БФЛ FIFA 09
-
Re: БФЛ FIFA 09
Браво стадиона е перфект
-
Стадиона на мира Перникw_rooney написа:Кой стадион?
Айде Левски 2:0 ,а иначе да знам за стадиона,ама те питах,защото си мислех,че не съм видял някой скрийншот
-
окw_rooney написа:Айде Левски 2:0 ,а иначе да знам за стадиона,ама те питах,защото си мислех,че не съм видял някой скрийншот
А ще се направят ли спонсори,смисъл преди да започнеш сезон и нали трябва да си избереш спонсор.Там да направите например Армеец ,Мтел,Вивател,Глобул и всички други,който ги има в А ПФГ.
-
- Обратна връзка:
Ти за първи път ли ще играеш с пач на BFL ?! Я вземи да спреш с изключително малоумните въпроси и чакай докато пача излезне !w_rooney написа:А ще се направят ли спонсори,смисъл преди да започнеш сезон и нали трябва да си избереш спонсор.Там да направите например Армеец ,Мтел,Вивател,Глобул и всички други,който ги има в А ПФГ.
Шева ти ли ще ми кажеш какви въпроси да задавам,ей оръфляк.
-
- BFL Team™
При следващ коментар несвързан с темата, необоснован(на първа страница има инфо за бфл) или реплика на този -> БАН за автора му
-
Евала!Много добре сте го направили стадиона!
Колкото до мача, след толкова говорене мисля да замълча и да престана да се правя на големия фен, защото и аз бях един от тези, които накрая спряха да пеят...
Колкото до мача, след толкова говорене мисля да замълча и да престана да се правя на големия фен, защото и аз бях един от тези, които накрая спряха да пеят...
Имам една критика към БФЛ.Нищо лично ,но в състава на Черно Море левият защитник Периш на латиница се пише Peris,а не Perish както е в шотовете.
-
аре дайте дата на излизане да се успокоим малко
-
още от миналата година ви се обеснява че дата на излизане на даден патч неможе да се даде,защото никой не може да предполижи дали няма да излезе нещо не предвиденоUltra Levski написа:аре дайте дата на излизане да се успокоим малко
така че се успокойте и на мен ми се играе с лубимия отбор но ще чакаме
Аре спокойно ве всеки кога ще излезе, кога ще излезе всяка година излиза след средата на декември, а тази година фифата излезе с половин месец по-късно, така че според мене пача трябва да е готов след коледа.
Междудругото и аз имам едно питане, но зажалост не ми беше отговорено на ЛСто.
Към кого трябва да се обърна ако искам да стана рисърчър на отбор, казаха ми едни приятели, че трябва да се обръна към Levski_forever, но той не ми отговори на ЛСто. Моля помогнете ми. 10х предварително
Към кого трябва да се обърна ако искам да стана рисърчър на отбор, казаха ми едни приятели, че трябва да се обръна към Levski_forever, но той не ми отговори на ЛСто. Моля помогнете ми. 10х предварително
-
- BFL Team™
Зависи за кой отбор....thedeadman92 написа:Аре спокойно ве всеки кога ще излезе, кога ще излезе всяка година излиза след средата на декември, а тази година фифата излезе с половин месец по-късно, така че според мене пача трябва да е готов след коледа.
Става дума за Рапид (кв. Дивдядово, Шумен), който се състезава в северо-източната В аматьорска футболна група
-
den40 написа:nqmam tarpenie ......... koga 6te izlizaaa
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!
Моля ви кажете ми към кого трябва да се обърна, за да кандидатствам за рисърчър, отбора както вече казах е Рапид (кв. Дивдядово, Шумен) и играе в СИ В група, има солидна фен база и е най-добрия новак в групата (дори ако не се лъжа във всичките В групи изобщо), движи се във средата на класирането и направи много силни мочве срещу първите в класирането. Информацията която мога да предоставя ЩЕ бъде потвърдена от член на управата на клуба. Това е третата ми молба моля ви вече отговорете ми