БФЛ FIFA 09

Всичко за BFL FIFA Football 2009
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Заключено
maniakapetko

Re: БФЛ FIFA 09

Мнение от maniakapetko »

Абе хора,четете първо преди да пишете.Толкова ли ви мързи.Ако прочетеш предишните страници ще разбереш.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

maniakapetko написа:Абе хора,четете първо преди да пишете.Толкова ли ви мързи.Ако прочетеш предишните страници ще разбереш.
Още повече, че това е основната тема за патча и логиката е на първа страница да е описано подробно инфо за БФЛ FIFA 09 :thinking:
sheva
Обратна връзка:

Мнение от sheva »

Да ви кажа "Евентуално "Б" и "В" групи може да се види в следващата версия (2.0)" не ми звучи като нищо сигурно и за това питам. Иначе съм прочел добре първата страница.
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

sheva написа:Да ви кажа "Евентуално "Б" и "В" групи може да се види в следващата версия (2.0)" не ми звучи като нищо сигурно и за това питам. Иначе съм прочел добре първата страница.
Ама не си разбрал явно добре текста.На мене ми звучи, че не е сигурно дали ще ги има дори и във 2-рата версия, а не, че има шанс да се направят в първата.
sheva
Обратна връзка:

Мнение от sheva »

MoNteSo написа:
sheva написа:Да ви кажа "Евентуално "Б" и "В" групи може да се види в следващата версия (2.0)" не ми звучи като нищо сигурно и за това питам. Иначе съм прочел добре първата страница.
Ама не си разбрал явно добре текста.На мене ми звучи, че не е сигурно дали ще ги има дори и във 2-рата версия, а не, че има шанс да се направят в първата.
Аха на тебе ти звучи така и значи аз не съм разрал добре, а ти си разбрал, така ли ?
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

sheva написа:
MoNteSo написа:
Аха на тебе ти звучи така и значи аз не съм разрал добре, а ти си разбрал, така ли ?
Добре чакай си Б и В групите в пача, ама не реви по форума после, като ги няма!
sheva
Обратна връзка:

Мнение от sheva »

MoNteSo написа:ама не реви по форума после, като ги няма!
Аха ти вече почна и в бъдещето да гледаш че като излезне пача и няма Б група ще рева на екипа, така ли? Момче опитваш се да се правиш на интересен ама само се вижда от това колко си тъп, затова по добре си трай.
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

sheva написа:
MoNteSo написа:ама не реви по форума после, като ги няма!
Аха ти вече почна и в бъдещето да гледаш че като излезне пача и няма Б група ще рева на екипа, така ли? Момче опитваш се да се правиш на интересен ама само се вижда от това колко си тъп, затова по добре си трай.
Сигурен съм, но само ти от всички прочели не разбра смисъла на думите им.Така, че си прави сметка кой е тъпия.И спирам да пиша, защото не ми се занимава с треторазрядни фенчета.Моят отбор е в А група и съм убеден, че ще остане там!Спирам да пиша, но повярвай ми не аз съм интересния, а ти, защото всички на теб се смеят :o
w_rooney

Мнение от w_rooney »

Ще може ли да се направи така,че като спечелиш Купата на България и първенството да не играеш за Супер Купа с/у себе си,а например с/у вторият в първенстволо или този,който си победил на финала за Купата на България. :P
nikstein

Мнение от nikstein »

А аз да попитам..Сега като почна на career и на приятелските мачове имам по 5 резерви.Ще може ли да се направи така че като сложа пача да са по 7?
Изображение
w_rooney

Мнение от w_rooney »

Това е много добра идея Никщаин.

п.п.-извинявам се ак0 съм сгрешил ник-неиъма ти,но на кирилица ми е малк0 трудно. :blush:
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

И за двамата от отгоре отговара е НЕ,не може да се направи.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

w_rooney написа:Това е много добра идея Никщаин.

п.п.-извинявам се ак0 съм сгрешил ник-неиъма ти,но на кирилица ми е малк0 трудно. :blush:
Няма как да стане, в предсезонните контроли не може повече от 5 смени, иначе по време на сезона са 7. Нови шотове свързани с утрешен мач ;) :

ИзображениеИзображение ИзображениеИзображение ИзображениеИзображение
w_rooney

Мнение от w_rooney »

Еее жалко :S нищо все пак трябва да сме доволни ,че и тази година ще можем да играем с БГ отборите. :) :) :)
w_rooney

Мнение от w_rooney »

Горе-долу кога се очаква да излезе :think:
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

w_rooney написа:Горе-долу кога се очаква да излезе :think:
Не пише :wasntme: :S
w_rooney

Мнение от w_rooney »

Знам,че не пише обаче питам , защото може да са забравили да го напишат.
sheva
Обратна връзка:

Мнение от sheva »

w_rooney написа:Знам,че не пише обаче питам , защото може да са забравили да го напишат.
:D
w_rooney

Мнение от w_rooney »

Шева погледни се ,че си по-глупав и от кокошка после се присмивай на мойте мнения. :rofl:
ZooM

Мнение от ZooM »

w_rooney написа:Горе-долу кога се очаква да излезе :think:
Зимата!
RED OR DEAD
Заключено

Обратно към “BFL FIFA Football 2009”