Българска работа !!

Е да най-смешния сайт но пък има ли човек който да не го ползва ??maniakapetko написа:Те и тея от датата са едни смешници-сайта им в пиковите часове никога не работи както трябва.Те вместо нов сайт да правят да земат да си купят повечко сървари.
napster написа:Вместо най-смешният, може би е най-полезният от всички.
А доколкото знам, сега имат проблем с инсталирането, много е бъгаво и т.н. Би трябвало до утре да е пуснат.
Мхмм на мен винаги ми е работил както трябва. Нищо че постоянно ми излиза " Тъсачката обработва други потребители ... ".maniakapetko написа:Те и тея от датата са едни смешници-сайта им в пиковите часове никога не работи както трябва.Те вместо нов сайт да правят да земат да си купят повечко сървари.
За това,говоря и аз.Някой дни ми е 300 пъти по-лесно да намеря нещо през Замундата отколкото през дата.бг.MrDeqn написа:Мхмм на мен винаги ми е работил както трябва. Нищо че постоянно ми излиза " Тъсачката обработва други потребители ... ".
Е човече и представа си нямаш колко грешишmaniakapetko написа:За това,говоря и аз.Някой дни ми е 300 пъти по-лесно да намеря нещо през Замундата отколкото през дата.бг.MrDeqn написа:Мхмм на мен винаги ми е работил както трябва. Нищо че постоянно ми излиза " Тъсачката обработва други потребители ... ".
Профилактика
AntrAcsA написа:сега я пуснаха ама... нещо не ме кефи.. вече няма опция да си мериш скороста а и форума не им баца !! ...
Мене все още не ме пуска.500 Internal Server Error
nginx/0.6.32
А дано.Преди беше много по-лесно.AntrAcsA написа:Сега пак го спряха , преди малко бях вътре влезнах в профила си , има нова опция ъплоуд , май ще може да се качва без фтп програма