
п.п.-извинявам се ак0 съм сгрешил ник-неиъма ти,но на кирилица ми е малк0 трудно.
-
И за двамата от отгоре отговара е НЕ,не може да се направи.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
- BFL Team™
Еее жалко нищо все пак трябва да сме доволни ,че и тази година ще можем да играем с БГ отборите.
-
- BFL Team™
Знам,че не пише обаче питам , защото може да са забравили да го напишат.
-
- Обратна връзка:
w_rooney написа:Знам,че не пише обаче питам , защото може да са забравили да го напишат.
Шева погледни се ,че си по-глупав и от кокошка после се присмивай на мойте мнения.
-