data.bg се пооляха !!!

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
AntrAcsA
BFL Team™

data.bg се пооляха !!!

Мнение от AntrAcsA »

Преди 5 дни брояча им на новия сайт показваше 4 дена , след това показваше 12 часа , изминаха тези часове и решика да излезнат със съобщение ,че сайта им ще е готов в 07 : 00 часа сутринта .. да .. ама не :D след това излезнаха със съобщения че виж те ние сме на финалната права и сайта ще го пуснем до края на деня... и така 2 дена чакам края на деня :D ама кой ден така и не се знае :P
Българска работа !! :giggle: :flagbg:
maniakapetko

Re: data.bg се пооляха !!!

Мнение от maniakapetko »

Те и тея от датата са едни смешници-сайта им в пиковите часове никога не работи както трябва.Те вместо нов сайт да правят да земат да си купят повечко сървари.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

maniakapetko написа:Те и тея от датата са едни смешници-сайта им в пиковите часове никога не работи както трябва.Те вместо нов сайт да правят да земат да си купят повечко сървари.
Е да най-смешния сайт но пък има ли човек който да не го ползва ??
Не ;)
napster

Мнение от napster »

Вместо най-смешният, може би е най-полезният от всички.
А доколкото знам, сега имат проблем с инсталирането, много е бъгаво и т.н. Би трябвало до утре да е пуснат.
Изображение
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

napster написа:Вместо най-смешният, може би е най-полезният от всички.
А доколкото знам, сега имат проблем с инсталирането, много е бъгаво и т.н. Би трябвало до утре да е пуснат.

Много правилно
maniakapetko написа:Те и тея от датата са едни смешници-сайта им в пиковите часове никога не работи както трябва.Те вместо нов сайт да правят да земат да си купят повечко сървари.
Мхмм на мен винаги ми е работил както трябва. Нищо че постоянно ми излиза " Тъсачката обработва други потребители ... ".
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

MrDeqn написа:Мхмм на мен винаги ми е работил както трябва. Нищо че постоянно ми излиза " Тъсачката обработва други потребители ... ".
За това,говоря и аз.Някой дни ми е 300 пъти по-лесно да намеря нещо през Замундата отколкото през дата.бг.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

maniakapetko написа:
MrDeqn написа:Мхмм на мен винаги ми е работил както трябва. Нищо че постоянно ми излиза " Тъсачката обработва други потребители ... ".
За това,говоря и аз.Някой дни ми е 300 пъти по-лесно да намеря нещо през Замундата отколкото през дата.бг.
Е човече и представа си нямаш колко грешиш :P !! Що се отнася до музика , дата.бг е ненадмината и не само музика също има колям брой документи , снимки , програмки какво ли не !!! ;) Дори аз за пръв път си свалих ПЕС 4 от там преди мнооооооооого време :giggle:
Замундата няма как да качват цял торент за някоя нова песен или нещо подобно + това всеки може да качи в дата .бг каквото си пожелае и съответно всеки може да си изтегли каквото желае. Факт е , че друг сайт като дата.бг няма , бгшар се опитва да направи нещо но няма и половината функции на дата.бг + това там е един от най-посещаваните форуми в България , да не кажа най-големия. Аз използвам дата.бг нонстоп за хост на снимки ..... и е жалко ,че вече близо седмица и нагоре не работи.
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

Както всичко в тоя живот, така и датата си има и плюсове и минуси.Наистина вечер си е направо геройство да имаш търпението да сваляш от там, но надали може да се случи да няма някоя нова песен!Също така има и огромен избор от програми(избор е образно казано при положение, че можеш да търсиш само по име), да не говоря, че почти винаги, когато имам проблем с ПС-то, който не мога да реша питам във форумат им и много често са ми помагали ;) До колкото знам снощи датата е била пусната, но за да сваляш искало регистрация.Обаче за да запазя духа на темата, ще цитирам какво ми изписва в момента:
Профилактика
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

сега я пуснаха ама... нещо не ме кефи.. вече няма опция да си мериш скороста а и форума не им баца !! ... :^)
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

AntrAcsA написа:сега я пуснаха ама... нещо не ме кефи.. вече няма опция да си мериш скороста а и форума не им баца !! ... :^)
500 Internal Server Error
nginx/0.6.32
Мене все още не ме пуска.
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

И мен не пуска
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Сега пак го спряха , преди малко бях вътре влезнах в профила си , има нова опция ъплоуд , май ще може да се качва без фтп програма
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

DataBG
В ремонт

Правим нови екстри, вкарваме още благинки или просто нещо се е счупило - скоро ще сме тук!
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

AntrAcsA написа:Сега пак го спряха , преди малко бях вътре влезнах в профила си , има нова опция ъплоуд , май ще може да се качва без фтп програма
А дано.Преди беше много по-лесно.
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Сега се отваря сайта, ама почти на всякъде ми пише че не може да отвори страницата. Форума и той не работи...
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

И най-важното - не иска да ме логва, т.е. не мога да правя почти нищо в сайта :|
Май ще трябва да променя заглавието на темата " се оляха "
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

:^) На мен ми дава само бял екран .. преди два дена успях някак да вляза в сайта и да се логна и т.н. , но сега....тц , нищо ! Дори и надписа " РЕМОНТ " го няма !!!
napster

Мнение от napster »

Питах един познат от датата и ми каза, че нищо не работело и затова се бавят много :D
Дано го оправят, че докато съм в даскало няма от къде да тегля .mp3...
Изображение
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Вече работи без проблеми :) поне за сега !! :mm:

P.S. Пак го спряха ! не ги разбирам , но да има добър вид , форума също ми хареса.
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Колко много имат да правят още. Нито една опция не работи... някаква грешка излиза

Преди имах около 600 коментара, сега имам 2...
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”