Ето ме отново.За моя жалост няма да пиша по горната кариера,а по нова...Купих си ново PC и сейфа ми отиде по дяволите...Както и да е..
Започнах отново с ЛЕВСКИ.
Веднага започнах да правя сделки на трансферния пазар...
Напуснали:
Ричард в Сошо за 3 милиона евро
Шакиб Бензукан в Аустрия Виена под наем
Лусио Вагнер в Розенборг за 1,4 милиона евро
Георги Петков в Стандард за 1,5 милиона евро
Нови:
Богдан Станчу от Униреа за 1,2 милиона евро + 20%
Ян Полак от Слован Либерец за 800 хиляди евро
Стефан Мардаре от SC Vaslui за 400 хиляди евро
Освен това спазарих за Януари следните играчи:
Loic Nestor от Льо Авър за 20 хиляди евро
Birkir Bjarnason от Викинг за 450 хиляди евро
Martin Kerchev от Славия за 160 хиляди евро
И така почвам от мача с Литекс за Суперкупата
ЛЕВСКИ - Литекс 4:0
Голмайсотри:Стначу(3),Жоазиньо
За 2-ри предварителен кръг на ШЛ се паднах срещу Елфсборг.
ЛЕВСКИ - Елфсборг 1:0
Голмайстор:Жеан Карлос
Елфсборг - ЛЕВСКИ 1:3
Голмайстори:Жеан Карлос,Станчу(2)
ЛЕВСКИ - Видима 4:0
Голмайстори:Дарко Тасевски,Жеан Карлос (3)
Преди този мач се тегли жребия за 3-тия предварителен гръг за групите на ШЛ.Там срещнах отбора на Залцбург.Първия мач трябваше да съм домакин.
ЛЕВСКИ - Залцбург 3:1
Голмайстори:Томашич(pen.),Живко Миланов,Жеан Карлос
Дните минаваха неусетно.Изобщо не бях видял програмата ми..Погледнах я след домакинството ми срешу Залцбург и какво да видя.Първо домакинство на вечния враг,а после гостуване в Надежда на Локо(СФ).И след тези 2 срещи реванша срещу Залцбург.Станами лошо,но какво да се прави....фубтол...
ЛЕВСКИ - ЦСКА 2:0
Голмайстори:Зе Соарес,Богдан Станчу
Локо(СФ) - ЛЕВСКИ 0:2
Голмайстори:Сърмов,Иса
И така дойде реванша ми срещу Залцбург.Вече много по-спокоен,защото в двата предишни мача за п-во момчетата играха страхотно и бях сигурен,че ако играят пак така ще победим и в Австрия на реванша
Залцбург - ЛЕВСКИ 1:1
Голмайстор:Николай Димитров
След този мач се изтегли и жребия за грпуите.(За 4-ти път от както играя с ЛЕВСКИ влизам в групите на ШЛ и все ми се пада 1 и същ отбор в тази група).Групата бе тежичка....:
Милан
Валенсия -
![Angry :@](./images/smilies/angry2.gif)
за 4-ти път с тях в една група...
Стяуа
ЛЕВСКИ
След жребия трябваше да изиграя още едно дерби в България:
ЛЕВСКИ - Литекс 2:1
Голмайстори:Боян Табаков(2)
Славия - ЛЕВСКИ 1:1
Голмайстор:Тасевски
ЛЕВСКИ - Черно Море 0:1
Слаб мач
Дойде ред и за мачовете в груповата фаза на ШЛ.
Валенсия - ЛЕВСКИ 2:1
Голмайстор:Табаков
Поведох ги с ранен гол в 10-тата минута и до края на 1-вото полувреме резултата беше следния 0:1 за ЛЕВСКИ.Играех добре,докато не влезе Жигич.От 2 ъглови удара вкара 2 гола и така донесе победата на своя тим.
Локо(ПД) - ЛЕВСКИ 1:1
ЛЕВСКИ - Беласица 4:0
Голмайстори:Рабех,Мирослав Иванов,Станчу(2)
ЛЕВСКИ - Милан 1:2
Голмайстор:Балтанов
Още в 4-тата минута вкарах гол-шедьовър.От 35 метра Балтанов изстреля снаряд,който уцели напречната греда и влезе във вратата на "росонерите" за 1:0.Полувремето бе към своя край.Помощник реферът вдигна табелката с продължението за 1-вото п-в.1 минута бе то и точно в тази 1 минута Кака отбеляза за 1:1...През 2-то полувреме Милан натиснаха и в 75-тата минута се огънах.Джилардино ме разстреля - 1:2.Така свърши и мача.
Вихрен - ЛЕВСКИ 0:2
Голмайстори:Томашич,Станчу
ЛЕВСКИ - Ботев 5:2
Голмайстори:Балтанов,Станчу,Иса,Карлос(2)
ЛЕВСКИ - Стяуа 1:0
Голмайстор:Nastase(автогол)
Спазих традицията да вкарвам рано-рано.Този път го направих в 13-тата минута.Не бе от мой играч гола,но какво от това...Нали е гол
![Cool 8)](./images/smilies/cool2.gif)
Така шансовете ми да остана 3-ти в групата се увеличиха значително,защото и Румънците нямаха точки...
Берое - ЛЕВСКИ 0:0
Отново един слаб мач
Жребия за КБ определи да съм домакин на Несебър:
ЛЕВСКИ - Несебър 4:0
Голмайстори:Станчу,Табаков,Карлос(2)
ЛЕВСКИ - Марек 4:0
Голмайстори:Станчу,Ники Димитров,Карлос,Светослав Георгиев(автогол)
Дойде и 2-рия мач срещу Стяуа.Може би решителен за това,кой ще бъде 3-ти в грпуата
Стяуа - ЛЕВСКИ 2:2
Голмайстори:Станчу(2)
Изпуснах победата в 92-та минута...Можех да повиша коефициента на България повечко но уви...И все пак съм доволен от резултата
Спартак(Варна) - ЛЕВСКИ 1:1
ЛЕВСКИ - Пирин 3:1
Голмайстори:Сърмов,Станчу(2)
ЛЕВСКИ - Валенсия 1:4
Голмайстор:Томашич(pen.)
Виля и Жигич ми разказаха играта...Неможах да им се противопоставя по никакъв начин...
Дойде и последния мач в групите за ШЛ.Стяуа неможеше да ме измести от 3-тото място и се радвах много...Но ако знаех какъв ще бъде изхода от последния мач щях да се радвам още повече...
Милан - ЛЕВСКИ 1:1
Голмайстор:Станчу
Мача тръгна равностойно,но в 45-тата минута Индзаги ме наказа...1:0...Второто полувреме казах на играчите да се забавляват по терена..така и стана...Много хубави атаки,но гол не падаше...Миланистите се бяха окопали в своята половина и само ритаха напред...Минутата бе 89 когато една изритана топка от Рабех прехвърли Малдини.Станчу преодоля елегантно Дида и вкара на опразнената врата за 1:1...52хиляди на Сан Сиро замлъкнаха...Чуваха се само хората проътували пътя до Милано от България...Те бях в екстаз...Така и завърши мача...Милан - ЛЕВСКИ 1:1
ЕДИТ:Ето и обещания скрийн
Това е за сега от мен довечера продължавам
![Smile :)](./images/smilies/smile2.gif)