БФЛ FIFA 09

Всичко за BFL FIFA Football 2009
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Заключено
MoNteSo

Re: БФЛ FIFA 09

Мнение от MoNteSo »

radoslav1990 написа:Оф стига сте искали още отбори само А стига не е важно количеството а кечеството а като имат по малко отбори ще работят повече върхо тях и ще стане по добре патча :) :yes: :levski:
Ти си доволен, защото си фен на фк подуене, ама замисляш ли се какво им е на хората от Стара Загора, Плевен и изобщо на всички футболни фенове чиито отбори не са в "елита", но искат да играят с тях в играта ? По една или друга причина Лефски и цска са станали марка на бг футбола и не съм сигурен даже дали са изпадали някога от А група, но съм убеден, че ако това се случи - въпреки всичко ще бъдат добавени в пача!

п.п. за да не обидя хората от екипа ще кажа, че разбирам колко труд и време изисква един такъв пач и, че не ви е лесно, но ако ме питате мен за v2 оправете всички трансфери и направете поне Б групите!
ZooM

Мнение от ZooM »

Само да каже ЦСКА никога не са били в Б група ,а пък за В да не говорим
RED OR DEAD
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

ZooM написа:Само да каже ЦСКА никога не са били в Б група ,а пък за В да не говорим
Има време не се притеснявай!Ако не се намери президент и това ще го доживеете!
yambolov

Мнение от yambolov »

ами време е цска да отиде във В група
но стига толкова спам в тази тема 8)
Изображение
Perry1914

Мнение от Perry1914 »

MoNteSo написа:
radoslav1990 написа:Оф стига сте искали още отбори само А стига не е важно количеството а кечеството а като имат по малко отбори ще работят повече върхо тях и ще стане по добре патча :) :yes: :levski:
Ти си доволен, защото си фен на фк подуене, ама замисляш ли се какво им е на хората от Стара Загора, Плевен и изобщо на всички футболни фенове чиито отбори не са в "елита", но искат да играят с тях в играта ? По една или друга причина Лефски и цска са станали марка на бг футбола и не съм сигурен даже дали са изпадали някога от А група, но съм убеден, че ако това се случи - въпреки всичко ще бъдат добавени в пача!

п.п. за да не обидя хората от екипа ще кажа, че разбирам колко труд и време изисква един такъв пач и, че не ви е лесно, но ако ме питате мен за v2 оправете всички трансфери и направете поне Б групите!
Моооже ли малко да си оправиш мнението за ЛЕВСКИ (доколкото помня е велик българин , революционер , умрял за свободата на народа ) (+ това е и забранено да изписваш неправилно име на БГ отбори ) Само заради това има нужда от уважение независимо дали е спортен клуб и така нататъка... Но защо ли трябва да се занивам със селянин от Пеуник... Цял живот на село ООО цял живот на село ооооо селяни...

Левски никога не е отпадал от А група (пише че е единственият ккойто никога не е отпадал ) , за ЦСКА мога да кажа че със сигурност са били пред отпадане , но след съединяване между 2-3 слаби отборчета са си запазвали мястото , а и няма да е сладко ако няма кой да ни е опонент в А група (бтв не му е тук мястото , но пеунишки гъзари вън от елита повече отбори от Б група заслужават вашето място ;) )
thedeadman92

Мнение от thedeadman92 »

Офф като гледам кви хора пишат тука и ми иде да плача - Левски е единственият отбор в България, който винаги е бил в А група или преди това в националната дивизия. Колкото до това че Левски и ЦСКА винаги ще ги има така е, но отбори от градове като Велико Търново, Плевен, Шумен, Видин, Русе и т.н. койо или са от най-големите в България или са основата на кояго е градена България може и да не получат заслуженото си място в пача. Аз лично се зарибих по отбора от родният ми град (Волов (Шумен)), заради пача на БФЛ, но ако тази година не включите най-малко Б или В група, просто ще убидите много футболни градове, от там ще си изникнат доста конкуренти, а от това много може да загубите. Само ще ви кажа уважавайте градовете от които идват вашите звезди, градовете през чиито отбори минават и градовете на които е сторена България, това ви го казвам, като почитател на работа и като човек който не иска да види как ще се самозаврете в канала
radoslav1990

Мнение от radoslav1990 »

Бе аз не сам против никой отбор от бг но ако искате и тия групи б и в то трябва да чакаме до март месец тоя патч а колкото до конкуренцията на тоя сайт е много трудно да се намери повечето искат пари а тия хора тук и стотинка не ви искат а вие пак протестирате квото има такова ще играете.
Perry1914

Мнение от Perry1914 »

MoNteSo написа:
Perry1914 написа:да прав си , а вие имате общо с простите хорица трудещи се за 100 лева в мините на пеуник , е затва цял живот ще си прост и смачкван от всички ;)

Имаме И то много общо ... Няма защо да си кръщаваме отбора на някоя партия или локомотиви автобуси градски транспорт... Все едно да кажеш на Ботев Пловдив , че нямат нищо общо с Ботев , тъй като е от Калофер , а пък е загинал във Враца ????? :rofl: :rofl: :rofl: Жалък селяндур си братко
Не мога да разбера за кво обиждаш... ти сам си показваш простотията.Много набързо мога да ти обясня кой е жалък, ама ще ме баннат, за това спирам да пиша, а ти по-добре си затвори устата!
ooo велики селянино ,поради что се срамиш да напсуваш гражданин на България ? Пич виж сега не искам никого да обиждам и тн .. Гледай си Перник не обсъждай другите клубове и ще си ок :) Не аз започнах че отбора ви прилича на пепелник (града + стадиона също) Не аз назовавам името ви по странен и обиден начин нали ? Мъж ли си като ме напсуваш ? Не е недей няма да си оправиш нещата така ,а и виждам че си страхлив .. Както пожелаеш пожелавам ти всичко най-хубаво :hi:

А за Б и В група .. Имайте някаква надежда .. Когато му дойде времето и Б и В група най-вероятно ще има , ама като гледам пичовете как се озориха с А :sweating: :S
Levski_1914

Мнение от Levski_1914 »

"Пеуник,Гоуф,Миньоу Ауе Ауе Ауе" :) :) :) Тва реално кой иска Б и В група - да рита гиганти като "Ливърпул" или "Байерн" с "ФК Свиленград"(не на ПФК Хасково, от Д-Таун съм) ?
И може да съм поредния който пита (селяния бате) но кога ше излезе БФЛ FIFA 09 ?
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Искам да попитам някой от екипа по време на ММ докато играеш в Шампионската Лига дали ще има рекламните пана на Шампионската Лига от този сезон по време на мачовете било то от предварителния кръг или същинската част на турнира би било мн реално така :P ;) :hi:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

__SaNd1__ написа:Искам да попитам някой от екипа по време на ММ докато играеш в Шампионската Лига дали ще има рекламните пана на Шампионската Лига от този сезон по време на мачовете било то от предварителния кръг или същинската част на турнира би било мн реално така :P ;) :hi:
Ти докато гледаш/играеш мач паната ли гледаш?
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
ZhivkoBGR
BFL Team™

Мнение от ZhivkoBGR »

thedeadman92 написа:Офф като гледам кви хора пишат тука и ми иде да плача - Левски е единственият отбор в България, който винаги е бил в А група или преди това в националната дивизия. Колкото до това че Левски и ЦСКА винаги ще ги има така е, но отбори от градове като Велико Търново, Плевен, Шумен, Видин, Русе и т.н. койо или са от най-големите в България или са основата на кояго е градена България може и да не получат заслуженото си място в пача. Аз лично се зарибих по отбора от родният ми град (Волов (Шумен)), заради пача на БФЛ, но ако тази година не включите най-малко Б или В група, просто ще убидите много футболни градове, от там ще си изникнат доста конкуренти, а от това много може да загубите. Само ще ви кажа уважавайте градовете от които идват вашите звезди, градовете през чиито отбори минават и градовете на които е сторена България, това ви го казвам, като почитател на работа и като човек който не иска да види как ще се самозаврете в канала
Момче, тук не става въпрос само за уважение. Всички ние от БФЛ, уважаваме тези градове и отборите от тях, но и всички ние сме много ангажирани с куп лични и професионални неща. Тъй де, разберете ни, че тук става въпрос най-вече на време, каквото на големи хора, като нас липсва. И въпреки това казвам, че след "А" група, ще направим всичко възможно, за да си подредим графиците, така че да можем да направим и Б групите.
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Еми гледам ама айде и да ги няма не е фатално ;)
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
thedeadman92

Мнение от thedeadman92 »

Внимание! Екипът на BFL-Team разбира интересът ви към BG patch FIFA 09,но ви моли за разбиране.Все пак сега е трансферния прозорец,а и ние имаме още работа по проекта,затова ви уповестява като крайна дата 20 февруари! Благодарим и пак ви молим за разбиране
BFL-TEAM

Това ебавка ли е???
sheva
Обратна връзка:

Мнение от sheva »

Най-добре ще си е след края на трансферния прозорец, за да е всичко точно :)
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

thedeadman92 написа:Внимание! Екипът на BFL-Team разбира интересът ви към BG patch FIFA 09,но ви моли за разбиране.Все пак сега е трансферния прозорец,а и ние имаме още работа по проекта,затова ви уповестява като крайна дата 20 февруари! Благодарим и пак ви молим за разбиране
BFL-TEAM

Това ебавка ли е???
На първа страница на тази тема има инфо за патча.Всичко друго извън първа страница не отговаря на истината ;) .Бай Колю също може да се регистрира като Admin BFL-Team в сайта и да пише квото си иска ;) .
ZooM

Мнение от ZooM »

sv3nc3 написа:
thedeadman92 написа:Внимание! Екипът на BFL-Team разбира интересът ви към BG patch FIFA 09,но ви моли за разбиране.Все пак сега е трансферния прозорец,а и ние имаме още работа по проекта,затова ви уповестява като крайна дата 20 февруари! Благодарим и пак ви молим за разбиране
BFL-TEAM

Това ебавка ли е???
На първа страница на тази тема има инфо за патча.Всичко друго извън първа страница не отговаря на истината ;) .Бай Колю също може да се регистрира като Admin BFL-Team в сайта и да пише квото си иска ;) .

Дата на излизане: __ __ ____
интересно :^)
RED OR DEAD
ultras_libery

Мнение от ultras_libery »

дам много интересно :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
sheva
Обратна връзка:

Мнение от sheva »

Аз лично съсем откровено си казвам че няма въобще да свалям първата версия на пача с А група. А ако няма втора версия с Б, няма да играя с бг пача тая година!
Ае че Ювентус - Милан мн интересен мач става ;)
Последно промяна от sheva на 14 Дек 2008 23:11, променено общо 1 път.
Ultra Levski

Мнение от Ultra Levski »

до къде стигнахте с пача?май тази година ще като миналата!До март ще чакаме :D
Заключено

Обратно към “BFL FIFA Football 2009”