БФЛ FIFA 09
-
- BFL Team™
-
- Обратна връзка:
-
Re: БФЛ FIFA 09
Браво-страхотно.
-
-
Страхотно Браво Благо в същия дух
-
- Обратна връзка:
Е те това как можа да ти го роди главата
-
-
Погледнете е тая тема - http://forum.bfl-team.com/viewtopic.php ... &start=320
Wallpapera на Роналдо и коментарите след него и тогава ми обяснявайте какво ми ражда главата!
Wallpapera на Роналдо и коментарите след него и тогава ми обяснявайте какво ми ражда главата!
-
- Обратна връзка:
Абе малоумно същиство и двата wallpapera ги е правил Благо нормално е да имат еднаква идея Е НЕМА ТАКЪВ КАТ ТЕБЕ ПРОСТО Това е стил Благо а не стил ПЕС или стил ФИФА ... то бива да сте ограничени бива ама вие ПЕС феновете си мислите че света се върти около вас... ти ако погледнеш форума ф-г ше кажеш че и той е за ПЕСMoNteSo написа:Погледнете е тая тема - http://forum.bfl-team.com/viewtopic.php ... &start=320
-
Пусни поне веднъж за разнообразие ПЕС и ще разбереш, че тоя стил не го е измислил той.Идеята е взета от ПЕС менютата!Благо(че извиняваш, че така те наричам) това имаше предвид в ония постове.И имам една препоръка към тебе - НЕ МЕ ОБИЖДАЙ!Спирам да пиша.От най-неволния бъзик правиш ебати проблема... тая фифа ти е разказала играта
-
- Обратна връзка:
Оф геймър зарибен цъкай си там ПЕС Фифа и незнам си още кфо там и се кефи мене не ме гледай... толко си ограничен...MoNteSo написа:Пусни поне веднъж за разнообразие ПЕС и ще разбереш, че тоя стил не го е измислил той.Идеята е взета от ПЕС менютата!Благо(че извиняваш, че така те наричам) това имаше предвид в ония постове.И имам една препоръка към тебе - НЕ МЕ ОБИЖДАЙ!Спирам да пиша.От най-неволния бъзик правиш ебати проблема... тая фифа ти е разказала играта
-
Един приятел ми каза,че БФЛ ФИФА 09 патча щял да излиза средата на януари.Искам да попитам вярно ли е или пък наистина ще излиза средата на декемвери,както казаха в един форум на уинър бг.
-
Абе rap17ka7a по рекцията съдя,кой от двамата е по-ограничен.Той Благо си признава,че се е зарибил по тоя стил.Просто нямам думи.Най-малко защо трябва да ти е такава реакцията.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
- Обратна връзка:
Щот ми писна от компетентни пес "фенчета" дето са истински фенове и постоянно пишат във фифа раздела!maniakapetko написа:Абе rap17ka7a по рекцията съдя,кой от двамата е по-ограничен.Той Благо си признава,че се е зарибил по тоя стил.Просто нямам думи.Най-малко защо трябва да ти е такава реакцията.
-
- BFL Team™
офф само глупости сте изписали....не може ли да ме кефи стилът на пес веднъж ?!? и всъщност единствената прилика е само в изразяването на играчите, щото в пес менюто графиките отзад са тъмни и по съвсем друг начин направени...просто да изрежеш така играча е по-лесно
-
аве менюто няма никво значение правете го някво там,само направете вътре в мачовете яки стадиони.лица и така нататък и пускайте шибания пач,че вече не ми се слушат глупавите ви спорове за шиваното менюо дето единия вика че било като на пес другия там 1 см на ляво не било така.СПРЕТЕ ВЕ,момчета правят каквото им е по-силата щото все пак те не са длъжни да правят пач,ние не им плащаме.такаче млъквайте и чакайте и като го направят ще им целуваме краката.ТОВА ЕLevski_forever написа:офф само глупости сте изписали....не може ли да ме кефи стилът на пес веднъж ?!? и всъщност единствената прилика е само в изразяването на играчите, щото в пес менюто графиките отзад са тъмни и по съвсем друг начин направени...просто да изрежеш така играча е по-лесно
-
- BFL Team™
-
-
- BFL Team™
-
Браво Благо