data.bg се пооляха !!!
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
- BFL Team™
data.bg се пооляха !!!
Преди 5 дни брояча им на новия сайт показваше 4 дена , след това показваше 12 часа , изминаха тези часове и решика да излезнат със съобщение ,че сайта им ще е готов в 07 : 00 часа сутринта .. да .. ама не след това излезнаха със съобщения че виж те ние сме на финалната права и сайта ще го пуснем до края на деня... и така 2 дена чакам края на деня ама кой ден така и не се знае
Българска работа !!
Българска работа !!
-
Re: data.bg се пооляха !!!
Те и тея от датата са едни смешници-сайта им в пиковите часове никога не работи както трябва.Те вместо нов сайт да правят да земат да си купят повечко сървари.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
- BFL Team™
Е да най-смешния сайт но пък има ли човек който да не го ползва ??maniakapetko написа:Те и тея от датата са едни смешници-сайта им в пиковите часове никога не работи както трябва.Те вместо нов сайт да правят да земат да си купят повечко сървари.
Не
-
Вместо най-смешният, може би е най-полезният от всички.
А доколкото знам, сега имат проблем с инсталирането, много е бъгаво и т.н. Би трябвало до утре да е пуснат.
А доколкото знам, сега имат проблем с инсталирането, много е бъгаво и т.н. Би трябвало до утре да е пуснат.
-
napster написа:Вместо най-смешният, може би е най-полезният от всички.
Много правилно
Мхмм на мен винаги ми е работил както трябва. Нищо че постоянно ми излиза " Тъсачката обработва други потребители ... ".maniakapetko написа:Те и тея от датата са едни смешници-сайта им в пиковите часове никога не работи както трябва.Те вместо нов сайт да правят да земат да си купят повечко сървари.
-
За това,говоря и аз.Някой дни ми е 300 пъти по-лесно да намеря нещо през Замундата отколкото през дата.бг.MrDeqn написа:Мхмм на мен винаги ми е работил както трябва. Нищо че постоянно ми излиза " Тъсачката обработва други потребители ... ".
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
- BFL Team™
Е човече и представа си нямаш колко грешиш !! Що се отнася до музика , дата.бг е ненадмината и не само музика също има колям брой документи , снимки , програмки какво ли не !!! Дори аз за пръв път си свалих ПЕС 4 от там преди мнооооооооого времеmaniakapetko написа:За това,говоря и аз.Някой дни ми е 300 пъти по-лесно да намеря нещо през Замундата отколкото през дата.бг.MrDeqn написа:Мхмм на мен винаги ми е работил както трябва. Нищо че постоянно ми излиза " Тъсачката обработва други потребители ... ".
Замундата няма как да качват цял торент за някоя нова песен или нещо подобно + това всеки може да качи в дата .бг каквото си пожелае и съответно всеки може да си изтегли каквото желае. Факт е , че друг сайт като дата.бг няма , бгшар се опитва да направи нещо но няма и половината функции на дата.бг + това там е един от най-посещаваните форуми в България , да не кажа най-големия. Аз използвам дата.бг нонстоп за хост на снимки ..... и е жалко ,че вече близо седмица и нагоре не работи.
-
Както всичко в тоя живот, така и датата си има и плюсове и минуси.Наистина вечер си е направо геройство да имаш търпението да сваляш от там, но надали може да се случи да няма някоя нова песен!Също така има и огромен избор от програми(избор е образно казано при положение, че можеш да търсиш само по име), да не говоря, че почти винаги, когато имам проблем с ПС-то, който не мога да реша питам във форумат им и много често са ми помагали До колкото знам снощи датата е била пусната, но за да сваляш искало регистрация.Обаче за да запазя духа на темата, ще цитирам какво ми изписва в момента:
Профилактика
-
- BFL Team™
сега я пуснаха ама... нещо не ме кефи.. вече няма опция да си мериш скороста а и форума не им баца !! ...
-
AntrAcsA написа:сега я пуснаха ама... нещо не ме кефи.. вече няма опция да си мериш скороста а и форума не им баца !! ...
Мене все още не ме пуска.500 Internal Server Error
nginx/0.6.32
-
И мен не пуска
-
- BFL Team™
Сега пак го спряха , преди малко бях вътре влезнах в профила си , има нова опция ъплоуд , май ще може да се качва без фтп програма
-
DataBG
В ремонт
Правим нови екстри, вкарваме още благинки или просто нещо се е счупило - скоро ще сме тук!
В ремонт
Правим нови екстри, вкарваме още благинки или просто нещо се е счупило - скоро ще сме тук!
-
А дано.Преди беше много по-лесно.AntrAcsA написа:Сега пак го спряха , преди малко бях вътре влезнах в профила си , има нова опция ъплоуд , май ще може да се качва без фтп програма
-
Сега се отваря сайта, ама почти на всякъде ми пише че не може да отвори страницата. Форума и той не работи...
-
И най-важното - не иска да ме логва, т.е. не мога да правя почти нищо в сайта
Май ще трябва да променя заглавието на темата " се оляха "
Май ще трябва да променя заглавието на темата " се оляха "
-
- BFL Team™
На мен ми дава само бял екран .. преди два дена успях някак да вляза в сайта и да се логна и т.н. , но сега....тц , нищо ! Дори и надписа " РЕМОНТ " го няма !!!
-
Питах един познат от датата и ми каза, че нищо не работело и затова се бавят много
Дано го оправят, че докато съм в даскало няма от къде да тегля .mp3...
Дано го оправят, че докато съм в даскало няма от къде да тегля .mp3...
-
- BFL Team™
Вече работи без проблеми поне за сега !!
P.S. Пак го спряха ! не ги разбирам , но да има добър вид , форума също ми хареса.
P.S. Пак го спряха ! не ги разбирам , но да има добър вид , форума също ми хареса.
-
Колко много имат да правят още. Нито една опция не работи... някаква грешка излиза
Преди имах около 600 коментара, сега имам 2...
Преди имах около 600 коментара, сега имам 2...