И сега ..... какво???

Всичко свързано с FIFA Manager 2009
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Manager БГ | BFL FIFAM 09 v1.0 | BFL FIFAM 09 v1.1
TottenhamHSprs

И сега ..... какво???

Мнение от TottenhamHSprs »

...в официалния английски фифа мениджър 09 блог:

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

The big Sacking problem

Date: 2008-11-05
Author: Gerald Köhler

Hi All,

We have several requests about getting sacked at the end of the season. This is a bit complicated therefore a full explanation for all of you:

1. Pirated Version
If you play with a pirated version you get sacked at the end of the season, that's for sure. If there will be a new pirated version without this problem, we have other things that won't work. Enjoy.

2. CaC Problem
If you have founded a club and play with a strong Reserves team, there is a problem at the end of the season and you get sacked as well. This is a bug and we have to apologize. Currently there are 2 solutions: Either you just play as normal until the end of the season, save and wait for the update - or you ignore the Reserves to avoid getting promoted. In this case you can play as long as you like.

BTW: The update is making good progress, today (Wednesday) all new features are completed and the final testing will start.

3. Normal Sacking
To make it even more complicated, there are normal sacks at the end of the season. These can happen for several reasons:

a. The team didn't play well.
b. Finances. You are in debts.
c. Budgets. You have ignored your budgets - and this is dangerous!

If your problem is "c" and you have already played to the end of the season you should ask your board for some additional money first. Then take this money and put it to the budget you have ignored. It's getting easier if you have played several seasons at a club, but in your first season your board will really have a close look on your budget.

I hope this helps!

Cheers,

Gerald

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

ами сега?!?!....
ZloK

Re: И сега ..... какво???

Мнение от ZloK »

Ами сега ще чакаме някой по-умен от нас простите юзъри да се заеме с проблема и да се поправи ... все пак това е чисто нова игра и за мене няма начин никой да не направи нищо по въпроса ... все пак това не се отнася и само за България ... единственото, което може да направиме е да потърпиме малко ... а и нали след 2-рата година не те уволняват та от първата година не почвайте с любимия клуб просто ... Мое мнение ;)
Nikiman

Мнение от Nikiman »

Напротив,на всеки първи юли от годината те уволняват от досегашния ти отбор.Мисля,че това обезмисля изключително много играта. :^)
TottenhamHSprs

На всеки 3-4 юли да бъдем по-точни. Болшенството от плеърите го "изпитват" на 4-ти , ама аз съм периодично и безцеремонно уволняван на 3-ти...Пък за чакането..., май ще е доста дълго...
ZloK

Мнение от ZloK »

TottenhamHSprs написа:На всеки 3-4 юли да бъдем по-точни. Болшенството от плеърите го "изпитват" на 4-ти , ама аз съм периодично и безцеремонно уволняван на 3-
ти...Пък за чакането..., май ще е доста дълго...
Чакахме толкова много за играта няма да ни е проблем да чакаме още за да се проправи проблема , ако не ни се чака 25 паунда я гледах в амазон играта ... :wasntme:
TottenhamHSprs

Не ми се дават 60 лева, като се има предвид, че ще играя не чак толкова много :wasntme:
ZloK

Мнение от ZloK »

Е на това е разликата, в моя случай аз друго не игра освен този Мениджър + Белот :)
Та за това ще гледам да задвижа нещата с покупката на лаптоп ... Може и да е за добре , вземе да се махне някой бъг... въпреки, че аз чакам да играя тази игра още от Юни месец когато миналата окончателно ми омръзна :X
dakacska

Мнение от dakacska »

ох да,да....и аз направо полудявам...толкова време чаках играта и накрая...а пък излишни пари да си я купя нямам ха-ха-ха еми ще чакаме значи....някои да измисли някакъв вариянт...
dakacska

Мнение от dakacska »

начетох се на хиляди глупости по било то английски,немски и не знам си какви още форуми и нищо за сега....бива ли такава работа най-добрата игра да няма читава пиратска версия...но не вярвам да не се измисли нещо.... :)
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

Абе нз хора,обикновено ако проблема идва от крака,то кракфикс се появява до няколко часа.Просто ми е необяснимо как вече 2 седмици след пускането и по тракерите,няма нещо измислено.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
dakacska

Мнение от dakacska »

не знам ама ми е страшно тъпо така след секи сезон на ново все едно...б*х М*ма*у няма ли некой по умен да се сети да измисли нещо хаха :)
monibgole

Мнение от monibgole »

Еми няма как да не поздравим ЕА за добрата работа да ни спрят... :) но се съмнявам че не е възможно да се обиколи
Vencoi
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от Vencoi »

Extreme 13 ноември 2008 г.
Ето един начин да започнете втория сезон с вашият отбор, но за съжаление като нов менаджер:
1) На 28 Юни добавете нов играч с друг отбор: в играта изберете Options->Add New Player
2) На следващият ден се оттеглете (retire) с основният си играч: в играта изберете Options->Retire
3) На 1ви Юли добавете нов играч като за негов отбор изберете вашият основен отбор и след това се оттеглете (retire) с менаджера, който добавихте на 28 Юни
4) Трябва да правите това всеки сезон
dakacska

Мнение от dakacska »

да то това ясно...но е тъпичко ддз за какво си печелил всички купи титли мениджър на годината които ти стоят в витринта на славата дигаш левели...и т.н.т....не знам и според мен след всяка година в отбора ти той играе по-добре....когато ти се вдига левела....не знам от начало и от начало....абе и така може да се играе до като се измисли решение :)
Tommeh

Мнение от Tommeh »

И момчета какво става ся.. чакам цяло лято и сега кат излезе правя 1 сезон изграждам невероятен резервен отбор( Jose Baxter, Wijnaldum, Saivet, Jack Rodwell, Danny welbeck, rafael, fabio и т.н.) купувам яки играчи на не много високи цени и ... SACKING. След като спечелих апсолютно всичко.. ( е без тъпата Карлинг къп :) ) Как да се оправи това.. много е кофти.
Vencoi
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от Vencoi »

Tommeh написа:И момчета какво става ся.. чакам цяло лято и сега кат излезе правя 1 сезон изграждам невероятен резервен отбор( Jose Baxter, Wijnaldum, Saivet, Jack Rodwell, Danny welbeck, rafael, fabio и т.н.) купувам яки играчи на не много високи цени и ... SACKING. След като спечелих апсолютно всичко.. ( е без тъпата Карлинг къп :) ) Как да се оправи това.. много е кофти.
срещу 77 лв. нямаш никакви проблеми - купи
Tommeh

Мнение от Tommeh »

Vencoi написа:
Tommeh написа:И момчета какво става ся.. чакам цяло лято и сега кат излезе правя 1 сезон изграждам невероятен резервен отбор( Jose Baxter, Wijnaldum, Saivet, Jack Rodwell, Danny welbeck, rafael, fabio и т.н.) купувам яки играчи на не много високи цени и ... SACKING. След като спечелих апсолютно всичко.. ( е без тъпата Карлинг къп :) ) Как да се оправи това.. много е кофти.
срещу 77 лв. нямаш никакви проблеми - купи
хаха до 1-2 седмици кат не излезе нищо ще си я купя ама...
panoha

Мнение от panoha »

е вече имам обяснение на факта,че след като спечелих сичко с ЦСКА ме чупиха ...
Tommeh

Мнение от Tommeh »

Искам да питам дали 100% няма да го има този проблем като си купя играта, че след само 1 седмица игра на footballmanager09 ми писна.. тъпня е :(
POUERCO

Мнение от POUERCO »

Tommeh написа:Искам да питам дали 100% няма да го има този проблем като си купя играта, че след само 1 седмица игра на footballmanager09 ми писна.. тъпня е :(
100% няма да го имаш проблема
Публикувай отговор

Обратно към “FIFA Manager 2009”